Makšķerēšana jūrā

koshragaa pirmaa bute. Viegls veejsh, vilniitis, seezam!
10.oktobris 2015, 15:27 | links
 
Kāds varetu uzrakstīt kas notiek kolkā?
10.oktobris 2015, 15:13 | links
 
Sazvanīju kolēģus - interesanti: Sīkragā pāris butes, pie Miķeļtorņa pusspainis ar ļoti laba izmēra butēm. Tagad klusums abās vietās.
10.oktobris 2015, 14:12 | links
 
Vējš nebija, zāles arī, makšķernieki arī un zivis arī :)
Bijām no kādiem astoņiem rītā līdz diviem, pa visu laiku viena bute. Liepājas pusē.
10.oktobris 2015, 14:05 | links
 
Šorīt pēc sešiem biju jūrā.Līdz astoņiem noķēru trīs butes,līdz vienpatsmitiem vienu.Tukšums.Vita būtu teikusi,ka tā zivs jāmāk noķert.Tas Saunagā.Copmaņus tik varēja manīt uz Ventspils pusi.Gaidīšu dienvidu vējus.
10.oktobris 2015, 12:49 | links
 
Nu tā! Ir nomocīta nakts Jūrkalnē:)
No rīta tik redzēju ka sēžam gandrīz uz sēkļa :D
Bet tas neliedza noķert šīs sezonas pagaidām lielāko buti /570/gr. Kopuma 13 gab. 3,5 kg. tikai garnele,visu citu pat nepaprovēja.
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-75609.htm" alt="" />
10.oktobris 2015, 11:58 | links
 
kāds nākošnedēļ darbadienā negrib no Rigas aizlaist uz butēm? piemestos klāt. par pārējo PM
10.oktobris 2015, 11:14 | links
 
To adriatiko. Paši bijām pārsteigti - 20 metros. Pavasarī ir pusūdenī ap termoklīni.
10.oktobris 2015, 08:49 | links
 
brit ungi,laizhu uz juru.vakaraa iemtiishu info.neasakas visiem.
10.oktobris 2015, 06:01 | links
 
Kolēğim tikko Rudā nočiepa žāvētu vistas stilbu. Miegs prom.
10.oktobris 2015, 04:33 | links
 
Sargi somu! Lapsas stiepj prom visu, kas smaržo un nav piesiets!
10.oktobris 2015, 04:25 | links
 
Brīt no Kolkas!

Nav viļņu, nav zāļu,nav makšķernieku, nav zivju. Ir laba kompānija un silti. Interesanti, ka jūrā vilnis sākas pēc 30 m. Jāmet ar dziļu brišanu. Pastiprinās Z vējš, +5. Ik pa laikam iepriecina kāda sīka sniegpārsla un lapsa.
10.oktobris 2015, 02:17 | links
 
Es daru tā - jau mājās reņģes izfilēju un sagriežu gabaliņos, tad iemarinēju ar saspiestu ķiploku. Pagājšgad šī ēsma strādāja ļoti labi, bet šogad jūtami bute vismaz pagaidām negrib kosties šādu ēsmu.
Šogad viennozīmīgi labākā ēsma vārīta garnele.

Rīt 03.00 startējam uz jūru, pēc 4h, jāiet gulēt! :)

Chest, 9.oktobris 2015, 22:58


Jup jup taa marineeshana nav panaceja...

Es ar bikiti tik iemarineeju. (1/4 -1/3 no kopeejaa)
Un copi saaku bez marineetajaam.
Ja parastaa klusee tad tik meegjinu kjiplocinju...
un nemarineto pirmetu klaat marinetai nahadu ja tas kjiploks dod rezonu...
9.oktobris 2015, 23:24 | links
 
Es daru tā - jau mājās reņģes izfilēju un sagriežu gabaliņos, tad iemarinēju ar saspiestu ķiploku. Pagājšgad šī ēsma strādāja ļoti labi, bet šogad jūtami bute vismaz pagaidām negrib kosties šādu ēsmu.
Šogad viennozīmīgi labākā ēsma vārīta garnele.

Rīt 03.00 startējam uz jūru, pēc 4h, jāiet gulēt! :)
9.oktobris 2015, 22:58 | links
 
Es jau neteicu ka kjiploks ir kas jauns... ;)

Vnk te juus par esmaam un nepieminat...

Vismaz iesaaceejiem kaada opcija ko varieet..

Vienmeer jaatceras ka ir gadiijumi ka tas nenostraadaa..

Taapat kerasinka...
9.oktobris 2015, 22:27 | links
 
Kautko ieklabināšu par doršu, lai nebūtu tikai plakanās... No 9.00 līdz 16.00 uz četriem vīriem 17 gb. Izmērs varēja būt labāks un cope arī ''gariem zobiem''. Arī vienu ''spožo'' noķēru uz daunrigeri, bet laimīgi varēja atlaist pie mammas - 35cm. Interesanti bija, ka pilkeri iekāroja arī kārtīgs grundulis. Ūdens vēl pārāk silts - +14. Bez mums bija vēl viena laiva ar diviem vīriem, bet aiztinās ātrāk, par copi tāpat neko izcilu neteica. Tas viss, kā parasti, Pāvilostā.

skiperis, 8.oktobris 2015, 21:31


Kādā dziļumā spīdīgā zivtele pieteicās?
9.oktobris 2015, 21:55 | links
 
Par vārītām garnelēm,jautājums, vai tās ir tās pašas veikalā tirgotās, sasaldētās, apvārītās,vai jūs viņas vel vārāt ja jā tad cik ilgi un vai liekat ko klāt?

Hokeists, 9.oktobris 2015, 21:30

Tās sarkanās jau ir vārītas un no jauna nav jāvāra.Ja nu liek ko klāt,tad var mēģināt ķiploku eksperimenta pēc.
9.oktobris 2015, 21:46 | links
 
Jūrkalnē pagaidām mierīgi, pāris plaukstiņas ir iznākušas.
9.oktobris 2015, 21:40 | links
 
Par vārītām garnelēm,jautājums, vai tās ir tās pašas veikalā tirgotās, sasaldētās, apvārītās,vai jūs viņas vel vārāt ja jā tad cik ilgi un vai liekat ko klāt?
9.oktobris 2015, 21:30 | links
 
Neviens jau to spožo speciāli neķēra, tādēļ arī prieks, ka nebija savainots un tika ātri palaists brīvē. Garums tikai informatīvs. Lasīt protam un noteikumus nepārkāpjam! Ne asakas!
9.oktobris 2015, 17:23 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager