Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
to guntarskl

Lūdzu recepti šampim. Man bērnībā kaimiņš cienāja ļoti gards bija. Gribētos savam puikam pagatavot uz vasaru.
3.aprīlis 2011, 22:06 | links
 
Ar to norakšanu ir labi , tik uz Jāņiem jāatceras kurā vietā , savādāk var iznākt pus pagalmu pārrakt ..... :)
3.aprīlis 2011, 22:06 | links
 
Ja grib šampanieti, tad vajag gan cukuriņu, gan rozīnīti, gan upeņu zariņu. Nevajag raudzēt, vajag uzreiz norakt....
3.aprīlis 2011, 21:58 | links
 
DsKs> .... pēc iespējas , tikai STKILA tarā ,burkas 2-3l. var arī 0.5-0.7l polšu pudelēs .... :) nav jāsterilē !!! Pie galīga bada , baltajās PEt. pudelēs.
-VISA vērtība bērza sulā ir tikai svaigā !!!!
-raudzēta ,nu tas tā padzerties .
3.aprīlis 2011, 21:42 | links
 
Parasti izanto urbi, vismaz 5cm jāieurbj, tad tapas urbi , tad jau var likt tapu...:)))
3.aprīlis 2011, 21:17 | links
 
padalieties ko juus gruntenej liekiet galaa aakjis vai murmulis ? un kaadu eesmu labaak ? PALDIES un ar cik makskereem ?
3.aprīlis 2011, 21:15 | links
 
Bebrs,Supernetto tirgojas 5l dzeramais udens plastikata tvertnes pa 34 santimiem ... sodien ar tadiem traukiem ari izlidzejamies,bet nu sterili vismaz ... pastulbi vienigais,ka veikala noperk udeni,pec pacmit min atkorke vala un izlej ara,bet nu katra zina ta ir samera normala trauka cena,ja rekina,ka nekur nav jakratas pakal,jatere benzins,kurs sodien ir dargs ... saplano visu pa celam :)
3.aprīlis 2011, 21:03 | links
 
Žēl, it kā laiks, ja jau bērzs sācis tecēt....lauku(kuršu) vecmāte kādreiz galdā cēla, sen nebiju provējis, cik atceros, sīrupu vārīja...uhh :)))
3.aprīlis 2011, 21:00 | links
 
No klavas mums kadi paris litri tikai bija,tos pasus pie tas pasas klavas ari izdzera :) iespejams koks tads pasvaks,vienigais trapijas,pameginajam,lai ari klavam manuprat laiks jau beidzies :)
3.aprīlis 2011, 20:59 | links
 
Roli
Kļavā neieurbu
3.aprīlis 2011, 20:57 | links
 
Tas i daudz :)) jo siltāks jo vairāk tecēs, kvalitāte arī krītas......
3.aprīlis 2011, 20:41 | links
 
~ 15 litri no viena berza pa pedejo diennakti bija satecejis
3.aprīlis 2011, 20:39 | links
 
Bebrs- kā ar kļavas sulu ?
3.aprīlis 2011, 20:35 | links
 
Bērza sulas var glabāt tikai tādās plastmas pudelēs kur bijis minerāl vai parastais ūdens - cocacola, kvass un limpene naf laba.
Tagad riktīgi sāk tecēt - šovakar pilns spainis ar kaudzi :D
3.aprīlis 2011, 20:33 | links
 
tumsa un vesums nebutu problema,ir pagrabs zem namela,kur pat vasara ir vesi
3.aprīlis 2011, 20:27 | links
 
Bērzu sulā atrodās organiskās vielas, tikai rauga tīrkultūra garantē tās rūgšanas procesu, uz meža raugu bāzes var visu ko iegūt....
Vislabāk jau dzert svaigu , bet ap Latviešu galvenajiem svētkiem (Jāņiem) tā nākoša dienā iegūst savu īsto nozīmi, ir vēl variācijas pie pudeles atvēršanas....
3.aprīlis 2011, 20:20 | links
 
Epox59 visu pareizi izstāstīja,vēl tikai tas,ka jāglabā vēsā vietā un obligāti TUMSĀ.
3.aprīlis 2011, 20:17 | links
 
ok,pameginas tad vairakas receptes :)
3.aprīlis 2011, 20:15 | links
 
Vispār pēc senu kuršu paražas jādzer sula 2 nedēļ svaiga, 2 l dienā ....ja spiež maks tad ir recepte,( bet sliktāka) ar mazītiņa maizes raugu(sērkociņa galviņas lieluma) vai dažām rozīnēm...
3.aprīlis 2011, 20:09 | links
 
---un piepildi līdz lūpai , var teikt , ar kaudzīti !!
3.aprīlis 2011, 20:04 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager