Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Vai kāds mednieks uz pīļu rēķina nevar ielaist dirsā skrotis tam cemmerētājam kurš noenkurojies ezera ieejā no Vīkuļi-Annas ceļa puses ? Nepietiek ar Varkaļu kanālu , nu jau Babītes ezera ieeju neliek mierā !
29.augusts 2015, 22:24 | links
 
Nieki...,
Sievasmāte nesen pie Ziga 8,26 izvilkuse esot...
28.augusts 2015, 21:29 | links
 
Netur Jūs bijāt.....Gātes gals paliek Gātes gals....

http://www.ekodalderi.lv/babites-ezers/notikumi
28.augusts 2015, 19:57 | links
 
Ne tur biji,veči runā, ka pie Ziga atkal lielās velkot...
27.augusts 2015, 21:18 | links
 
Biju Duushelju baazee. Saimnieks sakariigs , laivas ljooti labas. 2 meeri un paariitis siiko vakarpusee!
27.augusts 2015, 21:02 | links
 
Ūdens līmenis ezera ir pacelies nu jau aļģes un zāle airos neķerās.
26.augusts 2015, 08:09 | links
 
Formula vienkārša - ar motoriem brauc inspektori, bez motoriem makšķernieki un maliķi. Lai maliķi varētu laicīgi paslēpties, inspektori brauc ar pilnu jaudu un rēkoņu. Viss vienkārši. Beigās sanāk ka maliķu tīklus uz cūceni aizķer makšķernieki ar spiningu, pārējie ko neaizķer pilda savu funkciju.
Riepas saliek lai copmaņi nerādās tur, kur darbojas maliķi.
25.augusts 2015, 09:28 | links
 
Zems ūdens līmenis ezerā no mums iebraukt var arī lomi brīvdienās labi
24.augusts 2015, 09:06 | links
 
Vakara cope, sākums Lielupē, nekas cerīgs... kāds breksītis, raudiņa. Sadomāju ap astoņiem aizšaut līdz Babītei. No 21.00 - 23.00 ilgi nebija jāgaida līdz pirmajai copei un 1,1 kg karūsa krastā, pēc brīža divi standarta līņi ap 700 g un vēl viena karūsa, kas paspēja sapīties piekrastes zālēs un atā atā! Divu stundu rezultāts priecē! viss notiek! :)
21.augusts 2015, 00:15 | links
 
Šorīt ezerā no 5:30-10:00 viena uz aci ~1,5 kg (laivā), viens knapmērs un 4 zīmuļi (peld tālāk), uz mazu rotiņu asari gan labi ņēma.
19.augusts 2015, 18:47 | links
 
Biju Babītē 4dienas vakarā, 13. Augustā. (Gāte no liepajās šosejas).
Sāku ap 16:00 un biju līdz 21:30.
Sākumā klusums bet vēlāk jau dzīvība parādījās.
Kopuma 4 līdakas laivā.
51cm, 52cm, 54 cm un 60cm.

Lielākās trīs atbrauca līdzi mājā, mazākajai paveicās un peld tālāk.
Cope izdevusies bet vējš pūta ne pa jokam, likās, ka brīžiem uz priekšu paairēt nemaz nevar.
16.augusts 2015, 20:38 | links
 
Jocīgi, ka par Babīti tik maz atskaites šogad lasāmas forumā. Vai un ezers tiešām ir pamatīgi iztīklots un nav ko rakstīt vai arī veči negrib dalīties ar info. Pāris izbraucieni bez vērā ņemamiem rezultātiem pašam. Tad šis vakars atkal savā vietiņā, jau nedaudz cerīgāks. No 18.00 -21.00 pāris asari, ap 21.00 pirmā nopietnā cope un mēra līnis krastā, kamēr kabinu āķi ārā tikmēr otrs pluds jau zem ūdens, cope nokavēta, līnis ievilka lēpēs visu sistēmu un prom ir. Vēl trīs labas copes, bet nerealizētas. Pamazām pēc šitā karstuma kaut kas sāk kustēties, bet domājams, ka visa vilkšana vēl priekšā, izskatās, ka būs beidzot iznārstojuši!
16.augusts 2015, 00:48 | links
 
@mareksdr Gātes galam saskaņā ar MK noteikumiem jābūt vaļā no 1. augusta. Visticamāk, ka kāds nav laikā aizvācis bojas. Tikko zvanīju arī uz bāzi, kur arī teica, ka viss ezers ir vaļā.
5.augusts 2015, 17:22 | links
 
vakar biju babītē,gribēju paskatīties kā izskatās gātes galā,kā nekā 1augusts jau garāmbet liela bija mana neizpratne,kad ieraudzīju 100m no spuņciema kanāla stāv priekšā bojas!! te nu ir jautājums vai atbildīgie tās nav novākuši,vai arī liegums pagarināts !?!?! moš kādam ir info!?

p.s. ļoti zems līmenis,un ar katru gadu vairak aizaug... rezultāts bēdīgs
5.augusts 2015, 16:58 | links
 
Nu ezeraa var iebraukt Spuņkā, Ezerlīčos, aiz Spuņkas, ....:)
5.augusts 2015, 12:08 | links
 
Babītes ezers ir dabas liegums, un kā tādam tam ir izstrādāta individuāla aizsardzības un izmantošanas kārtība, kurā viss aprakstīts - kurās zonās kādos laikos drīkst makšķerēt, ar ko un kā drīkst pārvietoties utt. Guglē iesitot to visu var atrast.
5.augusts 2015, 11:39 | links
 
Fluxss
Ezerā aizliegts
9.5. pārvietoties pa ezeru un Gātes upi ar kuģošanas un citiem peldošiem līdzekļiem izmantojot iekšdedzes dzinēju, izņemot valsts un pašvaldību institūciju amatpersonas, un pilnvarotās personas, kuras veic vides normatīvo aktu ievērošanas kontroli, kā arī cilvēku glābšanas un meklēšanas pasākumus. Iebraukšana ezerā atļauta tikai no piestātnēm un laivu bāzēm - šis punkts reāli nozīmē to, ka nav aizliegts un drīkst pārvietoties ar laivām ar elektromotoriem.

Aizliegts - 9.6. uzturēties ezerā diennakts tumšajā laikā, izņemot no 1.jūnija līdz 31.augustam;
5.augusts 2015, 10:59 | links
 
Fluxss - ezera apsaimniekošanas noteikumi paredz, ka tajā ar savu laivu drīkst ielaisties tikai no bāzēm (kur par to arī attiecīgi jāmaksā, tā ka izīrēt laivu sanāk vieglāk). Protams, ņemot vērā, ka pa visiem gadiem ko tur aktīvi braucu inspektorus Babītē esmu manījis tikai vienreiz, var jau laisties iekšā arī citur, BET, tas, ka ceļi nav pieejami manuprāt ir labi, citādi šis ezers ļoti patīk brakariem un katrs lieks šķērslis nāk par labu. Ja vien tās riepas nav savēluši paši maliķi - lai citi netraucē rīkoties.

Pike-hunter, 5.augusts 2015, 10:21


Godigi sakot, neesu lasijis Babītes ezera apsaimniekošanas noteikumus, jo cik biju dzirdējis tā ir publiska ūdenskrātuve un vaitad tādās nevar laisties iekšā kur var piekļūt? Es saprotu ka tādi noteikumi ir kanierī Engurē utt, jo ar atļaujām, ber babītē??
5.augusts 2015, 10:30 | links
 
Fluxss - ezera apsaimniekošanas noteikumi paredz, ka tajā ar savu laivu drīkst ielaisties tikai no bāzēm (kur par to arī attiecīgi jāmaksā, tā ka izīrēt laivu sanāk vieglāk). Protams, ņemot vērā, ka pa visiem gadiem ko tur aktīvi braucu inspektorus Babītē esmu manījis tikai vienreiz, var jau laisties iekšā arī citur, BET, tas, ka ceļi nav pieejami manuprāt ir labi, citādi šis ezers ļoti patīk brakariem un katrs lieks šķērslis nāk par labu. Ja vien tās riepas nav savēluši paši maliķi - lai citi netraucē rīkoties.
5.augusts 2015, 10:21 | links
 
Sveiki!

Bija doma sodien ielaisties Babītē gātes daļā no liepājas šosejas bet gala rezultātā, tur iebraukšanas celiņam priekšā noliktas riepas, kas droši vien liecina par to lai iekšā nebrauc neviens.

Tagad rodas jautājums, vai tur kāds uz brīvu roku siverējas vai tur reāli ir aizliegts? Zīmju nav nekādu, tātad es ar saprotu ka nakamaja reizē es varu riepas novakt un braukt iekšā? Nav tā, ja nav zīmju tad reāli riepas ir kā atkritumi kas atrodas ceļā un jāvāc malā?

Gala rezultātā, aizlaidu uz Lielupi bet nu ar virsmeniekiem ko planoju izmantot babītē nekādi dizie rezultāti nebija, 1 izgajiens un 1 asuks kas peld tālāk.

Ja kādam ir info par to iebrauktuvi Gātes dienvidu pusē, lūdzu padalieties ar info.

P.S. ir vel kāda vieta kur var ielaisties ar paša gumijnieci?
5.augusts 2015, 09:17 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager