Kūpinātavas

Kāpēc tur ir 2 trubas? Otrā pārplūdei domāta vai ? :D
Pirmakārt, visticamāk vilkme nav, tam par iemeslu vai nu tas ka 2 trubas vai trubu diametrs(par mazu) Pie tam trubas vajadzēja ierakt zemē, tad tik ātri neatdzistu. Kūpinātavas konstrukcija interesanta :
16.marts 2014, 17:16 | links
 
Aldaritis
Sveiki!
Nesaprotam,kāpēc žāvētava pareizi nefunkcionē,varbūt kāds zin kas par vainu un kur ir problēma un kā to atrisināt,no kurtuves līdz žāvētavai trubu garums 6m,varbūt par garu? Varbūt tāpēc ka nav nosiltinātas,ka mēģinājām žāvēt pie kurtuves trubas bija karstas,bet tālāk par 2m truba tik vēsa ka roku varētu turēt klāt,bet no kurtuves nāca tāds karstums ka pat malku nevarēja piemes.
Saits uz bildēm - http://failiem.lv/u/lnuocgy
16.marts 2014, 15:58 | citēt | links
16.marts 2014, 16:15 | links
 
Norveegijas zushi sakerti ezeraa X netaalu no Oslo, kuupinaatava atgaadaata no LV, skaidu mix nopirkts...
Vieniigais vajaga recepti...
Paldies jau ieprieksh, visiem Prieciigus sveetkus un Laimiigu Jauno gadd!!!
24.decembris 2013, 15:16 | links
 
Paldies Bums:)
17.novembris 2013, 18:21 | links
 



17.novembris 2013, 18:01 | links
 
jā es pa to pašu domāju, vai kādu elektrības skapi krievu. bet godam nokalpoja savu laidīšu pensijā, paldies Bum par ieteikumu!
kūpināšanas pamatus esmu apguvis nākošgad varēs eksperimentēt :)

lacuks007, 17.novembris 2013, 13:21


Iemet kādu bildi ar savu mucu ja nav grūti protams:)
17.novembris 2013, 13:32 | links
 
jā es pa to pašu domāju, vai kādu elektrības skapi krievu. bet godam nokalpoja savu laidīšu pensijā, paldies Bum par ieteikumu!
kūpināšanas pamatus esmu apguvis nākošgad varēs eksperimentēt :)
17.novembris 2013, 13:21 | links
 
Man arī jābūvē jauna Laikam taisīšu kantainu ir viens seifs kuru tam var piemērot
17.novembris 2013, 12:03 | links
 
nu tā varu iemest rezumē pēc 2 gadu lietošanas par buma mucu.
šodien nokūpināju pēdējoreizi, jo skurstenis izrūsējis, un pati muca ar nākošogadu laikam nesagaisdīs.
bet 2 gadus kalpoja godam, un zivis kūpinātas daudz! ļoti labs pagaidu variants un arī pārvietojams, jo pārvācoties ņēmu līdz.
nākošgad būvēšu jaunu :)
17.novembris 2013, 11:48 | links
 
Kāds kūpinātavai ir minimālais/vēlamais attālums no škursteņa rores līdz pirmajam sietam?
7.novembris 2013, 14:33 | links
 
Dūmots un pēc tam šmorēts trusis ir ņam-ņam...
Manu vecāko brāļu tēvs tik šitā mūs rudeņos cienā...
:o))
20.oktobris 2013, 22:56 | links
 
Man ir 5 kg svaiga cauradzite- jaakuupina mucaa pa karsto. Kadam ir garda recepte kaa samarineet? Palikusi paari vakardienas vistu (Buma vistu marinaade) ar etiki. Vai es to cuukas cauraudzi tai pashaa marinaadee varu gremdeet iekshaa? Vai arii etiki cuukai nevajag?
20.oktobris 2013, 22:35 | links
 
Vilnis ! Teleskopiska-no 1,5 līdz 7m......
19.oktobris 2013, 10:43 | links
 
Man ir 2,5m un nesūdzos. Gan jau to visu ietekmē vēl daudz apstākļi.
18.oktobris 2013, 23:36 | links
 
Cik maksimāli gara var būt kūpinātavas truba, lai normāli sanāktu gan aukstais, gan karstais kūpiņš?
18.oktobris 2013, 16:38 | links
 
Trusi ir jēga kūpināt vai nekas prātīgs nesanāk?
17.oktobris 2013, 11:40 | links
 
Izvraščeņecss...........
5.oktobris 2013, 22:06 | links
 
ir doma kupinat cukas meles varbut kadam ir recepte ka pareizi kupinat?
5.oktobris 2013, 19:03 | links
 
Sveiki! Man ir kūpinātava ar apmēram 1m2 no ķieģeļiem uzmūrētu kasti un truba aomēram 1,5 m gurai galā kurinu malku.... bet vistas paliek melnas ar sodrējiem. kas pa lietu?kūpinu 3-4 stundas lai būtu gatavas! varbūt trubai tai kastē jāliek akmeņī virsu vai varbūt pa stingru iguns! kūpinu ar alksni!
28.septembris 2013, 19:58 | links
 
Sveiks camus. Pa cik nesu sociālu atbildību par mūsu produktu, tad provēšu palīdzēt atrast problēmu, kapēc tā ir sanācis :)
Pēc tā Kokaru kupinātavas termometra rādījuma vistai vajag turēt temperatūru 50-60 graadi. Kūpinot šādā temperatūrā kūpināšanas ilgums ir 2,5- 3 stundas. Pēc 2,5 stundām var attaisīt kūpinātavu, iegriezt baltajā gaļā un secināt gatavības stāvokli. Tā kā domāju ka viens apdegšanas iemesls varētu but temperatūra un otrs, kas man ienāca prātā - varbūt Tu kūpinot esi aizmirsis uz tā dūmvada, kas ienāk kupināšanas telpā, uzlikt to mazo plāksnīti uz tām kājiņām, kas kalpo, kā dūmu kliedētājs, lai kūpināšanas notiktu vienmērīgi un produkti neapdegtu?
Ja, kas var droši man zvanī jebkurā brīdī, līdzēšu ar konsultāciju cik spēšu - 22555552.
30.augusts 2013, 14:57 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager