Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sports | 16.jūlijs 2023, 19:59 | Komentēt | 2196 skatījumi

Letiņi uzvar karpu mačos Polijā

Polijā noslēgušās karpu makšķerēšanas sporta sacensības "XIX Wielkopolskie Dni Karpiowe". 100 stundu formātā pēc formulas Top 3 lielākās zivis sacentās 19 komandas. Latviju šoreiz pārstāvēja duets Raivis Trečaks un Artūrs Šteinburgs. Lūk, ko atceļā no Polijas Copes Lietām pastāstīja Artūrs:

Šoreiz mani un Raivja Trečaka ceļi veda uz Nekielku, vienu no daudzajām Polijas ūdenstilpēm, kur mīt zivis svarā virs 20 kilogramiem. Personīgi man šī bija trešā reize, bet Raivim pirmā, sacenšoties ar poļu makšķerniekiem.

Sacensību formāts ir viens no tuvākajiem mūsu sirdīm, uzvarētāji tika noteikti pēc trim lielākajām noķertajām zivīm.

Startā ar izlozi īsti nebijām apmierināti. Bijām izlozējuši 22. sektoru seklākajā galā. Papildus tam nāca klāt mokošas 70h bez copes, pēc kurām metu kaunu pie malas un rakstīju ilggadējam poļu draugam: ”Vai mums būtu, kas jāzina par sektoru?”. Atbilde bija lakoniska: ”Viss slikti. Vienīgais, kas var labot jūsu situāciju, ir vējš!”.

Ātra laikapstākļu aplikācijas pārbaude mūs uzmundrināja. Tā rādīja tieši to, ko mums vajadzēja. Sabozāmies un sākām kapāt. Divdesmit četrās stundās tikām pie trim skaistām zivīm - 17+, 18+ un mana personīgā šā brīža rekorda 21,59kg. Pēc kā atkal samainījās laikapstākļi un mums vairs neizdevās pacelt nevienu zivtiņu. Bet ar to mums pietika, lai uz Latviju brauktu pirmā pleķa kausi, medaļas un sponsoru balvas!

Ja nebiedē tālie pārbraucieni, tad noteikti iesakām aizbraukt uz šo ūdenstilpi. Visa informācija par copes iespējām tajā ir atrodama mājas lapā expert-karp.pl

Tāds lūk ir mūsu īsais atskats uz simts stundās piedzīvoto.

Ciešas auklas un tiekamies pie ūdeņiem!!!

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager