Cik resnu pamatauklu un pavadu jūs lieciet zāļainās vietās?
14.jūnijs 2022, 22:09 | links
Bebra kungam
Kur var nopirkt trapper marcipānu ?
Es pirku iten te...http://fishingdiscount.lv/product-category/citi/
snipiens, 14.jūnijs 2022, 18:43
Nuja, pie barības jāpieskaita kād 45-50 EUR transporta izdevumi :D Jālaiž uz copi, stundu atpakaļ sabaroju :)
Bebrs, 14.jūnijs 2022, 18:46
Bebra kungam
Kur var nopirkt trapper marcipānu ?
Es pirku iten te...http://fishingdiscount.lv/product-category/citi/
snipiens, 14.jūnijs 2022, 18:43
Bebrs [36m]: Līnim parasti izmanto pludu ar garu antenu un tas ir arī tāpēc, lai to vieglāk nolīdzsvarot ar apakšējo, mazo 1 gr svinu, kā arī vieglāk saprast pareizo dziļumu, copi, utt., parasti līņiem izmantoju 4-6 gr pludus, ēsma loģiski ka atrodas uz grunts(kaut arī ir bijuši izņēmumi)Man pludam identiska sistēma. Apakšējo sviniņu tikai lieku vēl mazāku.
Maariss, 14.jūnijs 2022, 13:42
Bebrs [14.06.22]: Līnim parasti izmanto pludu ar garu antenu un tas ir arī tāpēc, lai to vieglāk nolīdzsvarot ar apakšējo, mazo 1 gr svinu, kā arī vieglāk saprast pareizo dziļumu, copi, utt., parasti līņiem izmantoju 4-6 gr pludus, ēsma loģiski ka atrodas uz grunts(kaut arī ir bijuši izņēmumi)Man pludam identiska sistēma. Apakšējo sviniņu tikai lieku vēl mazāku.
Var tīrīt, var vienkārši izpļaut kādu laukumu ar rokas izkapti, ja ir tāda iespēja. Tikai tas jādara 3-4 dienas pirms copes. Pļaušanas dienā gan var droši braukt mājās, neviens līnis tur nerādīsies. Diemžēl tas ir praksē sāpīgi pārbaudīts.
Janis7757, 14.jūnijs 2022, 12:51
Archii [5:53]: Kāda jums pieredze ar vietas iztīrišanu dūņainā vietā? atradu ūdenstilpninar labiem līņiem,bet grunts viss cauri no dūņām, ir doma iemest grābekli,uztaisīt nelielu laukumiņu kur ķert, bet nezinu vai viņi tur vairs ies...Tā gluži nav mana pieredze . Bet kā variants. Bij mums baltiņā viens vecs vīrs, riktīgs līņu ķeners. Tad viņš bija ielaidis zālēs plakanā šīfera loksni līņu galdam. Ķēra no laivas uz pludu. Tukšā netika pārbraucis.
RaimisD, 14.jūnijs 2022, 08:52
Archii [14.06.22]: Kāda jums pieredze ar vietas iztīrišanu dūņainā vietā? atradu ūdenstilpninar labiem līņiem,bet grunts viss cauri no dūņām, ir doma iemest grābekli,uztaisīt nelielu laukumiņu kur ķert, bet nezinu vai viņi tur vairs ies...Tā gluži nav mana pieredze . Bet kā variants. Bij mums baltiņā viens vecs vīrs, riktīgs līņu ķeners. Tad viņš bija ielaidis zālēs plakanā šīfera loksni līņu galdam. Ķēra no laivas uz pludu. Tukšā netika pārbraucis.
Man personīgi vislabāk patīk saglabāt lielāko svinu virs grunts un tad uz grunts iet mazs sviniņš + tālāk jau ēsma.Kad ēsmu tikai sāk aiztikt,tad pludiņš kustās minimāli.
Kāda jums pieredze ar vietas iztīrišanu dūņainā vietā? atradu ūdenstilpninar labiem līņiem,bet grunts viss cauri no dūņām, ir doma iemest grābekli,uztaisīt nelielu laukumiņu kur ķert, bet nezinu vai viņi tur vairs ies...
Archii, 14.jūnijs 2022, 05:53