Zivju pagatavošanas receptes

Sveicināti !
Gribēju apvaicāties, vai kāds ir mēģinājis žāvētu samu jebkādā veidā iekonservēt burkās ilgākai glabāšanai. Taiksim, līdz ziemai. Varbūt ir kāds veids , piemēram kā šprotes eļļā ? Un varbūt kāds var norādīt virzienu kur meklēt receptes.
Paldies.
24.augusts 2011, 19:49 | links
 
Tā var ēst gandrīz jebkuru zivi.
12.augusts 2011, 10:51 | links
 
vislabak taa ir, bet sis nav tas gadijums ;).. man jau vai tad tiesam nevies nezin?? vai kartejo reizi tik gudribas barstis..
12.augusts 2011, 09:47 | links
 
Vis labāk alatu neēst! :) Catch&picture&release
12.augusts 2011, 09:26 | links
 
Vai alatu var ēst tapat kā lašmaizītes (pipars, sals, citronins)? vai ari nav tas labākais veids!?
11.augusts 2011, 23:58 | links
 
līnis vislabākais ir ar griķiem, krievu stilā.
16.jūlijs 2011, 00:27 | links
 
Tik labi nokarsē!!! ceru,ka fišs jau ar garšvielām.
16.jūlijs 2011, 00:22 | links
 
Nu vecīt!!! Šos tik uz pannas!!!
16.jūlijs 2011, 00:20 | links
 
es domaju uz grila vai panas.
16.jūlijs 2011, 00:14 | links
 
Ceru,ka sudrabkarūsas. Tādam izmēram mazais kūpiņš ir pa pirmo!!!--bet mazais kūpiņš!
16.jūlijs 2011, 00:08 | links
 
man ir kadas 10 200gr. karusas
16.jūlijs 2011, 00:04 | links
 
Jautājums;;;200gr gabalā,vai kopsvarā???
15.jūlijs 2011, 23:51 | links
 
ka vislabak pagatavot 200gr. karusas
15.jūlijs 2011, 23:45 | links
 
Gints :)) abpusēji :))
30.jūnijs 2011, 23:33 | links
 
Sveiks Vinnij , prieks ka Tu atkal uzradies !
30.jūnijs 2011, 23:30 | links
 
Sveiki copes monstri :)) Nebiju nekur pazudis, daudz darba , cepumā arī gribas iekost. Kas attiecas uz zivju lietošanu piecreiz nedēļā, amīši par veselīgu uzturu varētu paklusēt!!!!
30.jūnijs 2011, 23:24 | links
 
Tvaicētu vai vārītu zivju ēšana piecas reizes nedēļā var novērst sirds mazspēju vecāka gadagājuma sievietēm, savukārt eļļā ceptas zivis, gluži pretēji, risku var paaugstināt. Tā secināts jaunākajā pētījumā ASV. Secinājumi ir balstīti uz 10 gadus veiktu Sieviešu veselības iniciatīvas novērošanas pētījumu, kurā piedalījās 84 493 sievietes pēcmenopauzes vecumā.
http://woman.delfi.lv/gimene/virtuve/zivis-vajag-varit-nevis-cept.d?id=39282997
30.jūnijs 2011, 03:13 | links
 
Čau vinnijs , pazudis biji , domāju eksperimentējot ar kādu indīgu zivi (nosaukumu nerakstīšu) saindējies būsi.. :DD...
-tagad tikai pie kāda receptes ''vaininieka'' jātiek... :) .
30.jūnijs 2011, 00:13 | links
 
Sveki ķilavu monstri : )
Esmu nolēmis padalīties ar pildīta līņa recepti. Vēlams kukainis no 500g uz augšu. Iztīrītam
linim akurāti pārgriež asakas gar mugurkaulu, izņem to. Ar karoti akurāti izņem gaļu, ( uzmanīgi ar muguras spurām, nepārplēsiet ādu) izlasam lielās asakas. Tālākā rīcība ir paša ziņā, vai malt vai smalki sagriezt. Zivs massai pievieno kapātus zaļumus, rīvētus burkānus, sagrieztus puravus, vienu daiviņu ķiploka, karoti vai divas skābu krējumu, sāls + pipari. Atritinam foliju, noziežam ar plānu svista kārtiņu, klājam virsū zivs ādu, pildam, ietinam divos folija slāņos ( lai sula nezustu) Liekam cepeškrāsnī vai grilā un šmorējam vismaz 20min. Ja līni grib ēst kā auksto uzkodu, pie pildījuma pievieno želantīnu, aptuveni 15g. Lai jums labi garšo :))
29.jūnijs 2011, 23:07 | links
 
Andris64

labāk nemēģināšu :) dabūšu gatavot alu no pulvera un pēctam karūsu tajā vārīt
15.jūnijs 2011, 16:53 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager