Zivju pagatavošanas receptes

shmidzis [20.01.19]: edzuss2 [19m]: Domaataajs [19m]: cik copmaņu, tik recepšu.
Netā nemeklēji?
Principā buljons ar garšvielām un tad buljonā liec ko vēlies, tik atceries, ka daudz dažādi dārzeņi nosit zivju garšu.Netā pilns ar receptēm, bet gribās uzzināt viedokli no pašiem copmaņiem, kuri paši ķer un gatavo!
Gudru gudro pavaru un māmiņu iesūtītās receptes pilns nets!Es parasti sametu zivis katlā ar ūdeni, pielieku sīpolu, kādu laurulapu, smaržīgo un melno piparu, sāli, vāru līdz sanāk buljons, tad zivis uz sķīvja lai padziest un var nolasīt zivs gaļu zupai, tad nokāš cair sietu buljonu un katlā ar tīro buljonu liek nolobīto zivi, sagrieztu kartupeli, burkānu, var papriku, mazliet tomātu pielikt, citrona mīkstumu mazliet, kas nu kuram vairāk tīk un tad līdz gatavi dārzeņi. Klāt mazliet krējumu un stopariku...
Stopariku iekšķīgi mevis zupā :)
20.janvāris 2019, 21:28 | links
 
edzuss2 [20.01.19]: Domaataajs [19m]: cik copmaņu, tik recepšu.
Netā nemeklēji?
Principā buljons ar garšvielām un tad buljonā liec ko vēlies, tik atceries, ka daudz dažādi dārzeņi nosit zivju garšu.Netā pilns ar receptēm, bet gribās uzzināt viedokli no pašiem copmaņiem, kuri paši ķer un gatavo!
Gudru gudro pavaru un māmiņu iesūtītās receptes pilns nets!
Es parasti sametu zivis katlā ar ūdeni, pielieku sīpolu, kādu laurulapu, smaržīgo un melno piparu, sāli, vāru līdz sanāk buljons, tad zivis uz sķīvja lai padziest un var nolasīt zivs gaļu zupai, tad nokāš cair sietu buljonu un katlā ar tīro buljonu liek nolobīto zivi, sagrieztu kartupeli, burkānu, var papriku, mazliet tomātu pielikt, citrona mīkstumu mazliet, kas nu kuram vairāk tīk un tad līdz gatavi dārzeņi. Klāt mazliet krējumu un stopariku...
20.janvāris 2019, 21:27 | links
 
edzuss2 [20.01.19]: Vīri, padalās lūdzu ar info un receptēm kā pagatavot gardu zivju zupu :)
Zupas izlases asarīši ir!
Kā jūs gatavojat?
Par dārzeņiem domātājam taisnība, kā arī lai buljonā netiktu kāda lieka asaka zivis var likt marlē, tad būsi drošs, ka buljons būs tīrs.. Bet paskaties netā, māte google Tev iedos daudz un dažādus variantus! Labu apetīti
20.janvāris 2019, 21:10 | links
 
Domaataajs [20.01.19]: cik copmaņu, tik recepšu.
Netā nemeklēji?
Principā buljons ar garšvielām un tad buljonā liec ko vēlies, tik atceries, ka daudz dažādi dārzeņi nosit zivju garšu.
Netā pilns ar receptēm, bet gribās uzzināt viedokli no pašiem copmaņiem, kuri paši ķer un gatavo!
Gudru gudro pavaru un māmiņu iesūtītās receptes pilns nets!
20.janvāris 2019, 21:09 | links
 
cik copmaņu, tik recepšu.
Netā nemeklēji?
Principā buljons ar garšvielām un tad buljonā liec ko vēlies, tik atceries, ka daudz dažādi dārzeņi nosit zivju garšu.
20.janvāris 2019, 21:01 | links
 
Vīri, padalās lūdzu ar info un receptēm kā pagatavot gardu zivju zupu :)
Zupas izlases asarīši ir!
Kā jūs gatavojat?
20.janvāris 2019, 20:15 | links
 
bums [26.04.09]: atmiņā atsaucas viena lieta par zivju sālīšanu pēc kūpināšanas
Viena čigāniete atnesa kūpinātas reņģes, mans vectēvs pagaršoja un teica ,ka nav sāls.Viņa paķēra reņģes un izskrēja ārā .Es puišels būdams vēroju ko ši dara -Viņa uzrāva brunčus pamīza uz reņģem un nesa atpakaļ.Tā bija pēdējā reize mūžā ,kad mans vectēvs no čigāniem pirka zivis;))))
:D :D :D
11.augusts 2018, 17:10 | links
 
Manas receptes iznakums, kas bija gaja uz ziemassvetku galda. Tas ir pirmais attīrīšanas proces un tad ūdenī. Neesmu no tiem lielājiem visu jafotogrāfē tapēc ir tikai vidus stadija! Skardināju pats sevi
29.decembris 2017, 11:36 | links
 
29.decembris 2017, 11:34 | links
 
Atvaino sito ieraudzij tik tagad,
kur velos vin vez vel dabu?
Vai ta sis jau negul?
Šogad pienākums man taisīt 31 pie sevis!

Pirmo reizi nežēlosim nekam, ka nekā mammai tieši arī apaļi 70, jaunais gads!

Nolēmām https://www.ss.com/msg/lv/agriculture/foodstuffs/fish-and-seafoods/fdngb.html?0.8097859504048741

Mans jautājums puikas vai Rīgā centraltirgū ir arī dilles vēl piejamas?

Jo Dobele ej kur gribi nav..

Kāds varbut var padalīties ar kādu knifu,izņemot sali un diles?

Mareens, 28.decembris 2017, 16:10
29.decembris 2017, 09:51 | links
 
vo jus i trak, 29 decembri runa par dillem un veziem, kur jus velos nokers vezus 29 decembri??
29.decembris 2017, 09:43 | links
 
Šie ir labi, galvenais ir nepirkt Sky veikala vot tos vai ari jau izvaritos saldetos ķīniešu, tie visi garšo pēc.. Aptuveni kā Optima līnijas visi produkti, tu jūti kaut kur tāluma to garšu,bet nekā!

Pirku no šī cilvēka uz ziemassvētkiem! Tev 100 būs vajadzīgs vai nu liels katls vai vairākas vārīšanas reizes.No sākuma 5minūtes pavāri tikai sāls ūdeni, lai tie netīrumi izvelkās uzreiz laukā. Tad jaunu ūdeni, sali, diles,sīpolo vāri 20min bulijonu un tad vēžus iekšā, galvenais cik vien dauz vari ņem nost putas ar kā zupas kad vāri. Es neesmu līdz šim ēdis neko labāku par varītu vēzi savā mūžā! Nejau velti to sauc bagatnieku ēdienu!
28.decembris 2017, 21:21 | links
 
Tagad, visticamākais, ka LV tādas nevarēsi iegādāties, starp citu, vajadzētu vēl vairāk nobriedušākas, tādas, kam jau sēkliņas ir parādījušas.
Liec tās pāšas RIMI, bet tā pavairāk. Varbūt arī parakājies garšvielu plauktā, paņem kaltētās, tās reizēm ir tīri nekas, tikai smalki samaltas gan. Varbūt kādu fenheli pamēģini pielikt klāt ja ir.
Un Ķīnas ķiploki tiešām ir sū... Pēdējais variants attiecībā uz ķiplokiem pēc līdzšinējās pieredzes.
28.decembris 2017, 20:35 | links
 
Es nesaku, ka tās ir sliktas, bet vai 100 vēžiem es iešu un pirkšu RIMI dilles, visur tiek uztverts ka vajag http://g3.delphi.lv/images/pix/659x380/w09G9zVUDfo/dilles-45742360.jpg

Tapēc to ko es prasu ir vai iespēja iegadaties tādas kaut kur? Un ja nav tad varbūt kāds var ieteikt kā labāk! Es nekad šito nevaru saprast, vienmēr kad kāds kaut ko pajautā tā uzreiz ka aitu vilku barā! Nauda izmesta,tas, šitas.
28.decembris 2017, 19:47 | links
 
Kapēc vasarā laivojot parasts kušķītis parastu diļļu der, bet ziemā pēķšņi tās ir "tās salātu dilles"? Rītiņš arī šitā gvelž par Ķīnas ķiplokiem - galīgi neīsti ķiploki. Ja tev tas vēžu buljons būs negaršīgs, tad arī paši vēži tādi būs. Tādēļ nežmiedzies un šovakar uztaisi no Rimi dillēm tādu buljonu, lai pats par sevi tas ir dievīgs - tad arī vēži tādi būs.
28.decembris 2017, 19:39 | links
 
Obligáti ir japieliek arí nátres,ja ir iespéjams.
Daudzi to nezina.Lieto tikai transportéjot vézjus vai zivis.Vajag arí katlá likt.Garsha bús pavisam labáka.
Par alu un cukuru arí ir taisníba.Zviedri to dara.
28.decembris 2017, 19:17 | links
 
Vislabák dilles lietot nopirktás no tantes tirgú,kas ir riktígi iesálítas,burcinjá.Ja,protams nav savu.
Ir viena laba recepte,bet neatzíshos nekad,D
28.decembris 2017, 19:11 | links
 
Kaut ko jau mēģināšu, bet pieredze ir tāda, vienreiz nopirku Stockmana Omārus divus, nu tik braukšu mājas un ēdīšu, beigās kaut kā ne tā,nē tāds katls, ne tas un nebija.. Tapēc gribējās zināt par tām dilēm, kur varētu dabūt 'tadas kā vajag! Nevis tās salatu dilles,
28.decembris 2017, 18:50 | links
 
Reiz lasīju, ka savā laikā KomPartijas funkcionārs A. Voss vēžus vārījis alū, beigās tur vēl ielējis pudeli konjaka. Protams, dilles un sāls pats par sevi.
Par recepti, es domāju, nu pamēģināt taču var.
28.decembris 2017, 18:33 | links
 
http://receptes.tvnet.lv/recepte/13887-variti-vezi

Vai varetu but labi? Lasu gan, ka visu liek somi,zviedri kuriem jau tas laikam ir tradicijas no bernu kajas, cukuru tikpat cik sali.
28.decembris 2017, 18:00 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager