Makšķerēšana jūrā

lacuks007, vārdi no tava teksta - ambāļi, idiotisms, kliegtu un brēktu, sagrauzies cepumu, teloji varoni, smiekli nāk par šitādiem auna pierēm, žēl ka neiemaucies un nenoslīka....

paskaties pats uz sevi pirms kritizē citus :)
27.februāris 2011, 10:26 | links
 
jā daži te ir tādi ambāļi! glābēji noreaģē labi un lai ātrāk pa gaismu apsekotu visu teritoriju izsauc heli. a ko vajadzēja darīt palaist policistu ar uksi lai līdz rītam staigā un skatās? kkāds idiotisms! a ja kāds būtu palicis tad gan te kliegtu un brēktu!edgars18... laikam jau ar biji sagrauzies cepumu un teloji varoni :D smiekli nāk par šitādiem auna pierēm! žēl ka neiemaucies un nenoslīka visi tavi strumi! tad varbūt būtu mācība un cieņa pret cilvēkiem kas palīdzēja!
27.februāris 2011, 08:27 | links
 
Jā , nu arī man gadījās tajā dienā ķert salakas un lučus Bulduros. Bijām apmēram 1,5 km no krasta.
Ap plkstn. 13. 00 . nokrakšķēja ledus un parādījās neliela straumīte. Savam čomam teicu : Nu ko vecīt, peldam".
Dabiski no tāda attāluma nekādas plaisas neredzējām.
Visi turpināja makšķerēt.
Ap plkstn. 15. 00.krastā sāka gaudot sirēnas . Skaņa nebija skaļa un dabiski neviens tam nepievērsa uzmanību.
Ja būtu izšautas raķetes , vai ziņots pa skaļruņiem, vai nosūtītas īssziņas no mob. tīklu operatoriem, tad veči noteikti būtu reaģējuši ātrāk.
Par to, ka atrauts ledus sapratām tikai tad ka apm. 200 m. no krasta veči sāka stāties rindās, jo noiešana no ledus notika pa vienam cilvēkam. Nebija nekādas panikas , jo ziemas makšķernieki jau nav no mīkstā gala.
Kas tiešām likās jocīgi,ka glābt apmēram 300 cilvēkus, kuri tika atrauti Bulduros, devās glābt tikai četri glābēji !!!

Domāju ka komentāri šeit ir lieki un šādās situācijās ir redzama attiecīgu valsts amatpersonu profesionalitāte glābšanas darbu veikšanā.
Zēni tiešām malači, palīdzējā kā varēja ar laipām un tikai vienīgi viņiem, kā arī vairākiem makšķerniekiem jāpateicas par to, ka sausi tikām krastā.
Evakuācija notika divās vietās, pēc tam tikai Lielupes pusē, jo Bulduros plaisa paplašinājās. Tie kuri bija smagāk ekipēti kastes, borus, teltis un ragavas meta pāri plaisai, lai pričindāļi netraucētu ķērsot plaisu un netiktu ziedoti Neptūnam.
Nekādu helikopteru, kamēr tika sniegta palīdzība Bulduros atrautajiem, tur nebija, bet "žurnaļugas" ir sacēluši lielu brēku un arī citi mīkstie pediņveidīgie nebeidz ķengāt makšķerniekus.
Starp citu uz atrautā ledus atradās arī vairāki ziņkārīgie ar ģimenēm un arī mīlas pārīši. Viņu pārdzīvojums ir saprotams un mēs makšķernieki viņus par to neķengāsim.
Bildes no otrās evakuācijas vietas Lielupes virzienā no Bulduriem varat apskatīt www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-27920.htm

Nu ko, ne asakas un tiksimies ledus klajumos !
27.februāris 2011, 08:12 | links
 
nu nevajag noniecinaat glabeeju puules ,a ja nebuutu uzlikusi laipinju ,a ja tev tur pec 5 km.nebuutu kur paariet ...nu nevajag spljaut zupnjaa no kuras pasam varbuut buus jaaeed...:)
27.februāris 2011, 07:40 | links
 
luči jau gaida...
27.februāris 2011, 05:16 | links
 
March
Ar to helikopteru bij tik paziimeessanaas,parinnkkoja tik apkaart, un tad dirssana ka deel maksskkerniekiem jaateeree valsts nauda. Man jau bij skaidrs ko vinni grib. Negaju nost tapat lidz laikam kad biju ieplanojis doties maajaas. Beigas jau tie glabeji ar kajam naca kkipa dzit nost no ledus. A tur kur skaitijaas taa dizzaa glaabssana tur vinni bij uzlikussi laipinnu un visi passi nogaja nost
27.februāris 2011, 00:21 | links
 
Paskatījos nupat bildes ir.lv, nu patīkami jau nav, jāskatās ir, bet tur līdz katastrofai stipi tālu bij. Nepatīkams starpgadījums, kuru ar mierīgu prātu bez jebkādiem glābējiem varēja atrsināt. Lai nu kā, esam prātīgi un ne asakas! Cope jūrā turpinās!
27.februāris 2011, 00:20 | links
 
Pavasarī spiningojot jūrā, stāvēt aukstā ūdeni ar nav prieks...tāpēc uzkāpj uz dreifējoša ledus gabala un makšķerē...vienkārši jātur acis vaļā un jādraudzējās ar galvu...tad atpūta nebūs jāpārvērš trillerī:)
ne asakas....
26.februāris 2011, 23:50 | links
 
Kā ar to helikopteru šodien bij, cēla ar kādu nost vai tikai situāciju uzpasēja. Kad 87. gada 25. janvārī iepūta, es viņiem skaidri teicu - ar kasti lidošu, bez kastes ejat ka jūs uz poda. Neņēma. Nogāju 5km gar plaisas malu un atradu vietu, kur nokāpt, bet urbi un kasti gan neatdevu :) Bet arī toreiz skaidri zināju, ko daru un ka Blaumaņa novele nav pat tuvumā :)
26.februāris 2011, 23:46 | links
 
Nu re, atgriezos mājā no ļoti laba hokeja, skatos delfi bildi par to plaisu, un ir skaidrs, ka vismaz Dubultu-Vaivaru reģionā viņa pilnīgi neuztrauc. Tas, kas šodien bij Bulduros, bija vētra graņonkā, tur nu toč helīšus nevajadzēja celt. Kas gribēja, pāri laipām pārgāja, kas gribēja ar laivām utt. Ja čomu kompānijā, var arī līdz rītam sēdēt, bet vienam gan nakts varētu būt psiholģiski smags pasākums. Nu lai iet novēlējums - lai visi paši savām kājām tiek krastā.
Mēs rīt 7.30 bez stresiem startējam uz jūriņ Pumpuros, ja nu kas būs vaļā, apzināti pāri nekāpsim. Man tik nepatīk, ka dēļ šodienas ekscesa neaiztaisa jūrr ciet kā 1987. gadā, kas būtu vieglākais. Jo ļadus ir labs un līcis aizsalis, vienīgā stumšana iet uz kuģu ceļa rēķina un varbūt kāda torosa uzstumšanu. Be vējs ja ar tāds knaps, tā ka uz jūr mierīgi. Varbūt Buldurus, Dzintarus vajag izlaist, bet citur bez bēdu.
26.februāris 2011, 23:41 | links
 
protams kaut kad atpūtīs. Nav obligāti jāguļ uz ledus, jo var ar kājām soļot līdz Engurei, tas tāds sīkums vien ir.
26.februāris 2011, 23:31 | links
 
Sveiki!
Šodien biju pretī Kauguriem (jūrā) dziļums +/- 9m
kādi 15 luči un 22 salakas, nekas īpašs. Leišu pat šeit bija ap 30:) vismaz varēja saprast kad salakas nāk....leišu mātes vārdi diezko neatšķirās no dažiem pašu bāleliņiem. Sēžam ar čomu pīpējam te pēkšņi ...&*$#@^%$#$...un mums ar uzreiz sākās cope...:)
Ap pulkstens 15.00 mob. tel. kļuna karsts .... jo Būlduros makšķernieki aizpūsti un slīkstot:)))paskatījos apkārt, nosmējos un sēdēju tālāk....ap 17.00 helis pārlidoja pāri...
Mājās ziņas palasot - tiešām nekas nebija noticis....Tvnet visu pasniedz apmēram tā kā Blaumanis... puišiem laikam talants:)

Tak var visur iet ledus 40-50cm
26.februāris 2011, 23:28 | links
 
Nu ja ,,,,Edgar var jau arī tā - tikai neaizmirsti zirgu paņemt līdz (tas no "nāves ēnā ") :))))
26.februāris 2011, 23:25 | links
 
Jani
Mani piemeram ta 3-4m plaisa neuztrauc! nu netikssu krasta, palikssu pa nakti copeet naakamaa diena gan jau tiks nost. Cik tad ilgi mums parasti ir tie krasta veeji? Nakama dienaa buus vainu piepuusts atpakal vai pie ssitiem miinusiem aizvilkts ciet. Trezzdien no riita ar netika virsuu, ccomi ar verga palidzibu atcirta vienu ledusgabalu un uztaisija tiltinnu un tika virsuu
26.februāris 2011, 23:20 | links
 
kur labak piebraukt pie juras saulkrastos ,un zveiniekciema ,nesu bijis bed doma ka varetu aizlaist
26.februāris 2011, 23:10 | links
 
 
kaut kas var pateikt var vai zvejot dzintaros vai ne?gaidu atbilde.
26.februāris 2011, 23:05 | links
 
Tad viņi visi aizceļojuši uz peipi :))
26.februāris 2011, 23:04 | links
 
Braliti, nemuldies. Pērnāvā ar nekā īpaša nav izņemot gurķīti
26.februāris 2011, 23:00 | links
 
protams ka līdz Roņu salai neaiznesīs, bet pietiek ja krasta virzienā ir 2-3 metru plata plaisa lai netikt krastā.
26.februāris 2011, 23:00 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager