Makšķerēšana jūrā

Ņifiga tā salaka negrib ņemt. Šodien pēcpusdienā uz salaku makšķerēm tikai viena copīte. Kādu pusotru stundu pakratīju mormišku kā asarim, tā jā, tā padsmit izkacēju. Bet tas uz salaku tak nav nopietni...
Varbūt kāds šodien bijis tuvāk Lielupes grīvai (Dzintari, Bulduri) un var atrakstīties, kā gājis. Varbūt es pats ko ne tā daru un citur viss notiek???
25.februāris 2011, 18:18 | links
 
lacuks,provee uz visu ko,uz ko njems,uz to arii kjer...
25.februāris 2011, 18:06 | links
 
jautājums! stintu sistēma! a ja ķer luci ko labāk uz āķa likt? baltie, motilis un salakas pieejamas! iebarošu ar dzelt.zirņiem!
25.februāris 2011, 18:03 | links
 
rīt laikam uz saulkrastiem laidīšu luciferos! ja kas viens var uzsēsties par dd samaksu astē! izbraucu no Teikas!
28857470
25.februāris 2011, 18:02 | links
 
Valmet Jaannem kaste ar dinamiitu liidz! Un ej tur kur lielaaks kolhozs Katraa briivajaa aalinnggii iemet pa dinamiita ssasskai. Varesi peectam to tuksso dinamiita kasti pielasiit pilnu ar lucciem ;))
25.februāris 2011, 17:36 | links
 
pietiks ja izlasīsi 3-4lpp.tur daudzmaz ir aprakstīts.
:)
25.februāris 2011, 17:24 | links
 
Taisos braukt uz Saulkrastiem beidzot kādu lucīti noķert , varbūt kāds var padalīties ar pieredzi uz kā, jo uz lučiem braucu pirmo reizi .
25.februāris 2011, 17:14 | links
 
mans ir apakaļ no līč.pārs stundiņas pavazajos tālajā distancē.pannai "gurķīšus" pievilku un daži "zābakšnorīši" ar trāpijās.
:))
25.februāris 2011, 16:28 | links
 
Biju Dzintaros ceturtdien jūrā, rezultāts - 2kg jūras gurķīši+ pāris lucīšu
25.februāris 2011, 15:26 | links
 
Par to apcepšanu un tad cepeškrāsni - tā es vislaik daru:))
25.februāris 2011, 15:11 | links
 
:DDD
Vari vēl kādu sastāvdaļu aizstāt izdomāt un vēl vairāk procesu sarežģīt?? Varbūt pat gaļas vietā var ko citu ņemt, lai būtu sulīgas kotletes?
Draiskuli, man vairs nav argumentu, Tu tik gudrs esi! Es labāk off par šo..
:DDD
25.februāris 2011, 14:58 | links
 
kilka

var, ja uz karstas pannas iegūst no abām pusēm brūnu garozīņuu un lidz gatavībai patur 5-7 min cepeškrāsni, pie t 200 - 220 gr.
25.februāris 2011, 14:51 | links
 
Upsss... "Draiskuli"
25.februāris 2011, 14:46 | links
 
Draikuli - nevar to pašu iegūt ;)) Nestrīdies ar mani :)
25.februāris 2011, 14:46 | links
 
Atvainojiet, ja turpinam, tad citā tēmā
25.februāris 2011, 14:44 | links
 
Bljitka

Ar biezpienu ir ļoti oki, jo viņš karstumā feini kūst un tā ari saturot visu kopā un iegūst sulīgumu, ir zināmas iestādes, kur karbanādei ar sieru pa virsu kaisa biezpienu ar karšvielām un pirms gatava karbanāde piek cepeškrāsni uz 10mit minūtēm, pasniedzot neatšķirsi. Biezpiens lētāks nekā siers.

kilka

to pašu var iegūt, maizes vietā izmantojot labu skābo krējumu un kotletes pirms cepšanas apviļājot rīvmaizē.
25.februāris 2011, 14:42 | links
 
Jā, sorrī par spamu jūras tēmā, mums bija jāpāriet uz tēmu "Kur ir patiesība?"
;))
25.februāris 2011, 14:36 | links
 
Draiskuli,
tā dara visā pasaulē.
Kā jau te teica - turās labāk kopā, otrkārt maize un/vai piens gatavo masu padara daudz maigāku un, kas galvenais, sulīgāku. Jo šķiedrvielas piebriest un uzsūc mitrumu/sulu vienalga, kā to sauc. Izcep kotletēs vienkārši maltās gaļas piku un piku ar maizi, salīdzini ;)
Parasti gan lieto tā sauktos breadcrumbs, jeb nemaltu rīvmaizi, jeb sausiņus t.i. kaltētus atlikumus, atgriezumus. Pie mums tik pierasts "dzīvu" maizi lietot.
25.februāris 2011, 14:34 | links
 
Vēl tik jāaizskrien uz bodi pēc lielas, dzeltenas mormiškas. Žilku 0.12 ?
25.februāris 2011, 14:34 | links
 
Nezinu kā ar maizi...es līdaku kotletēs uz 1 kg farša lieku 250 gr biezpiena..olas..garšvielas..un uz pannas...sanāk sulīgas un garšīgas kokletes...un ja vēl alus...tad vispār...das ist fantastisch:)
25.februāris 2011, 14:33 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager