Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Paldies,bet man tisi kadastrs uz kartes intreseja!
Seit jau tas ir ,bet maksa nezeligi,26 ls menesi!
http://www.vzd.gov.lv/index.php?s=6&sub=45

Interneta pieslēguma pārlūkprogramma APVIDUS

LR Valsts Zemes dienesta interneta pieslēguma pārlūkprogramma APVIDUS ir izveidota, lai globālajā tīmeklī tiešsaistes režīmā jebkura persona varētu iegūt Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmas telpiskos datus par visas valsts teritoriju, kā arī kā fona materiālu pieslēgt citus VZD rīcībā esošos telpiskos datus.

Interneta pieslēguma pārlūkprogramma APVIDUS piedāvā potenciālajiem sadarbības partneriem izmantot darbības optimizācijas iespējas, ko nodrošina uz ģeogrāfisko informācijas sistēmu principiem bāzētas informatīvās sistēmas izmantošana ikdienas darbā.

Interneta pieslēguma pārlūkprogramma APVIDUS veidota uz ESRI produktu (ArcGIS) bāzes un atbilst OpenGIS specifikācijai. Līdz ar to tā ir savienojama ar citiem ArcGIS produktiem (piemēram, ArcMap).

Izmantojot interneta pieslēguma pārlūkprogrammu APVIDUS, telpiskie dati klientam pieejami kā:

· izziņas materiāls;
· pamatinformācija datu salikumu vai datu bāžu veidošanai klienta vajadzību nodrošināšanai (telpisko datu serviss).

Izmantojot interneta pieslēguma pārlūkprogrammu APVIDUS, ir pieejamas šādas telpisko datu kopas:

· Kadastra karte, kurai kā fona materiāls ir pieslēgta ortofoto karte M1:10 000;

· Valsts adrešu reģistra dati, kuriem kā fona materiāls ir pieslēgta ortofoto karte M1:10 000;

· Valsts adrešu reģistra dati, kuriem kā fona materiāls ir pieslēgta ortofoto karte M1:1 000 (par Rīgas pilsētas administratīvo teritoriju);

· Kadastra karte, kurai kā fona materiāls ir pieslēgta topogrāfiskā karte M1:10 000.

Par interneta pieslēguma pārlūkprogrammas APVIDUS izmantošanu klients slēdz abonēšanas līgumu ar Valsts zemes dienestu vismaz uz 3 (trīs) mēnešiem. Līgums tiek slēgts pamatojoties uz pieteikuma veidlapu.
15.marts 2008, 17:40 | links
 
cik zinu, pēc savas pieredzes Latvijas kartes ļoti labas ir apvienotas programmā JS Baltija! tur ir arī Lietuvas un Igaunijas kartes! pamēģini heino moš noderēs! progu var novilkt DC vai torrentos!
15.marts 2008, 11:14 | links
 
uz mazajām upēm HES tas ir totāls idiotisms! pilnīgs stulbums! tos kas tou atļauj celt hesus visus vajadzētu aiz put**iem pakārt! kāds labums ir ka uz mazas upes uzceļ HES? kādu nozīmīgu elektrības daudzumu tā upīte spēj saražot??
15.marts 2008, 11:12 | links
 
Uz tām mazajām upēm tie hesi jau neko nesaražo,kā viens pie alus kausa teica.Un vēl īpašnieks savam patēriņam paņem daļu,pārejo palaiž kopējā tīklā.Tikai čakarē upi un zivju migrāciju.
15.marts 2008, 06:44 | links
 
va ta uz Cieceres taisās vēl kādu draņķi celt-viens jau ir-Pakuļu ūdenskrātuve,kamēr nedarbojās,tikmēr labas zivtiņas varēja pavilkt...a tagad,ja vasarā nelīst,hesu aizšauj ciet un upē ūdens līdz celim!!! Varbūt kāds zin Bin Ladena adresi....vot vecis varētu bikiņ paspridzināt...
15.marts 2008, 05:54 | links
 
Tos HES jau sen vajadzēja nojaukt , bet nu ir konkurenti tiem HES , tie ir bebri , kas aizdambējuši visas mazākās upes Kurzemē , tadas zivis , kā nēgi , foreles utt. nemaz nekur pa upi netiek tālāk .... A tie HES izdevīgi tikai to īpašniekiem , un nekādu milzīgo jaudu jau ar viņi nedod !
15.marts 2008, 00:48 | links
 
A palukojat sitas temas,varbut ko vel var darit lietas glabsanai!
LMA, jāsaka tīri profesionāli dažādos līmeņos nokārtoja hesistu vēlmi
sačakarēt vēl 91 upi.
http://www.zive.lv/site/index.php/forum/messagelist/1200/parent/160
MHEA- nāvesspriedums vēl 91 upei?
Iemesls šīs tēmas uzsākšanai ir raksts 10. marta Dienas 3. lappusē "Upes jau nolūkotas". Tas informē, ka Mazās hidroenerģētikas asociācija (MHES) ir uzlikusi aci uz vēl 91 Latvijas upi, kur būvēt hesus. Pagaidām runa iet par to, lai šīs upes tiktu svītrotas no no to upju saraksta uz kurām nedrīkst būvēt jebkādus mehāniskus šķēršļus. Domāju, nevienam nav ilūziju par to, ka ja šis aizliegums tiks atcelts, uz Latvijas upēm parādīsies desmitiem jauni hesi ar visām no tā izrietošajām sekām.
Gribētos lai vismaz šajā gadījumā makšķernieki un citi zaļi domājošie jau laicīgi, nevis post factum, darītu visu iespējamo lai novērstu katastrofu. Nebaidos šī vārda, jo tas kā tiek (ne)ievēroti ūdens apsaimniekošanas normatīvi padara upes virs HES aizsprosta par dīķiem, bet lejteces vispār par Mēness iel
http://www.lpr.lv/forum/viewtopic.php?p=107079#107079
АХТУНГ
Ну вот кажись и пришел апокалипсис на малые реки.
KURZEMĒ - Alokste, Tebra, Rīva, Amula, Ciecere, Dzelda, Ēda, Imula, Kārone, Lētīža, Losis, Riežupe, Robalts, Sprincupe, Šķervelis, Venta, Vēždūka, Viesata, Grīva, Roja, Stende (kopā 22)

ZEMGALĒ -Bērze, Iecava, Dienvidsusēja, Mēmele, Mūsa, Misa, Tērvete (kopā 7)

DAUGAVAS BASEINĀ - Lauce, Lielā Jugla, Mazā Jugla, Lobe, Mergupe, Ogre, Pērse, Tumšupe, Zaube, Akaviņa, Alūksne, Arona, Bērzaune, Iča, Kuja, Kurna, Malta, Pededze, Rēzekne, Veseta, Borne, Dubna, Feimanka, Ilūkste, Indrica, Laucese, Poguļanka, Preiļupe, Rudņa, Sarjanka, Tartaks, Viesīte (kopā 32)

GAUJAS BASEINĀ - Abuls, Amata, Brasla, Gaujas augšgals, Lielupe, Līgatne, Lorupe, Miegupe, Palsa, Rauna, Uriekste, Vaidava, Vaive, Vidaga (kopā 14)

RĪGAS JŪRAS LĪCĪ - Salaca, Glāžupe, Iģe, Jogla, Korģe, Rūja, Aģe, Ķīšupe, Liepupe, Svētupe, Vitrupe (kopā 11)

VEĻIKAJAS BASEINĀ - Liepna, Ludza, Pilda, Rītupe, Vjada (kopā 5)
Внимательно вчитайтесь в эти знакомы до боли названия, для многих связанные с сильными воспоминаниями и первыми радостными минутами от восторга првой в жизни пойманой форели. А теперь наши бизнес (хозяева) хотят на всех речках построить ГЭС
15.marts 2008, 00:39 | links
 
Tada ka sii IgaunijaIgaunija
14.marts 2008, 23:15 | links
 
vai gadijuma nepateiktu vai ir piejama Kadastra karte, kurai kā fona materiāls ir pieslēgta ortofoto karte interneta.Tada ka sii Igaunija http://xgis.maaamet.ee/xGIS/XGis?dogis_link=application.aspx&app_id=UU82&user_id=at
14.marts 2008, 23:14 | links
 
Skatiju pasakumu plaanu sim gadam,bet neredzu neko par sacensibam pavasari Aluksnes ezera?Koopeec?
14.marts 2008, 22:40 | links
 
=]]]
13.marts 2008, 21:21 | links
 
nu protams! es tak tik ākstos ;)))
13.marts 2008, 21:16 | links
 
Pie dabas labak dabu paklausieties,re ka putnini dzied!Pa vakaram baikas pastastiet ,planus apspriediet.He,vizuli merki pametajiet plava,driz bus precizitate ar nepiecisama kad sezona atklasies.Liekas,mums makskerniekiem ir sava klusa dabas muzika daudz tuvaka par tiem estrades blavejiem!))
13.marts 2008, 21:15 | links
 
nu kā var nezināt visvarenās tēvijas augsti godātos māksliniekus filipu Kirkorovu un Allu Pugačovu!??
sie cilvēki ir apveltīti ar neaptverami labām balss dotībām!
13.marts 2008, 20:31 | links
 
:D
13.marts 2008, 20:20 | links
 
da jaunā paaudze.. neko vairāk no klasikas, un mākslas nezina! ;)
13.marts 2008, 20:17 | links
 
kas tie tādi??????????
13.marts 2008, 20:15 | links
 
da par atklāšanas ceromoniju - nevar izdomāt ko labāk kirkorovu vai pugalku aicināt!? ;)))
13.marts 2008, 20:14 | links
 
par ko iet runa??????
13.marts 2008, 20:11 | links
 
da pugalku labāk ;)
13.marts 2008, 18:58 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager