Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Fishing.lv | 26.februāris 2015, 19:28 | Komentēt | 3084 skatījumi

LČ 2 k. zemledus makšķerēšanā

Šajās brīvdienās Limbažu Lielezerā notika Latvijas zemledus makšķerēšanas čempionāta otrais posms.

Piedalījās 15 komandas. Apsveikt varam arī jaunpienācējus, komanda JUGLA FISHING TEAM. Pirmajā startā rezultāts nav galvenais, apsveicama ir vēlēšanās piedalīties. Laika apstākļi Lielezerā abās sacensību dienās bija pilnīgi atšķirīgi. No saulainas, viegli vējainas dienas sestdienā līdz stipram vējam svētdienā. Vējš brāzmās sasniedza līdz pat 15m/s. Iespējams tas iespaidoja lomus dažās sacensību zonās. Bonusos pieteicās prāvs asaru bariņš. Lielākais no tiem atzīmējās ar ievērības cienīgu svaru 0.881 kg.

Individuālajā vērtējumā pārliecinošu sniegumu šogad rāda Harijs Raciborskis (BSM–Finnex). Arī Limbažos pirmā vieta, 2 punkti, 8.108 kg.

2.vietā Ainārs Eglītis (Agat & Finnex) - 3 punkti, 6.211 kg

3.vietā Krišjānis Lisovskis (Gudriem.lv) - 4 punkti, 5.283 kg

Kopvērtējumā pēc diviem posmiem pārliecinoši pirmo vietu ieņem Harijs Raciborskis - 4 punkti, 12.58 kg. Tuvākie sekotāji ir Guntis Kārkliņš (Salmo/8.p./9.368 kg) un Pēteris Lideris (Salmo/9.p./12.589 kg).

Komandu vērtējumā par pirmo vietu notika cīņa starp SALMO un BSM-Finnex. Ar viena punkta pārsvaru pārāki bija BSM-Finnex. Trešajā vietā DINABURG, kas otrajā sacensību dienā pakāpās no piektās vietas.

1. BSM – Finnex : 38 p. 24.55 kg

2. SALMO : 39 p. 22.64 kg

3. DINABURG : 59 p. 19.23 kg

Komandu kopvērtējums izšķirsies pēc trešā posma. Trešais posms plānots Balvos. Datumi tiks precizēti. Sekojiet informācijai.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager