Laivas un to motori

Pārkrist pār bortu var arī prāmim :)))

Nezinu, tomēr gumijenei gaisa kameras ir paplatas, pāri pārvelties tur pagrūti, jābūt spēcīgi neveiksmīgam cilvēkam :)) Protams, ja otrs laivā esošais uztaisa neveiksmīgu kustību, tad var pazaudēt līdzsvara sajūtu, bet līdz izkrišanai tur tālu :))

Un divatā ķerot 3.6m vietas jau maz ar visām vestēm, riņķi, vizuļu kasti, bendžas bāku, sačoku. Tā kā - ērtība būtu 4m un uz augšu :D Nu, tas konkrēti pūšļiem, ņemot vērā kameras, iekšā paliek tās vietas, cik paliek no tiem x metriem :)
24.maijs 2011, 16:02 | links
 
spiningists...

nu ņe ekonomju... lai gan salīdzināt pārsimts latu ekipējumā vai pāris līdz padsmit štukas puslīdz normālam "kuģim" nav īsti korekti...
man personīgi ir arī "kuģis", bet neredzu nekādu problēmu 2vatā 3.30 bušenē spiningot kājās stāvot...
24.maijs 2011, 15:46 | links
 
nu jopt, cik sūdīgai ir jābūt līdzsvara sajūtai, lai būtu jābaidās no pūšļa ar cieto grīdu izkrist :)
2.9 metru pūslī pat divatā vēsi esam kājās stāvot vicinājuši. šoreiz neiet runa par to, ka viss ir ar mantām piebāzts un trūkst brīvas vietas laivā, bet gan par to, ka prātīgi nostājoties var mētāt, otram gandrīz netraucēt un kur nu vēl baidīties izvelties. OK, ja kājas ir koka, nelokās un neamortizējas, tad viss var būt.
Man piemēram liekas, ka cilvēki ir pārāk izlepuši, jo 3,6-4m laiva uz diviem, tās ir ērtības, nevis kritiskā nepieciešamība kā daudz saka.
24.maijs 2011, 14:48 | links
 
To Zaraza
Nu vo tā problēma ir tur, ka kopā ar to aprīkojumu tvichingam neiepērkat atbilstošus kuģus :)))) Vsjo ekonomim i ekonomim :)))
24.maijs 2011, 11:35 | links
 
var jau kātu ar fiksējamu eņģi uzbūvēt. nofiksē iemet, tad iestiprina kātu turētājā, attaisa eņģi, ar vienu roku tviičo aiz spices (kāts stāv nekustīgi, bet ar roku rausta spici uz sevi) , ar otru tin iekšā auklu.
Eņģei tādā gadījumā jābūt ar klipsi fiksējamai, kā bisei, lai copes brīdī vieglāk salikt.
24.maijs 2011, 11:32 | links
 
zaraza
easy..pārmet pār bortu mānekli, attaisi spolīti..noairē 50 metrus un sāc raustīt :))
24.maijs 2011, 11:25 | links
 
eerglis...

a kā ar ziemas makšķeri iemetienu uz vismaz 50m izpildīt ? :)
24.maijs 2011, 11:23 | links
 
atļaušos papildināt zaraza caur ž.... vai ar ziemas makšķeri. :D
24.maijs 2011, 11:08 | links
 
spiningists...

Ta neviens jau neapstrīd, ka sēžot spiningot ir drošāk (un zināmos apstākļos arī rezultatīvāk - dažreiz zivīm īpaši nepatīk stāvoša makšķernieka siluets), taču tas tipri ierobežo tehnikas izvēli... Ja esi tikai pašspēlējošo mānekļu - vobleru (crank), šūpiņu, rotiņu utmk. piekritējs, tad bieži nav lielas šķirbas stāvēt vai sēdēt. Bet līdzko aiziet dažādas raustīšanas tehnikas, kurās galvenais ir nevis mest-vilkt, bet gan mānekļa "animācija" (Greizeeja terminoloģijā) , tā sēdot to izpildīt nevar vai nu var tikai caur ž...
24.maijs 2011, 11:00 | links
 
Nu jāa...kaut kam zadelo mans (tikai mans!) viedoklis..laiva man tiešām nav liela - ir Busheniece ar cieto 3,3, ir kocene 6m - ja esi viens, var jau ļauties piecelties gan vienā gan otrā. Ja divatā - tad jārēķinās ar otra kustībām - jo copēju tikai salīdzinoši lielās (Rušons, Sīvers) ūdenskrātuvēs un tad kad ir cerība ko noķert - pārsvarā vilnītī lielākā vai mazākā. Līdz ar to daudzas lietas vairs nav atkarīgas no paša vien un tas palielina iespēju zaudēt līdzsvaru. Cepuri nost matadoriem, kas apaļdibenē stāvus bez sachoka velk :)....ripzāģi bez aizsarga arī daži lieto veiksmīgi daudzus gadus....
Tāpēc man tāds kārtības rullis iedibinājies - ja esi manā laiva - lūdzu ievēro manus nosacījumus. Citiem iesaku karstā laikā paeksperimentēt - vidējā vilnī izkrist pār bortu ierastā copes apģērbā un mēģināt tikt atpakaļ iekšā. Superīgi tas ir no bortiniecēm :))). Tad daudz kas paliks skaidrāks un citādāks.
24.maijs 2011, 10:33 | links
 
Ja par laivām runā no kurām var spiningot stāvot kājās, tad lūdzu manā albūmā tāda ir:).Precizāks info par laivu www.amberlat.lv
23.maijs 2011, 22:46 | links
 
Vo, vo, Urmaas- taisnību runā!
Tā smaka takš nav ciešama!!!...
:DDDDDD
23.maijs 2011, 22:02 | links
 
spiningsts >..Tu , kad no karsta spiningo , arī sēdi... :DDD ??????
23.maijs 2011, 21:58 | links
 
Zaraza tu nedrīksti pat prāmī kājās stāvēt !!! :))))
23.maijs 2011, 21:58 | links
 
spiningsts
mans ir galīgs:DDDDDD
pļāc nu kā var spiningot sēžot:) tu kad gar upes krastu ej ar pietupies:DDDD
23.maijs 2011, 21:55 | links
 
"Čaumalā" pat sēdot bīstami purkšķi nolaist,kur nu vēl kājās stāvot ko darīt!!!
:DDD
23.maijs 2011, 21:50 | links
 
Spiningist...

Vai tu par tādām spiningošanas tehnikām kā twich un jerk esi ko dzirdējis? Vai vari paskaidrot kā pilnvērtīgi tās izpildīt sēdus?! (nu ja vienīgi uz augstā basu laivas beņķa).
23.maijs 2011, 21:47 | links
 
Mans ieteikums - ievērot drošību un pēciespējas mazāk stāvēt airu laivās kājās. To var darīt tikai ja ir drošs ūdens un mazas vai vispār nemaz promiles. Pārāk jau tu Ginča te salielījies :)) Var notikt nelaime pat neapgāžoties laivai - viens lielāks pisaks pa purna daļu un var kā pupa izlidot no laivas jūrā - vienalga vai bush,dulkans vai stabila airu laiva. Par lielās klases laivām es nerunāju .
23.maijs 2011, 21:47 | links
 
volteers

Es izmantoju šādu parikti:
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-31493.htm
23.maijs 2011, 21:21 | links
 
Spiningist , Tu tiešām pāršāvi pār pa strīpu , ir vīri kuri spiningojot stāvus stiklšķiedras laivās ar apaļo dibenu , kad pieķeras līdaka , ar kāju nospiež bortu līdz ar ūdeni un līdaku ievelk pa taisno laivā , piemēram 4 m BUSHā , mierīgi var ne tikai stāvēt , bet arī pastaigāties pa laivu un jā gribās pat paskraidīt . 4 m BUSHā esam trijatā spiningojuši jūrā , viļņos nemaz viens otram netraucējot un kurš kā gribēja , tas tā arī darīja , kurš sēdēja , kurš stāvēja , faktiski visi ik pa laikam stāvēja , cik tad ilgi nosēdēsi . Tā ka Tev par tiem garīgiem invalīdiem galīgi nav taisnība . Droši vien Tu spiningo kādā maziņā laiviņā , kurā patiešām ir bīstami piecelties kājās un normalā laivā nemaz neesi bijis .
23.maijs 2011, 21:10 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager