Makšķerēšana jūrā

Neieiet runa par datumu, bet par diennakts laiku. Agrā rudenī dienā neķeras, bet citā laikā gan
20.septembris 2015, 19:39 | links
 
Snipiens :)
Te jau dominē tik "iecienĪtais" jautājums - VAI IR VĒRTS .... :)

urmaas, 20.septembris 2015, 19:14


...:) no cik,vai no kā sākās VĒRTS !?:)))
Vienu zinu točna...ģeņgu ,,neatsitīsiet"!:)
20.septembris 2015, 19:24 | links
 
Snipiens :)
Te jau dominē tik "iecienĪtais" jautājums - VAI IR VĒRTS .... :)
20.septembris 2015, 19:14 | links
 
Nu re...pāris stundu jautājums un apgalvojuma formā teiktais ,par to kā un kas ir, tiek apgāzts vienos vārtos!Man jau ir aizdomas,ka kalendārs ir tikai cilvēkiem.:)Kāda ,,pastardiena" tad ir jāgaida lai sāktu braukt uz jūru copēt!?:)Tad, kad tāda pienāks,tad jau būs par vēlu!:)Es no augusta vidus jau piebraukāju uz jūru.Ir lielāki un mazāki lomi...kad gribas,tad vajg braukt...būs,būs...nebūs,nebūs!A ja grib ,,steriem" vilkt...nu jā...tad ir jāgaida infa uz paplātītes...ir...brauciet...ņem lopā!:)Ja tikai tādu infu iedos...!:)VVunea!!!
20.septembris 2015, 19:11 | links
 
šodien no 7:30-11:00,labas 13 gab, bija pa vidu arī dažas mazās, butes biezas.
20.septembris 2015, 17:44 | links
 
nu nezinu gan, ir nācies vilkt labus lomus arī saulainā laikā septembra sākumā...
20.septembris 2015, 17:35 | links
 
Tik pat kā aiziet janvārī uz mežu un konstatēt, ka nav sēņu
20.septembris 2015, 15:49 | links
 
Šodien jūrā palielam vakums, 3 lapiņas un 1 standarķiks :) tas no 6:30-12:00....

chaips, 20.septembris 2015, 13:23


Šādā laikā jūrā pa dienu nav ko meklēt. Ja būtu apmācies vai lietains vai migla tad varbūt
20.septembris 2015, 15:48 | links
 
Šodien jūrā palielam vakums, 3 lapiņas un 1 standarķiks :) tas no 6:30-12:00....
20.septembris 2015, 13:23 | links
 
Kads var ieteikt kur sodien varetu pacopet?
20.septembris 2015, 10:36 | links
 
ja kaads brauc sodien varbuut ir briiva vieta.labpraat piebiedrotos.tukums
20.septembris 2015, 09:36 | links
 
vakar no 4 liidz pusdeviniem vakaraa kautkaa izmaaniiju 20 gab .izmeers sameeraa mazs. 4 gab lielas paareejaas plaukstinas.straume nenormaala ,veejsh arii,zaalju nebij. 240g svinu ik pa briidim pat nesa krastaa ,bet kopumaa loti interesanti.paareejiem seshiem kas ar bij tik dulli taadaa veejaa meeginaat diemzeel nekaa liidz tumsai nebij .tas viss mikelbaakaa. domaaju sodien ir veerts meeginaat jo peec zinaam veejsh pierims ,tas nekas ka DR.
20.septembris 2015, 09:32 | links
 
Ogle zupā.
Drīzāk jau pievienojot degošu ogli iegūst efektu līdzīgu apcepšanai,apdedzina organiskās vielas-tās tad arī piedod kaut kādu garšu.
Etilspirts izgaro pie 78 grādiem,zupa vārās ap 100.Sekojoši,tur temperatūru pacelt nevar.
Bērza pagale-materiāls medicīniskās aktivizētās ogles ieguvei.
Taču,ja jau tā dara,gan jau vajag.Recepte ēdiena pagatavošanai jākopē pilnībā,citādi ir variācija par tēmu.
20.septembris 2015, 08:37 | links
 
Par ogli zupā juškām, uhām un ribnij sup - stipri domāju, ka ir kāda kļūda tulkojumā.
Ogle zupā - cik man zināms, to dara gadījumos kad zupai pievieno šņabi. To dara iemērcot zupā kvēlojošu bērza pagali un kad nočurkst - velk ārā. Nekādas ogles zupā neatstāj. Pamatojums tā darīt - Strauji uzceļot temperatūru no zupas izgaro pielietais alkohols (ne pilnībā), bet paliek tās šņaba lietas kas dod garšu. Pievieno parasti ne tās augstākās kvalitātes degvīnu, jo tam izteiktāka un spēcīgāka garša - arī te kā reizi palīgā nāk tā ogle. Uha, ribnij sup, juška utt - var būt viena un tā pate zupa un var arī nebūt. Uhai nav vienas pareizas gatavošanas receptes - katrs to dara pa savam un arī sauc kā vēlas. Jūrā (lai vismaz viens vārds ir tēmā)
19.septembris 2015, 23:20 | links
 
Kā vīri domājat,šodien Ziemupe būtu optimāla copes vieta.Jūsu domas.Paldies :)

Bosiks12, 19.septembris 2015, 10:59


Diena gan pagājusi pie stipra DR tā kā vienmēr jāskatās prognozes laicīgi. Visticamākais, ka tur bija zāle un straume.
19.septembris 2015, 21:56 | links
 
Attiecībā uz ogli esmu jūtubā skatījies kā krievi vāra zivju zupu. Un pēc tās filozofijas, kas gan katram vārītājam ir sava, sanāk tā, ka ogle it kā savelk visu to nelabo iekš sevis un dod to īpašo garšu. Kā zināms krieviem ir divas zivju zupas, viena saucās - uha, otra - ribnij sup. Tad lūk tā ar ogli ir uha un to taisa tikai uz ugunskura , vai vismaz uz atklātas uguns, bet ribnij sup vāra mājās uz gāzes vai elektriskās plīts, nu ja ieliekot tur ogli tad arī uha varot sanākt. Nu paskatiet paši - atslēgvārds - uha ar krievu burtiem.
19.septembris 2015, 21:54 | links
 
Slikta gaumes izpausme... :D
Po vkusu i cvetu tovarishei nety! Ar to ari viss izteikts ;)
19.septembris 2015, 13:43 | links
 
Kāpēc zupā jāliek ogle? Nebiju par to dzirdējis.

gandijs, 19.septembris 2015, 12:29



Varbūt lai ''noņem'' problēmas ar vēdera izeju...
19.septembris 2015, 13:10 | links
 
Kāpēc zupā jāliek ogle? Nebiju par to dzirdējis.
19.septembris 2015, 12:29 | links
 
Kā vīri domājat,šodien Ziemupe būtu optimāla copes vieta.Jūsu domas.Paldies :)
19.septembris 2015, 10:59 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager