Zivju pagatavošanas receptes

Es daru tā:
Vakarā, atbraucot no jūras, grunduļus salieku emaljētā katlā un kārtīgi sasālu(līdzīgi kā voblu gatavojot). No rīta, t.i. apm. pēc 12 h ņemu ārā, iztīru iekšas, kārtīgi nomazgāju (vairākos ūdeņos, vai vislabāk zem tekoša ūdens), veru caur acim uz stieples un kūpinātavā iekša. Kad acis paliek dzeltenīgas ar interesantu spīdumu, nemu laukā un pēc tam kopā ar Užavnieku, vai Valmiermuižas bairīti vienk. supper!
21.maijs 2012, 21:50 | links
 
Dodiet kāds labu recepti tiem jūras grunduļiem. :D Sunim garšo svaigi, pašam nē. :D
21.maijs 2012, 11:37 | links
 
www.gafu.lv Garšvielas.
16.maijs 2012, 16:00 | links
 
Jā,var arī citronu,bet man labāk etiķis-lasim,īpaši mūsējam,vecajam, reizēm ir izteikta,diezgan nepatīkama jūras zivs garša. Nu un etiķis labi tiek ar to galā.
27.aprīlis 2012, 11:44 | links
 
Raih, es gan ar etiķi foreli nemaitātu.. Etiķis nosit zivs garšu, un skābe zivīm vajadzīga tāpēc, lai drusku pašķīdinātu taukus, kas lieliski sanāk, nedaudz uzšļakstot citroniņu.
Bet nu, protams, uz garšu un krāsu visi flomasteri ir dažādi :)

-d.
27.aprīlis 2012, 10:21 | links
 
Paldies kungi par padomiem. Atliek tik mazums, atkal noķert karalisko :)
26.aprīlis 2012, 23:41 | links
 
Atbildēšu Vinnija vietā-ideāla recepte cepeškrāsnij,ko pats ļooooti bieži izmantoju:
Folliju liek divās-trīs kārtās,pa virsu taimiņa fileju. Foolijas maliņas uzlokām tā,lai tā veido vanniņu(lai nekas netek laukā). Kaisām sāli,piparus un uzlejam 3-4 vāciņus etiķa. Tad pa virsu majonēzi,pārklājam zivi ar tomāta šķēlītēm,un pa virsu Krievijas sieru. Liekam 200 grādos cepeškrāsnī uz 40 minūtēm.
26.aprīlis 2012, 08:58 | links
 
Lašveidīgajiem uguns vispār jāparāda tikai pa 2 min no katras puses un viss :DD
26.aprīlis 2012, 08:14 | links
 
Necep folijā (tā tu viņu sautē), nepārspīlē ar "zivju garšvielām" - pilnīgi pietiks drusku apsālīt, appiparot, uzšļakstīt drusku citronu, apziest ar eļļu un cept uz karstas uguns, ātri. Ātri - savādāk izkaltīs. Ērtumam var iespiest iespiežamajā redelē. Izceptam uzber virsū svaigas dilles, pasniedz ar svaigiem zaļajiem salātiem, un neaizmirsti 50 gramus ledaina biskvīta. :)
25.aprīlis 2012, 23:32 | links
 
Jautājums Vinnijam: kā garšīgi uz grila vai cepeškrāsnī pagatavot Taimiņu? Šajās brīvdienās Taimiņu mēģināju cept uz grila (folijā) ar laimu, pētersīļiem, pipariem,sāli,zivju garšvielām utt., bet iznāca draņķis :( Vai maz bez mazsālītā Taimja ir iespējama kāda garšīga recepte?
25.aprīlis 2012, 11:28 | links
 
Labas dienas jūras buļļu gatavotāji,
pastāstiet, kā garšīgi šo lopu pagatavot.
25.aprīlis 2012, 09:49 | links
 
Grauzdētu cukuru jau pielieto daudz pārtikā.Kopā ar tām bumbieres/ābeles skaidām noteikti tie dūmi ir savādāki,kā bez cukura.Garša jau mainās no dūmiem,ar alkšņiem būs pa visam savādāk-kā ar čiekuriem!
23.marts 2012, 09:08 | links
 
Sakiet, a ko dod tas cukurs pa stūriem šajā klipā "22.marts 2012, 19:18"? Vai izkūstot tas nepiedeg?
23.marts 2012, 08:50 | links
 
Peipusa rauda tāpat der kotletēm,tīri,mal ,mizo ķiplokus,speķi vari malt klāt utt. Taisi kotlešu masu,un uz pannas virsū!
22.marts 2012, 22:27 | links
 
Vai tiešām pēc buma receptes zivis jākarina ar astēm uz leju? Kāpēc man liekas, ka astes uz augšu, galvas lejā?:)
22.marts 2012, 22:10 | links
 
Vai kāds no Peipusa raudām ir taisījis kotletes? Ir doma pamaigināt - tikai recepti derētu, tiko man tādu nemazu maisiņu ieveda..
22.marts 2012, 21:30 | links
 
,atliek tikai noķert!
22.marts 2012, 19:18 | links
 
Visi gudri stāsta kā jātaisa vobla, bet kā viņu ēst -no galvas vai kājām - neviens nesaka. :))

šeit tad nu ir pamācība http://www.gazeta.lv/story/9559.html
16.marts 2012, 13:17 | links
 
bikiņ kļūdījos ar adresi.. sorry http://www.youtube.com/watch?v=zdxFRA2Ebx4
15.marts 2012, 18:35 | links
 
karčeram ir spēks:)...
15.marts 2012, 18:21 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager