Zivju pagatavošanas receptes

Labs recepšu apkopojums - http://parcopi.lv/Recepu_grmata.pdf
10.janvāris 2011, 20:41 | links
 
urmaas, mlg2
ko jūs mani te tagad piesmejat???
nav man neviena alus korķa, laivas būdu nācās sakārtot, jo man tur šāda tāda filmēšana notikās, tā kā tur man viss izlaizīts (līdz nākam gadam) un vispār šitādā aukstumā alus pie dūšas neiet, ja nu vienīgi kopā ar tiem ašukiem, ko gatimbb ieteicu :)))
30.novembris 2010, 18:16 | links
 
Nu re , Zivnieka ieliktajā video , tīra tieši tāpat , kā to daru es , tikai es 10 sekundēs vēl nemāku , man sanāk nepilna minūte , galvenais ka virtuvē nebūs nekādu zvīņu .
30.novembris 2010, 18:15 | links
 
ādas novilkšana ļoti elementāri , pārgriez ādu no augšas visā garumā no galvas līdz astei gar pašu spuru , tad vēlreiz spurai no otrās puses , izņem spuru , nogriez galvu , izņem iekšas un ādu ar visām zvīņām nolobi nost . Kad piešaujās , stundā var 100 gabalus nolobīt , sieva būs priecīga jā neuzkrausi viņai šo smago darbu .
30.novembris 2010, 18:07 | links
 
donačņik:)
dalamies pieredzē,sūdu izkratīšanā!!!
:)))
30.novembris 2010, 18:04 | links
 
Tirinātāji, jau daliet lāci, kurš vēl mežā?
:)))
30.novembris 2010, 18:03 | links
 
Mlg2:)))
būtu dīvaini,ja šamam to nebūtu!!!
:)))
30.novembris 2010, 18:00 | links
 
gatisbb
re ku viens variants:
http://www.youtube.com/watch?v=pjTlFwQb7D0
šitā gan mēģinājis neesmu!!!
30.novembris 2010, 18:00 | links
 
Sīkos asarīšus izķidā un zupā iekšā ar visām zvīņām. Tādus 50-100gr tīri normāli var nokasīt. Lielajiem vai nu jāgriež filejas vai atver pa muguru un ar zvīņām uz grila :)
30.novembris 2010, 17:59 | links
 
vajag ASU nazīti.nogriez galvu-pārgriez punci līdz astei.pie anālās spuras atgriez spuras otru pusi.tāpat ar muguru,griez līdz astei.gar spuru atgriez ari no otras puses.novelc ādu no zivs vienas puses,tad no otras.kā pēdējās izrauj anālo un muguras spuru!
:)
30.novembris 2010, 17:59 | links
 
urmaas
zivniekam ar alus korķi,toč ir:)
30.novembris 2010, 17:56 | links
 
Tad lai sieva čakarējas! A tā ādas novilkšana kā izskatās?
30.novembris 2010, 17:56 | links
 
novilkt ādu.ja gribi tik zvīņas nokasīt,tad iegādājies cietu nazi ar robainu asmeni.nazi vajag tādu lai nelokās.kaut vecajā zivē ēlvē rakstiju-drāšu birstītei izrauj sarus.un uzsit uz plakanās puses 2-3 alus pudeļu korķus.un kasi uz nebēdu.tik atceries,lai ari kādi tīrāmie tev būs pieejami,virtuve būs zvīņās.no tā neizbēgt!
:)
30.novembris 2010, 17:54 | links
 
visvieglāk jau ir ādu novilkt, bet tad'tas vairs nav tas....ja izmērs nav nekāds baigais, tad lai lieki nečakarētos taisu šitā http://www.copeslietas.lv/site/bildes/albums/vecdaugava/ šodien vēl hoķis, un šitā pagatavoti ašuki kopā ar vienu varbūt diviem bairīšiem ir vnk pasakaini!!!
30.novembris 2010, 17:52 | links
 
Kā asari vieglāk notīrīt?
30.novembris 2010, 17:50 | links
 
Es brētliņas tīru jau gatavā veidā. Ņemu sāli 8% no zivju masas, piparus, lauru lapas, nedaudz karija, ūdeni tikai tik daudz, lai pārlejot zivis visas būtu marinādē. Nākošajā dienā ir kolosāla dabīga garša.
27.novembris 2010, 15:54 | links
 
šito citreiz....
27.novembris 2010, 13:20 | links
 
...... vienkārši reņge marinādē...
Paņem strimalu(reņgi) iztīra, atstā tikai fileju, lielām strimalām var ribas arī izgriezt(ja nepatīk asakas) ievieto marinādē, kuru pagatavo šādi, sāls, lauru lapas, pipari, smaržīgie pipari(nedaudz), uzvāra, pievieno etiķi un sīpolus(daudz)..pēc diennaktis tie ir gatavi- ēd parasti ar kartupeļiem kažokā....var sagriezt smalkāk marinēto strimalu kopā ar marinētiem sīpoliem, krējumu un majonēzi klāt !
27.novembris 2010, 13:11 | links
 
Brētliņa- brētliņu var tīrīt var arī netīrīt, iesaku no mazās zivtiņas fileju izgriezt, sāli(padaudz), nedaudz krustnagliņas, lauru lapas , smaržīgos piparus, pilngraudu piparus, etiķī, ..°..pēc diennaktis gatava zacene! Ēd ar rupjmaizi, margarīnu.... MMMMM...Nu vēl baltvīnu...
26.novembris 2010, 21:38 | links
 
Paldies , Guntar !
12.novembris 2010, 20:25 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager