Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Romualds Ribuzuls | 7.novembris 2018, 20:12 | Komentēt | 1327 skatījumi

Ziņas no R. Ribuzula 16. spiningošanas festivāla

Sestdien, 3. novembrī Laidzes ezera Sārcenes krastmalā pulcējās spiningotāji, lai piedalītos gadskārtējā pasākumā – spiningošanas festivālā, kopumā četrdesmit četri dalībnieki no piecpadsmit novadiem. Varbūt, kuplais dalībnieku skaits izskaidrojams ar daudzo apbalvojumu skaitu, varbūt ar patīkamo festivāla gaisotni?
Pēc organizatora īsas uzrunas dalībnieki devās uz savām iecerētām copes vietām, lai sešarpus stundu intensīvā sacensību režīmā gūtu vislabākos lomus.
Laika apstākļi bija vienreizēji izdevušies, taču zivis bij spītīgi pasīvas. Bija grūti atrast vajadzīgo mānekli un tā animācijas stilu, lai Laidzes freileni savaldzinātu, taču dažiem tas izdevās godam, kas, protams, atspoguļojās sacensību rezultātos.
Pirmo vietu ar 5 līdakām (5L-9,18kg) izcīnīja Andris Gerķis no Nākotnes, atstādams aiz sevis jelgavnieku Aleksandru Kolibelkinu (4L-6,12kg). Trešo vietu izcīnīja daudzkārtējs festivāla dalībnieks, rīdzinieks Pēteris Students (2L-3,93kg), ceturto vietu ieņēma mans sens sacensību laivasbiedrs Mārtiņš Pluģis (3L-3,61kg) no Laucienes, bet piekto vietu izcīnīja valdemārpilnieks Artūrs Bērziņš (2L-3,46kg). Kas zin, kādu vēl rezultātu viņš būtu uzrādījis ja nebūtu no rīta aizgulējies...? :) Olimpisko sešnieku noslēdza, saņemot kausu, balvu un diplomu Dainis Kolāts (3L-2,70kg) no Rojas.
Kausu un balvu par smagāko zivi saņēma Andris Gerķis par noķerto 2,60kg smago līdaku, bet supervieglākā loma pieveicējs, talsinieks Gunārs Neverčiks saņēma diplomu un balvu par 30 gramu smaga asara noķeršanu un atlaišanu. Tika iegriests “Laimesrats” un tā balvu saņēma valdemārpilnieks Kaspars Svars par noķerto 900 gramu smago līdaku. Diemžēl otrs deviņsimt gramu smagās līdakas pieveicējs, baldonietis Zigmārs Bērziņš bija jau aizbraucis.
Ar ieskaites lomu krastā atbrauca divdesmit viens dalībnieks. Tika noķertas trīsdesmit sešas līdakas un četri asari.
Noslēguma daļā tika kurināts ugunskurs, ceptas organizatora sarūpētās desiņas un citas lietas, un apspriesti dienas rezultāti.
Pēc oficiālās daļas turpinājās dalībnieku draudzīgi stāsti un pārrunas... Uz tikšanos nākošgad, Jums novēl Romalds Ribuzuls!

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager