V.S.O.P., padalies-kā to pareizi darīt, jo es mēģināju reiz un sanāca štruntīgi. bet esmu Pāvilostā ēdis kūpinātus nēģus-tad jāsaka, ka garša ir vienreizēja!!!!
Es kupinu lidakas ta ka parejas zivis. Kiploks, burkans,garsvielas. Tik griez pa muguru lai tiek cauri. Sieva saka baigi labi un visi kas meigina ir stara jo pats zivis needu :) buma muca rullee! Jau vairak ka gadu darbojas un viss cikinieka.
No tās EILS nerūsējoša tērauda mucas sanāktu smuka kūpinātava :) Tādu varētu likt kā virsējo mucu, būtu mūžīga. Ko spečuki par to saka? Arī ir doma meklēt ko līdzīgu.
pardodu nerusejošā tērauda armijas ēdiena katlu metala biezums ~1mm jauns nelietots,
nerusējoša tērauda muca bezvaka300l (bija domats udens uzglabašanai)
tas jau man priece,a to man sievai ceptas lidakas ir piegriezusas,bet kad atnaku no copes un si prasa kur lidakas,es saku ka peld talak!tikai sodien iedomajos ka varetu meginat kadu nokupinat?pirms kupinasanas ka labak vinu sagatavot?lidakas no 1.200 un uz augsu!
:DDD ņea tauki krāsies vannītē kura būs uz cmukām kājiņām novietota 5 cm virs dūmpagales Tai vannītē tiek iebērtas jūras smiltiņas kuras arī apsorbēs tos taukus Pannīte tauku uztveršanai jābūvē par 30 mm mazāku diametru nekā pannas diametrs Viss jau funicē -tikai uz gāzes liesmas
Tu to nupat izdomāji vai ir jau provēts? Un kur paliek tauki? Ja pilēs uz pannas - degs un smirdēs ne pa jokam. Bet ja iet tā lieta, varbūt atceries kur redzēji tik lielu pannu.
Tinka tas nav joks tas akan ir mans novhou :DD
Uz pannas malas liekas cilindrs 60 cm augstumā/valcējās no ner.tērauda Uz pannas liekam dūmnpagali augšā orģinālo stikla vāku resti un kūpini ar ļekpezdričestvu cik gribi Pēc procesa visu izmazgā un noliec ankambarī
To ņeržas cilindru gan būvēšu pēc tam kad nopirksi pannu Es pat redzēju70 cm diametrā
Savādi gan, Ālandos katrā otrā mājaelē, pie mumsim nekā. Ja no tautas piedāvājumi tā arī nesekos un Tu to nopietni, būs jāparakstās. Ar elektrisko pannu domāta tā kas el.cepeškrāsnī vai kas īpašs? Vai joks :)))