Zivju pagatavošanas receptes

Grādus nevajadzētu likt lielus, līdz 150, cept vajadzētu 10-15 min., atkarībā no zivs lieluma.
13.marts 2011, 19:17 | links
 
Cik grādos asari labāk cept cepeškrāsnī?
13.marts 2011, 18:29 | links
 
Var taisīt marinādi bez tomātu pastas, izmantojot citronu sulu vai etiķi. Process tāds pats, tikai beigās pievieno sulu ar zaļumiem un ķiploku. Tad kārto traukā pa slāņiem, atstāj savilkties un vico iekšā!
13.marts 2011, 14:38 | links
 
gint, beidz ēst.eholote gaida
13.marts 2011, 14:13 | links
 
Vinnij , paldies ! Lūdzu vēl vienu , tikai tādu kur nav tomātu pastas ( negaršo nekas ar tomātu pastu , pat šašliku ēdu ar citronmērci ) .
13.marts 2011, 14:11 | links
 
Bārda:)) tas ir pēc vēlēšanās, var arī puķkāpostu likt. Katram jau ir savas garšas, zivīm arī rīsi patīk.
13.marts 2011, 13:21 | links
 
Vinnij, kartoškinus pie zupas neliek?
13.marts 2011, 12:24 | links
 
Aukstā vēdzeļu zacene. Vēdzeļu gabaliņus apkaisa ar garšvielām, apvārta miltos un apcep. Atsevišķā traukā pagatavo marinētos dārzeņus. Ņemam sarīvētus burkānus, sagrieztus sīpolus, apcepam, pievienojam tomātu pastu, garšvielas,( sāls, cukurs, baziliks, pipari) Cukuru liekam uz pusi vairāk attiecībā pret sāli. Kārtojam traukā zivi ar marinādi pa slāņiem, marināde un tad zivs. Ieliekam ledusskapī, pēc trijām stundām ceļam galdā!
13.marts 2011, 11:28 | links
 
Gint:)) vēdzeles zupa ir ļoti pateicīgs temats! Paņemam galvas, pārlejam ar nelielu ūdens daudzumu, pieliekam sāli un citronpiparus. Vāram līdz zivs sāk atdalīties no kauliem. Nokāšam buljonu, pieliekam burkānu, sīpolu, zaļos zirnīšus. Vāra, līdz dārzeņi gatavi. Pievieno notīrīto zivi, puspaciņu sviesta, kapātus zaļumus ( pētersīļus, dilles), kapātus ķiplokus, glāzi sadā krējuma. Visu uzkarsē un ēdmaņa gatava!
13.marts 2011, 11:08 | links
 
gint, ja tu atnāksi, nenožēlosi:)
13.marts 2011, 09:50 | links
 
Vinnij , ieliec lūdzu kādu vēdzeles pagatavošanas recepti , labāk 3 receptes DDD , un vēl gribētu uzvārīt zivju zupu no vēdzeļu galvām , vai ir kādi īpaši ieteikumi ?
13.marts 2011, 09:18 | links
 
Ups :)) izlaidu ķiploku:))
12.marts 2011, 17:39 | links
 
Ok ! Ņemam asari, notīram , pārgriežam pa muguru. Ņemam dzērveņu ievārijumu, sāli, piparus, pētersīļus , dilles, sajaucam visu kopā. Pildam asari , tinam folijā un cepam , var uz oglēm .
12.marts 2011, 17:37 | links
 
Ieliec to asara recepti šeit un viss būs čikiniekā.
12.marts 2011, 17:33 | links
 
Nu tiešam nepamanīju šo sadaļu, tad vajag to tēmu dzēst!
12.marts 2011, 17:28 | links
 
Vinnij,turpini šeit,tik un tā Tavu uzsākto lieko tēmu izdzēsīs.
12.marts 2011, 17:25 | links
 
momox
Tu kaut ko jauc :)))
Griezeejs
zini, ka ar laiku ar filejas apnīk :DDD un tad arī sākās gastronomiskas izvirtības - viena no tām šuļīgi kotļeti :DDD
9.marts 2011, 09:16 | links
 
Zivniex, neispratu, kapēc pēc nāves ņirgāties par kustoni, ko tik labi var isfilēt no asakām, gatavojot "šuļīgiem zanderīšu kotļetiem", tas ir, viņu vēl malt.
Asaka, galva zupā, bet pārējais jau fileja, taču ;)
Jeb par tiem kotļetiem Tu tā - sarunas usturēšanai :)))))
8.marts 2011, 21:55 | links
 
Interesanta tā lapa; http://www.fotoreceptes.lv/uha.html
8.marts 2011, 21:54 | links
 
Zivniek-tavi teksti līdzinās šim te
http://www.artstudio.lv/fotoreceptes/
vai es jaucu.
8.marts 2011, 21:46 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager