Zivju pagatavošanas receptes

Kāds var ieteikt labu recepti priekš brekšiem?
5.marts 2013, 21:55 | links
 
Skatīties no 5.10 min.
5.marts 2013, 21:04 | links
 
paldies ;) buus jaameegjina zsveetkiem uzkuupinaat ...
19.decembris 2012, 18:05 | links
 
Archey...

Vienīgā reālā priekšrocība karstajai kūpināšanai "ar sasietām astēm" vtml. ir tas, ka var iebāzt kūpinātavā vienlaicīgi vairāk butes... pārejais ir drīžak mīnusi un riski (piemēram, nenovaktēsi temperatūru, astes notrūks un loms nokritīs).
Aukstā kūpināšana gan cita opera...
19.decembris 2012, 17:59 | links
 
Archey
Man ļoti labi pazīstams cilvēks-copes radinieks, kūpina tikai uz restēm.Par garšu būtu grēks sūdzēties. :))
19.decembris 2012, 17:52 | links
 
kolēģi,

Padalieties pieredzē, vai var butes kūpināt kastē (mazajā kūpinātavā) guļus uz restes nevis piekārtas? cik saprotu tad butes parasti kūpina vairākas stundas savērtas uz iesmiem lielajas kū[inātavās ... interesē vai var kkas izdoties mazajā, ātrajā kūpinātavā (līdzīgi kā asari, breksi)?

Paldies
19.decembris 2012, 17:46 | links
 
urmaas

tas pateicoties veejam;))) un veelmei gatavot virs atklaatas debess bez vaaka;))))taa teikt savvaljas aromaati un piegarshas....;)

kaut arii, tushonkas divu kastu atveershanaa ar shkeereem es taa teikt nepiedaliijos, taa kaa-kas zin;))))

ek, ku feini gaaja;)
16.decembris 2012, 18:25 | links
 
-viss bija pa pirmo un degtines tiiri smuki izkauseeja kraushkjiigos smilshu graudinjusb tajaa reizee;)))

Copmann, 16.decembris 2012, 18:11[/quote]


Tad jau tev t'ada smilšu kūka bij faini sanākuse! :))
16.decembris 2012, 18:18 | links
 
urmaas

uz augshu bikinj, taa teikt sala pret pieturu "Robezha";)))
16.decembris 2012, 18:14 | links
 
Copman :)
Vai tik tā nebij sala pret pienotavu? :))
16.decembris 2012, 18:12 | links
 
urmaas

Mans ar kompanii uz salas ap Dunavu liidziigi izdariijaamies ne reizi vien-viss bija pa pirmo un degtines tiiri smuki izkauseeja kraushkjiigos smilshu graudinjusb tajaa reizee;)))

zivis tika kjertas un laistas;)))jo karstums kauseeja....;)
16.decembris 2012, 18:11 | links
 
Reiz aizbraucām uz divdienīti likteņupē copēt.Bez copes pričendāļiem līdzi protams katliņš uc piederumi.Tā kā pirmajā vakarā zuves nenoķērām tad sametām katlā tušonku,sagrieztu gabaliņos desu,sīpolu,kartupeļus,burkānus uc piedevas.Tad kad tas viss bij savārijies kārtīgā putrā,tad cēlām no uguns nost.Kas par paēdienu bij sanācis MMMMM!!!Tā kā pirmajā vakarā to visu nenotiesājām tad nākamajā dienā piešāvām klāt tikai ūdenu un uz ugunskurs atkal uzvārijām.Kad zivis bij saķertas,tad jau vairs negribējās ar tām ķēpāties.Pietika ar to pašu kas bij. :))
16.decembris 2012, 18:05 | links
 
Paldies par paaris ieteikumiem!! :)
16.decembris 2012, 18:04 | links
 
Koleegji, kaada man sanaaca uz grilla cepta marineeta mezhene....vnk bez vaardiem atstaaju viesus.....naakamgad akkan mezhenees jaalaizh;)

recepti neizpaudiishu;D
16.decembris 2012, 17:55 | links
 
manta buus.Veel nebuus slikti lielaaku zivi sagriezt gabalos un pievienot, buus divkaarteeja zivju zupa, taapat daarzenji, pipari, laurlapas, kumiins, zaljumi un 100 gr degtines beigaas;)))
16.decembris 2012, 17:51 | links
 
Mana muterīte darīja kā raksta urmass,tikai beigās zupai pielēja pienu!Citam protams var negaršot!:)
16.decembris 2012, 17:51 | links
 
Iztīri zivis,saliec tās marlē un iemērc katl'a ar ūdeni.Kad zuves būs novārijušās tad tad atdod tās citiem.Katlā paliek buljons.Tajā ari vāri zupu.
16.decembris 2012, 17:47 | links
 
Virii dalieties receptees - kaa Juus gatavojiet zivju zupu!?
Saldeetavaa staav pasiiki asari un gribaas sos savariit gardaa zupaa!
16.decembris 2012, 17:41 | links
 
Karoče rezultāts
Līdaka garšo pēc zivs....mērcīte pēc ceptas olas.:-)
Visas garšvielas ir cilvēka prātā...ko viņš grib dotajā momentā...dillli, piparu vai annanāsu:-)
Bija garšīgi, kā vienmēr labs bija ekspirements, leduskapja tīrīšana un visur processs....:-)
15.decembris 2012, 15:22 | links
 
Brālīt
Pārpalikušo vīnu sūcu...tūlīt cepšu to sašļiku:-)
15.decembris 2012, 15:00 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager