Zivju pagatavošanas receptes

Jūs tikai ar sīpoliem un lokiem,-bet es vēl speķi piemaļu! Tiešām garša ir labāka!
20.jūnijs 2013, 18:49 | links
 
Mīts .
20.jūnijs 2013, 13:03 | links
 
Lidaku koteltem es maļu divreiz un protams no filejām. pa lielam lielais mugurkauls tiek izņemts arā. Divreiz izmal un vispar neko nejūt. Loks un sīpols klāt.

Man tik jautajums par sipolu malšanu mašinā - saka ka to darit nevajagot, jo tas maina sipolam garšu uz rūgtu? Patiesiba vai mīts?
20.jūnijs 2013, 10:57 | links
 
Usi , nav svarīgi , galvenais ķieģeļus piemalt klāt .
20.jūnijs 2013, 01:22 | links
 
Gints, jāmaļ tās muguras , jeb vidus asakas , un atkal 3 reizes ?
20.jūnijs 2013, 00:09 | links
 
Samal 3 reizes un nevienu asaku nemanīsi .
20.jūnijs 2013, 00:01 | links
 
Par tām arī iet runa, kuras ir filejā.
Tās izgriezt šķiet diezgan piņķerīgs pasākums )
19.jūnijs 2013, 23:51 | links
 
Jo vairāk asaku izgriez, jo maigākas un garšīgākas kotletes. Iespējams, ka tās, kas filejai pa vidu, var arī atstāt.
Neciešu kotletes ar kauliem, kaut arī samaltiem..
Neciešu tos, kas maļ līdakas ar mugurkauliem ar manu gaļas mašīnu...
Tagad jāpērk jauns zobrats.

-d.
19.jūnijs 2013, 23:48 | links
 
Jautājums par līdaku malšanu kotletēs, tās sīkās asakas kas ir mugurā vajag griezt laukā, vai arī var malt ar tām visām?
19.jūnijs 2013, 23:07 | links
 
es ar parasti zupas izlasie atstāju vairāk gaļas - galvai un astei :) Papildus gaļu var un vajag likt, tikai IMHO vēlāk , kad zupa jau pusprocesā lai neizjūk.
4.jūnijs 2013, 14:56 | links
 
bet nu kā ir kādu fileju sagriezt paša zupā ar?
lai netikai buljons, bet arī gaļa
4.jūnijs 2013, 14:55 | links
 
izkriežam zandartam filejas marinēšanai

paliek centrālā asaka un galva
ir kāds mēģinājis zandartu zupu vārīt?
moš kāda laba recepte ir ?

derekk, 4.jūnijs 2013, 12:46


Yep, ļoti laba štelle. izņem tik žaunas un vāri , kā parasti. Ja zinu ka varīšu zupu, tad ne tik "uzmanīgi" girežū filejas, tad kas palicis ap kauliem smuki aiziet zupiņā. Zupa kā zupa,
nekas neparastāks kā jebkurai citai zivju zupai
netiek darīts.

Vārīts zanders jau ir cits stāsts.
4.jūnijs 2013, 13:29 | links
 
izkriežam zandartam filejas marinēšanai

paliek centrālā asaka un galva
ir kāds mēģinājis zandartu zupu vārīt?
moš kāda laba recepte ir ?
4.jūnijs 2013, 12:46 | links
 
KĀ pagatavot līni cepeškrāsnī,lūdzam padomu.
2.jūnijs 2013, 19:27 | links
 
Galvas es griežu nost un atgriežu zivi pa muguru gar asaku.
27.maijs 2013, 08:45 | links
 
Es zivis (jebkādas) kūpinu pavisam vienkārši - apsālu, salieku ar ķiplokiem un burkāniem, pa nakti atstāju ledusskapī un nākošajā dienā var kūpināt. Vairāk neko arī nevajag. Kūpinātava mums Buma mucas un zivis apm. 40min gatavas.
Rīt pēc ilgiem laikiem atkal jākūpina :)
27.maijs 2013, 08:43 | links
 
Sveiki!
šodien vietējā ūdenskrātuvē noķēru 55cm līdaku, un tagad domāju kā labāk taisīt...
Iesakiet kādu vienkārš bet labu recepti :)
26.maijs 2013, 20:07 | links
 
Kāds var ieteikt labu recepti priekš brekšiem?

janixxxxx, 5.marts 2013, 21:55


Svaigu sasmērē ar sinepēm bagātīgi(no ārpuses, druscinj, druscinj iekshpusee), min 30 min paturi ledusskapii, var eri līdz rītam paturēt un tad tādu pašu liek tik uz pannas un cep - riktīgi labs. Un sinepes piedod biku biku garšiņu - brīnumainā kārtā nekožh bet nonem nedaudz dūņaino garšu.
15.marts 2013, 22:58 | links
 
Sveiki, Viiri!

Sakiet varbūt kādam ir kāada laba ideja vai ir kādi sakarīgi varianti, ko iesākt ar pliču kalnu, neskaitot vobliņas sagatavošanu?
Kotleti taisīt? Vai ko citu?
Paldies!
15.marts 2013, 22:55 | links
 
varbut kads var ieteikt ka labak asarus nokupinat? man te paris kg iekrajushies pa sho sezonu..
14.marts 2013, 16:19 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager