Zivju pagatavošanas receptes

Ješka:
1. man patīk tā dabas drauga piebildīte par C&R :)
2.Aizmirsi pateikt ka noplūcam svaigu rozmarīnu , šķisniņu koriandru , noplūcam šķipsniņu svaiga bazelika un noraujam vienu valkriekstiņu kas tepat viesistabā stūrītī klusiņām aug :))))))))))))

Būtu uzreiz uzrakstījis ka "Līdaka kandžas mērcē " !! :)))))))))))))
15.decembris 2012, 14:54 | links
 
Tā kā ārā pat saimnieks suni nedzen, tad tā:

Sāku nodarboties ar gastronomiskām izvirtībām

Ņemam pēdējo novembra sasaldēto līdaku (kurai nav paveicies ar C@R), nogriežam fileju..saldētai tas vieglāk izdarīt
1.sagriežam 3 ķiplokus
2.atrodam ledusskapī mārutkus un sojas mērci
izrokam puss papriku
3.pieberam,citronpiparus un dilles(kaltētas)....kaut kur uspeldēja pieliekamajā
4.sāli, melnos piparus
5.visu samaisam ar netīrām rokām
6.Aceramies par sarkanvīnu leduskapī un pielejam to..noteikti var arī alu šņabi, dzimtenīti un cido sulu
7.Prāts liek domāt ka vajag paturēt kādu stundu zem sloga lai savelkas

Tālākais vēl tikai notiks

Apviļājam olas un gandrīz veca skāba krējuma maisijumā
Pēc tam metam rīvmaizē un uz sakarsētas pannas ar eļļu cepam kamēr ēdams, ja būs ēdams:-)

Piekožam klāt pāri palikušo sarkanvīnu, vai aizejam kaut kam citam pakaļ

Labu apetīti un skaidru prātu
15.decembris 2012, 13:48 | links
 
ēdiens domāts baudīšanai, vismaz n gadus pēc kara tā vajdzētu būt:)
12.decembris 2012, 16:09 | links
 
Kā redzu, domas dalās... :)
12.decembris 2012, 11:35 | links
 
Kotletes ar cietiem, kaut arī maziem graudiņiem ir neforši :(
11.decembris 2012, 23:55 | links
 
viss būs štokos.. ņem un mal.. mazām zivtiņām tās asaka jau mīkstas.. un ja ko sajutīsi, jāsaprot, ka zivij ir asakas :) lab apetīt ;)
11.decembris 2012, 23:20 | links
 
Klau, vīri, ja es vēlos taisīt zivju kotletes no sīkām zivtiņām (teiksim, sprīdi vai mazliet garākām), ko darīt ar asakām? Saprotu, ka sīkās asaciņas 2x maļot taps sadalītas pirmreizinātājos, bet kā ar mugurkaulu?
11.decembris 2012, 23:15 | links
 
to vai esi nonammajis lidakas garu vai ne,redzesi nakamajas copees :),ja kersies makanas tad lidakas gars ir tevi!:)
25.novembris 2012, 22:30 | links
 
Paldies, par atbildēm!

Ple, sanāk ka toč ar visu garu būšu apēdis :/
25.novembris 2012, 19:51 | links
 
Zivij tā pat kā gaļai jānostāvas vēsumā !Ja cep vai vāra ļoti svaigas tās lokās un plaisā...Šodien vārīju asarus,šīs dienas ķertie saplaisāja,vakardienas-nē...
24.novembris 2012, 22:03 | links
 
Liku krāsnī uz cepampapīra.
bums, tiesa! No upes līdz krāsnij bija labi ja 10min :)
24.novembris 2012, 21:08 | links
 
Droši, ka iepriekš zivij ādu iegriezt vajadzēja, lai nesavelkas! Uz pannas cepot lielā gabalā arī tā dara!
24.novembris 2012, 14:40 | links
 
Tu jau viņas garam neļāvi no rumpja aizbēgt :DD
Vot viņš ari to kūkumu uzmeta ;DD
24.novembris 2012, 14:31 | links
 
Sveicināti, kungi!
Virtuvē iesācējs neesmu, bet ar zivīm baigi nekad neesmu aizrāvies. Nesen tiku pie līdakas, atvēru to, apkrāmēju ar apkrāmējamo un liku krāsnī, bet viņa tur sarāvās faktiski kamolā. Kāpēc tā?
24.novembris 2012, 13:26 | links
 
Paslaik labi keras raudinas un plakanie un daudzi nezin ko ar vinam darit es daru ta-Notiru zivim zvinas ,tad ar asu zivju nazi nogriezu muguras pie ta bisku japiesaujas kamer tiras zivis uz pannas sacep sipolus ,papriku burkanus pieliek tomatu merci vai pastu garsvielas kadas patik uztaisa tadu ka pabiezu zupu .Nemam nogriezto zivs miesu apvilajam miltos ,apcepam to visu liekam paauksta trauka kartam piegriezam kadu nadzinu kaploka ja garso.var est kad atdisis un viss savilcies ,ja vel pie maizites panem kadu ,,slapjumu,,vienkarsi super.vienkarsi un garsigi!
5.novembris 2012, 11:50 | links
 
Paļdies jezup.
jautājums Buma kungam, vai ar plūmi ir tas pats kā ar ķirsi kūpināt?
8.oktobris 2012, 14:55 | links
 
Pics1!

Foruma labajā stūrī augšā meklētājā - ieraksti - 9. jūlijs 2010 10:03 bums.Uzsit -enter!

Nekā labāka priekš vistām pagaidām nav izdomāts!

P.S.
Par autortiesību pārkāpumu atvainojos Buma kungam!
8.oktobris 2012, 14:06 | links
 
Labākā zivs ir vista, tāpēc lūdzu iesakat man labu recepti, lai pagatavotu vistu kūpināšanai.
8.oktobris 2012, 11:13 | links
 
Zivju zupa norvēģu gaumē.

Apcep uz pannas zeltainus sīpolus, tad liek klāt sagrieztus burkānus, selerijas sakni - sautē kamēr gandrīz gatavi - tad pieliek sagrieztu fenheli un nedaudz pasautē, ņem pannu nost no uguns.
Aukstā ūdenī katliņā liek zivis, uzvāra - noputo, pavāra kādu brīdi, ņem nost un izkāš buljonu.
Buljonu lej katliņā, pieliek laša gabaliņus, dārzeņus no pannas, puķkāposta un brokoļa gabaliņus , puravu, garšvielas (noteikti čilli) uzvāra - pielej saldo krējumu - kad uzmet burbuli, pieliek lobītas garneles, slēdz uguni ārā - gatavs.Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi, kurai uzsmērēta majonēze ar saspiestu ķiploku.
6.oktobris 2012, 15:11 | links
 
Vasals ēdis...
:o))
22.septembris 2012, 13:46 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager