Kāds kūpinātavai ir minimālais/vēlamais attālums no škursteņa rores līdz pirmajam sietam?
7.novembris 2013, 14:33 | links
Gudrais mācās no citiem, muļķis no savām kļūdām. Vakar izdomāju vistas - tulīt un tagad. Iebraucu tirgū nopirku no zemnieka 2 gabalas . Pa ceļam paņēmu sausās garšvielas un Pūres adžiku. Sasmērēju , kādu stundu pastavēja un Kokara kūpinatavā iekšā. Grādi tā ap 70. Sanāca "polnijs p...s". Sieva ilgi smējās. Melnas , negaršīgas, asas. Sapratu , ka ātri var tikai zivis. Ar gaļu vajag pa nopietno
camus, 30.augusts 2013, 13:03
Atliek variants ar vakuuma marinētāju.
Wiking, 29.augusts 2013, 12:41
Skaidrs Bums,tad labāk pašās beigās uz pēdejām 15 min. var piemest ķirsi ja? Jo kūpināšu ar ābeli.
jenots13, 28.augusts 2013, 19:33