Kūpinātavas

karusa112, vai bieži esi redzējis ka dūmi ietu uz leju?
10.maijs 2015, 20:07 | links
 
veči varbūt kāds saskāries
Kūpinātava koka kaste, no kurtuves uz kasti apmēram 2,5 m dzelzs truba nelielā slīpuma uz kasti, trubas gals ieiet kastē vapakša centra (ierakts), apaksa ar akmeniem nav noklata!
Problema tada ka kurinnot dūmus un uguni sit no kutuves atpakal, slikta vilkme, nosākuma domāju ka slikta vilkme tapec ka nav uzsilusi, bet tapt turpinot diezgan slikti tie dūmi iet caur žāvētavas kasti, doma kupinat zivis, sobrid fotografijas nevaru ielikt
10.maijs 2015, 15:59 | links
 
Var kūpināt visu kopā,jautājums,cik lieli breksēni?Vistiņas noteikti Tev būs biezākas,breksēni būs ātrāk gatavi.Protams ar noteikumu,ka visu liec uz restes.

leonids, 8.maijs 2015, 16:34

protams,paldies par padomu!
8.maijs 2015, 19:12 | links
 
Var kūpināt visu kopā,jautājums,cik lieli breksēni?Vistiņas noteikti Tev būs biezākas,breksēni būs ātrāk gatavi.Protams ar noteikumu,ka visu liec uz restes.
8.maijs 2015, 16:34 | links
 
Jautājums spečukiem.Plāniņš nokūpināt pāris vistiņas un dažus breksēnus tad jautājums vai var kūpināt kopā, vai tomēr labāk atsevišķi?
8.maijs 2015, 15:09 | links
 
Sveiki kolēģi!Meklēju cilvēku, kas māk uzmeistarot kūpinātavu!Jo ir visādi mēģināts, bet gribas tādu kvalitatīvu!Ja ir kādam info, būšu pateicīgs!Un tas būtu Kuldīgas pusē!
19.aprīlis 2015, 20:02 | links
 
Sveiki kolēģi!Meklēju cilvēku, kas māk uzmeistarot kūpinātavu!Jo ir visādi mēģināts, bet gribas tādu kvalitatīvu!Ja ir kādam info, būšu pateicīgs!Un tas būtu Kuldīgas pusē!
19.aprīlis 2015, 20:02 | links
 
Jā,-..metāla kaste.tenis,temp. regulators pa 400 juriem!!

aakkis, 19.aprīlis 2015, 19:08

Piekrītu-būtībā primitīva cepeškrāsns. Bet kā saka-viss ģeniālais ir vienkāršs...
19.aprīlis 2015, 19:50 | links
 
Jā,-..metāla kaste.tenis,temp. regulators pa 400 juriem!!
19.aprīlis 2015, 19:08 | links
 
Raihs aber Lūdzu. Žēl ka mūsu industrija nogājusi tur kur tā ir tagad, varēja tak tādus krēslus štancēt uz nebēdu.
P.S. Būs man ar kas cits bez žuvelēm jāiekar, jā Somi cenu uzrāvuši:(((
19.aprīlis 2015, 18:45 | links
 
Pirmais iespaids par "elektrisko krēslu" ļoti labs-viss vienkāršs un pārdomāts. Temperatūra regulējama. Nekādu galvassāpju un paredzams rezultāts bez pārcepināšanas utt. riskiem! Ideāls variants,ja nav jābaro lielģimene vai kūpinājumi jāved uz tirgu. Laikam ne velti somi jau pacēluši cenu-pirms pāris nedēļām bija 320,tagad jau ap 400 juriem. Thanks seedoo vēlreiz!
19.aprīlis 2015, 16:03 | links
 
tā ir laba, sena un klasiska marinādes recepte, ja vajag ātrāk labāk sašpricēt neka vistas turēt istabas temperatūrā, sevišķi vasarā:)
19.aprīlis 2015, 15:44 | links
 
Pirmais kūpinājums gatavs un jau apēsts:) Labi,ka paklausīju sievai,lai vēl pārliecinos par kūpinašanas temperatūru un ilgumu-ja būtu n oturējis 3 stundas,būtu mūmija. Man pat 1,5h likās bik par daudz. Vēl tik jāpiešancē pie marinādes,jo filejas dziļumos tā pa sutku vēl nebija paspējusi tikt iekšā.. Šai pašā sadaļā atradu Buma recepti un ieteikumus-nākamreiz mēģināšu šādi:
Vistām temperatūra 70-72 grādi Kūpināšanas laiks 1-1,2 stundas.Vistas griežu uz pusēm.Marināde rēķinot uz 1 vistu
1. 0.5 l ūdens
2. 20 ml etiķa esences
3. 50 gr sāls
4. 2 krustnagliņas
5. 3 smaržīgie pipari
6. 2 gr melnie pipari
7. 1 lauru lapa
8. tējkarote cukura
9 .60 gr sasmalcinātu ķiploku
Visu lieku grāpi /izņemot ķiplokus/ un vāru 10-15 min
.atdzesēju Vistas lieku kārtām Vista -ķiploi vista ķiploki.Proporcijas bija dotas uz 1 visu Ja vistu ir vairāk visas devas jāpareizina ar vistu skaitu.Tad ņemu atdzisušo marinādi uz pārleju sakārtotās vistas
jāatceras ,ka marinādei jābūt drusku par sāļu un drusku par skābu.Vistas 10 stundas noturu istabas temperatūrā lai ātrāk ievelkās Ja kūpināšana paredzēta uz vēlāku laiku vistas lieku ledusskapī.Atceraties ,ka pārturēt vistas marināde par ilgu nav iespējams jo ilgāk tā ir marinādē jo vista ir smeķīgāka.
Ne asakas :DDDD
19.aprīlis 2015, 15:24 | links
 
O .. Raihs gaidīšu, kas no tava putna būs sanācis. Vakar kaimiņš reņģes iekrāva elektrokastē, iznākums -pasaka. Vienīgais pirms pagriezt kloķi uz lielāku jaudu, vajadzēja mazliet apvītināt lai āduks biezāks, bet visumā ZŠBS+Užavas zaļais.....
19.aprīlis 2015, 11:29 | links
 
Liellopu dzēriens nav teļiem domāts!
18.aprīlis 2015, 23:51 | links
 
Ui joptvai vai nu alus par daudz vai nu gļuks kautkads :D katrā ziņā baigais sorry.

ksrocker, 18.aprīlis 2015, 21:02

3x3 litri nav joka lieta :)
18.aprīlis 2015, 21:06 | links
 
Ui joptvai vai nu alus par daudz vai nu gļuks kautkads :D katrā ziņā baigais sorry.
18.aprīlis 2015, 21:02 | links
 
Nupat dabūju seedoo ieteikto kūpinātavu ar elektropiešprici. Jautājums tāds-tā kā zivju man nava,tad mēģināšu marinētu vistu svilināt uz tā elektriskā krēsla. Cik tad ilgi vista parasti kūpinās,salīdzinot ar zivi? Aptuveni 2x ilgāk ?


raihs, 18.aprīlis 2015, 19:16
Nezinu kā uz tāda verķa,bet man mucā zivij 30-40min,vista 2,5-3 stundas,lai tādas zeltaini brūnas un tad klāt 3-4 litri zeltaini putojoša šķidruma un vakars var sākties. :)

ksrocker, 18.aprīlis 2015, 20:44

Paldies par infu-až trīs reizes pārlasīju:) Thanks!
18.aprīlis 2015, 20:48 | links
 
Nupat dabūju seedoo ieteikto kūpinātavu ar elektropiešprici. Jautājums tāds-tā kā zivju man nava,tad mēģināšu marinētu vistu svilināt uz tā elektriskā krēsla. Cik tad ilgi vista parasti kūpinās,salīdzinot ar zivi? Aptuveni 2x ilgāk ?


raihs, 18.aprīlis 2015, 19:16

Nezinu kā uz tāda verķa,bet man mucā zivij 30-40min,vista 2,5-3 stundas,lai tādas zeltaini brūnas un tad klāt 3-4 litri zeltaini putojoša šķidruma un vakars var sākties. :)
18.aprīlis 2015, 20:44 | links
 
Nupat dabūju seedoo ieteikto kūpinātavu ar elektropiešprici. Jautājums tāds-tā kā zivju man nava,tad mēģināšu marinētu vistu svilināt uz tā elektriskā krēsla. Cik tad ilgi vista parasti kūpinās,salīdzinot ar zivi? Aptuveni 2x ilgāk ?


raihs, 18.aprīlis 2015, 19:16

Nezinu kā uz tāda verķa,bet man mucā zivij 30-40min,vista 2,5-3 stundas,lai tādas zeltaini brūnas un tad klāt 3-4 litri zeltaini putojoša šķidruma un vakars var sākties. :)
18.aprīlis 2015, 20:44 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager