Kūpinātavas

nu tā Buma muca jau rūc! izskatās ka būs laba!!!!
27.jūlijs 2011, 20:37 | links
 
paldies Bumsis jau uzzvan''ija un visu izskaidroja! lai beidz gāzt es dodos būvēt!
27.jūlijs 2011, 16:37 | links
 
viking cepums tev! biju aizmirsis par šo raidījumu!
tad kūpinātava neinteresēja! vispār man liekas ka Bumsim vajag kkādu medaļu uztaisīt!2 . tādu nezinu!

klau a tai mucai kur kurās dibenā nav neviena cauruma ja?
27.jūlijs 2011, 16:36 | links
 
Buma Muca© MN video - Ekspedīcija Usmā (18.08.2010.)
27.jūlijs 2011, 16:15 | links
 
viss ir skaisti! bet nav iekšu bildes... piemēramBumša muca...
kurtuve ir apakšā bet kas tālāk lai nenosvilst zivis? reste? vai kas uzzīmējiet lūdzu kāds... savādāk skatos un nevaru saprat :D
27.jūlijs 2011, 15:44 | links
 
papildināšu gintu, to visu var izdarīt dzerot citam iezīmētu aliņu :D
27.jūlijs 2011, 12:29 | links
 
Lačuk , bet paskaties te pat , te ir tik daudz sarakstīts , ka vari atrast jebkuru sev tīkamu variantu .
27.jūlijs 2011, 11:56 | links
 
sveiki biedri! esmu ticis beidzot dzīvot mājā ar savu plekīti...
gribu uzmeistarot kūpinātavu.... apmēram skaidrs ir
muca ir ķieģeļi ir....
sametiet lūdzu variantus ar shēmu, zīmējumu kā uztaisīt labāk un prastāk....
liels paldies!
varbūt kāds ir čiekurkalna galā un var sarunāt kādu konsultāciju? alus no manis...
27.jūlijs 2011, 11:53 | links
 
urmaas
es domaju ka Tu sen jau sn ļatģoļē
26.jūlijs 2011, 23:54 | links
 
p.s.
Pat vienam "meistaram" NEKAD nesanāk vienādi kūpiņi.Kur nu vēl dažādiem!!!
:)))
26.jūlijs 2011, 23:34 | links
 
Ko var jemties par vienu un to pašu.Katram sava taisnība.I tiem kuri kurina ar alksni,i tiem kuri ar ābeli,.................,i tiem kuri ar graudaugu salmiem ar visām vārpām.Par gaumi nestrīdās.Tik dažādiem "meistariem" produkcija atšķirās po ļubomu.Kaut ari izmantojuši vienus un tos pašus izejmateriālus.Sava produkcija tak vienmēr gardāka!!!
:DDD
26.jūlijs 2011, 23:30 | links
 
Mans te ekspermentē uz nebēdu,izkūpināju kupātus bija labi,tagad padomā sieru!
26.jūlijs 2011, 21:11 | links
 
Jautājums gudrākiem-
Lietoju bumša muckūpinātavu, viss būtu super, ziemā un pavasarī ideāli, bet tagad pēdējās dažas reizes mokos ar dūma radīšanu...
Mēģināju saskaldīt dažādās frakcijās, mēģināju 5-6stundas skaliņus turēt ūdenī...
Moš vainīgs ziemas siltinājums, ko uz vasaru nenoņēmu, toties pietiek ar nepilnu malkas klēpi:)))
24.jūlijs 2011, 08:54 | links
 
Izmēģini un tad salīdzini ar savu kūpinājumu -
Noķertu zandartu 1-1,5 kg NEĶIDĀTU un neatzvīņotu ņem koncentrētu sāls ūdeni un sašpricē ar lielo med šprici Dūrienus veicot mugurā un vēderā .Sālsūdens koncentrācija uz 200 gr ūdens izšķīdina 2 ēdamkarotes rupjā sāls Pēc 20 min liek karstā mucā Tādā ,kā aprakstīts agrākos postos.Ar vaļēju vāku zivi apžāvēju 15 min un tad taisu vāku ciet Procesu turpinu vēl 30 min Ja kādam ir jautājumi par zandarta vēdera saturu -tad atbildu tas viss saraujas karstuma un sāls koncentrāta iespaidā mazā pikucī kuru atgriežot zivi vaļā izņem ārā.Rezultātā paliek mīksta sulīga zandarta gaļa Labu ēstgribu
Tie kuri tā nav mēģinājuši polēmikā neiesaistīties !!!!!!!
23.jūlijs 2011, 23:35 | links
 
Sveiki vajag palīdzību.
Vai kāds var ieteikt kā izkūpināt zandartu vai vispār viņš ir garšīgs kūpināts?? Varbūt ir kāda cita recepte?
23.jūlijs 2011, 22:54 | links
 
Ar zaļu malku nav tas labākais dūms,tas ir uz ātru roku... Sausa malka,un bez mizas,mērcēt pietiek vienu nakti.Vecs zvejnieks kādreiz man ieteica kūpināt ar sausiem kārkliem,iznāk ļoti skaistas,zeltainas zivis,tikai jāsēž klāt un jāvaktē uguns,ja par daudz deg jāšpricē ūdeni!!! Tas ,protams,parastajā kūpinātavā
22.jūlijs 2011, 08:48 | links
 
Jautājums par alkšņu malku. Vai zaļa, svaigi zāģēta alkšņa vietā dūmam der arī ilgstoši ūdenī izmērcētas alkšņa pagales?
21.jūlijs 2011, 12:16 | links
 
Ātrais variants,20 minūtes tādā kastē un zivis gatavas
16.jūlijs 2011, 21:43 | links
 
Juri!Pietiks kādi 30 - 40 cm.Es esmu piešāvies, ka malku(sausus alkšņus) labu bridi padedzina līdz rodas laba ogle, bet vidū pagalēm ir koksne - nedaudz.Kāds varētu iebilst, ka tas jau kā grils, taču nē- čigānu aroms ir normālā devā.Kapitālieguldījumi minimāli.
P.S.
Ir novērots, ka pēc zivju nobaudīšanas un alus kūres, daži viesi mēdz oglēs iemest cigarešu galus.Tamdēļ, lai nesamaitātu nākošo cepienu, iesaku likt vāku bedrei virsū.Pārējais darbojas!
16.jūlijs 2011, 21:16 | links
 
Radās viens jautāums par Pēpinātavu.
Cik lielam vajadzētu būt attālumam starp oglēm un zivīm?
16.jūlijs 2011, 15:15 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager