Laivas un to motori

Tad kura ir stabilāka, 3 metrīgā Bush Kaiman vai Pella Cargo, Nova? Cik saprotu, tad arī Pellām ražotāji ir dažādi, EGO būtu tas ražotājs, kuru izvēlēties?
4.jūnijs 2012, 10:36 | links
 
Un vēl. Pūšliem trancis iebīdīts uz iekšpusi ne jau skata pēc. Kāda iespēja kaut ko tādu realizēt arī šada tipa laivai? Tādā variantā borta augstums vairs nebūs tik kritisks.
4.jūnijs 2012, 10:25 | links
 
Gribētos tomēr to laivu redzēt darbībā viļņos. Kas notiek ja vilnis ir garāks? Kādas iespējas viņu ir uzbūvēt 3,7-3.9 m, ar augstākiem bortiem un ar gana augstiem sēdekļiem, lai sēžot nav ceļus jābāž padusēs? Taisna grīda jau ir labi. Vēl viena fīča. Lai ūdens nebūtu jāsmeļ no katra nodalījuma atsevišķi, ar caurulēm, grīdas līmenī savienot tos.
4.jūnijs 2012, 10:21 | links
 
Neiesaistīšos šajā auglīgajā diskusijā, bet izskatās, ka ir parādījies vēl viens "stabilitātes garants" :)))
4.jūnijs 2012, 09:17 | links
 
zaraza,
bet vai kas ar viņu atgadījās?
ne tak.
es to laivu ar 10 ZS motoru iztestēju visos ispējamajos veidos, es uz ūdens jūtosdrošāk kā uz zemes, ja es viņu neapmetu riņķī, tad neviens neapmetīs.
4.jūnijs 2012, 09:08 | links
 
Ar Pellu esmu sīrojis vētrās kurās pārējie bordiņi grima kā sēnsals ...:D Esmu Pellu fans vēl no tiem laikiem kad tā bija Pella Fjord/krieviski Lodka proguločnaja/Tā bija būvēta no lapegles dēlīšiem gaita vienkārši fantastiska .Nākamā bija smagā Pella /stikla plasta/neapgāžama bet smaga Pašlaik ir Pella Nova -neko citu man nevajag .Ar 2,5 Suzuķi tā ripo 9,5-10 km/h Ar 2 Zs Hondu 8-9,3 km /h Nekādi traģiski šnobeļa pacēlumu nav manīti /ar šiem motoriem/Ar 2 cilvēkiem uz klāja vispār iet kā gludeklis.
4.jūnijs 2012, 09:01 | links
 
Pēc manas pieredzes, šķiet, ka Pella ir viena no drošākajām laivām. Pat stiprā vējā ūdens nesmeļas iekšā. Tāpat var copēt stāvus divatā vai pat trijatā. Vienīgais mīnuss laikam ir tas, ka bez enkura, vējā to baigi nes uz priekšu.
4.jūnijs 2012, 07:40 | links
 
Nu par pellām pilnīgas muļķības-esmu ļoti apmierināts.Neviens neliek uz v veida grīdas stāvēt-var ielikt finieri.Vienīgai mīnus ja viens laivā ar benzīnmotoru +- 5zs tad purns gaisā,bet ari to var viegli novērst uzliekot smagumu priekšgalā!!!
4.jūnijs 2012, 07:14 | links
 
āmen!!!
4.jūnijs 2012, 00:31 | links
 
ko juus tam Latrex laivaam lecat virsuu......taas ir plastikaata laivas....vinjas visas ir taadas....gan pellas, gan sami un utt(neiet runa par motoreneem) vieniigi lielakaa pella OK....vilni vinjas netur, stabilas nav(kas loti svariigi)vejaa nesaa kaa blodu, pieliekot taadai 4m pellai 5zs morotu bail braukt, jo redzi, kad uudens laivaa smeljas bez maz(ja nav kompanjons laivas prieksaa)......man pasam staav viena plastikaata 3m laiva, kurai biju pielicis 4zs motoru.....tak divataa braucot, nemaz nedomaa gaazi dot ruckaa, nemaz nerunaajot, ja viens brauc...taa arii ar to laivu esmu izbraucis pa 5 gadiem 3 reizes gar krastu mierigaa laikaa aireejoties.......
Mana skatiijumaa labaak nopirkt puusli 2,80m kaut ar deelju griidu(ja esi sveetdienas copmanis) un 2,3 zs vai elektromotoru...buus OK! Var viens gan panest, gan autinjaa iebaazt(nav japeerk piekabe plastikaata ,,laivam"jeb jumtu autinjam jaskrapee)pasam taada ir, pat 2,50m ar 2,3 zs motoru.....vienam vietas pilniigi pietiek...un pat divataa var(stabilaaka par plasikaata laivaam)
par to ,,taisno"griidu........pareiza doma copesdraugam ir ......nosedeet cauru dienu V veida gridaa, kad celji pie krutiim nav iisti patiikami(kaajas tik mezgii laukaa), un ja kompanjons nolicis savas mantas laivas viduu, baidoties ja kaads uzkaaps uz vienas malas un laiva apgaziisies , tad kaajas nav kur likt......
Manaa skatiijumaa, ja dziivo pie upes, tad labakaa ir kociniece(saakot no....nevis pellas un utt):)
Nekas personisks, taas ir manas domas:)
Copesdraug.....pacel savaam laivaam bortus, iebaaz taisno griidu(lai sedeesana nav uz uudens virsas) un gar gortiem izdomaa ko lidziigu trimeesanas plaaksneem.........
4.jūnijs 2012, 00:23 | links
 
Laikam es biju tas 'pašnāvnieks'kuru zaraza glābt taisījās...Ja brauc viens un sēž pa vidu,uz glisi iet smuki,bet borti varēja būt augstāki ,pietiktu ar 8-10cm,savādāk ja ir sānu vilnis, tad var būt problēmas...
3.jūnijs 2012, 23:50 | links
 
coplietdraug...


neuztver kā uzbraucienu plz... bet par čomu reāli baidījamies un izsūtījām glābšanas brigādi novērošanai...
3.jūnijs 2012, 23:18 | links
 
zaraza,
ar 6 ZS motoru nevar sedet aizmugure un izcelt uz glisi, tādu prieku var iegūt ar 10 ZS motoru.
ar 6 ZS jāsēž pa vidu.
3.jūnijs 2012, 23:10 | links
 
P.S. tipa šitā:http://motolodka.ru/motors/domestic/neptun/nep_mag.htm

P.P.S.
Esmu gatavs normāli samaksāt par to joku :)
3.jūnijs 2012, 22:28 | links
 
Vai starp foruma lietotājiem nav kāds faķīrs, kas varētu uz krievu "kalssikas" Neptun-23 uzlikt elektrostarteri? Komplektā pie laivas Krim, ko nopirku ponta pēc, dabūju tādu koptu un lolotu motoru - lec kā puķīte, iet kā zvērs, bet elektrostarteris prasās... Saprotu, ka tūlīt varbūt sāksies teksti tipa "beidz sipties un nopērc normālu motoru"... Jej bogu varu nopirkt, bet vot pakaļā romantika iespēlēja un gribas saglabāt nostaļģisko vintage stilu - baigi seksīgi ar divām ručkām vadība, robs un gāze :)
3.jūnijs 2012, 22:25 | links
 
Tur jau tā lieta, ka cilvēki grib par lētu naudu nopirkt labu laivu. Nu, ko var sagaidīt no 200Ls vērtas laivas??? Viņa jau ir domāta izmantošanai nelielos dīķos un minimālā vējā... Nopērk un tad raud, ka pie mazākā viļņa smeļas pilna laiva ar ūdeni....
3.jūnijs 2012, 21:47 | links
 
kaut kas nogļučīja...
3.jūnijs 2012, 21:16 | links
 
coplietdraug....

Mazo neesmu uz ūdens redzējis, bet 335 ir reāli bīstama... Krustus mezdami skatījamies kā kolēģis ar 6nieku motoru brauca viens laivā sēžot pakaļgalā - purns gaisā, pakaļējais borts dažus cm virs ūdens.
Es saprotu, ka mūsu utainajā kapeikieguvēju tirgū nepieciešams izspiest max zemu sākuma ciparu, bet nu nedrīkst zārkus taisīt, ja pozicionē to kā glisējošu motoreni :( Bortiem jābūt vismaz par 15-20cm augstākiem.... Par plakano grīdu te jau teica, lai gan saprotu , ka atkal izmaksas...
3.jūnijs 2012, 21:16 | links
 
coplietdraug....

Mazo neesmu uz ūdens redzējis, bet 335 ir reāli bīstama... Krustus mezdami skatījamies kā kolēģis ar 6nieku motoru b
3.jūnijs 2012, 21:15 | links
 
vēl mani ļoti izbrīna tava atieksme ka ražotājs un tirgotājs!
3.jūnijs 2012, 06:08 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager