shmidzis [20.01.19]: edzuss2 [19m]: Domaataajs [19m]: cik copmaņu, tik recepšu.Stopariku iekšķīgi mevis zupā :)
Netā nemeklēji?
Principā buljons ar garšvielām un tad buljonā liec ko vēlies, tik atceries, ka daudz dažādi dārzeņi nosit zivju garšu.Netā pilns ar receptēm, bet gribās uzzināt viedokli no pašiem copmaņiem, kuri paši ķer un gatavo!
Gudru gudro pavaru un māmiņu iesūtītās receptes pilns nets!Es parasti sametu zivis katlā ar ūdeni, pielieku sīpolu, kādu laurulapu, smaržīgo un melno piparu, sāli, vāru līdz sanāk buljons, tad zivis uz sķīvja lai padziest un var nolasīt zivs gaļu zupai, tad nokāš cair sietu buljonu un katlā ar tīro buljonu liek nolobīto zivi, sagrieztu kartupeli, burkānu, var papriku, mazliet tomātu pielikt, citrona mīkstumu mazliet, kas nu kuram vairāk tīk un tad līdz gatavi dārzeņi. Klāt mazliet krējumu un stopariku...
20.janvāris 2019, 21:28 | links