Ķīšezers

Cope Ķīšezerā
jap, tieši tos pašus :D Par to jau arī cepāmies, par to arī BEZ TABU tika teikts, sižetā arī Riekstiņš bija, bet tikai plāta rokas un saka, ka tā tas likumā un ka jākārto lietas....BET viss ir palicis tieši tāpat. Un diez vai zušu murdam būtu jābūt ar sienu līdz ūdens virspusei, kkā neliekas, ka zutis pa ūdens virsu planētu, bet sētā pats vairākas reizes tumsā braucot esmu ar motoru ielicies.
5.maijs 2016, 16:46 | links
 
Tu domā tos 60 kg zušus ko noķer tajos murdos gada laikā ar 60 tonnām piezvejas? :) :)
5.maijs 2016, 16:39 | links
 
Mājās braucot no auto redzēju arī tīklu juglas ezerā, ar tāda paša marķējuma karodziņiem. Tur laikam zinātnieki var ar motoriem braukt?

Putni laikam un nārsts visiem pie pakaļas.

Interesanti kas notiek ar tīklu saturu? Kas to kontrolē? Zandartus vienkārši izlasa un samet atpakaļ ezerā, ja vēl dzīvi?
5.maijs 2016, 16:37 | links
 
Cik zinu, tad tīkls šobrīd varētu būt tikai viens, kas ir ķlipa tiem zinātniekiem vai kā viņus tur. Visi pārējie karogi, kas ir ezerā ir "zušu" murdi. Viens ir pie ozo, viens ir pie langas, sužu līcī parasti ir pāris un pie juglas arī ir pāris. Tas vismaz tā ir parasti.
5.maijs 2016, 16:36 | links
 
Es šodien saskaitīju vismaz 5 "oficiālos" tīklus. Tai skaitā viens arī pie jugluas kanāla.

Kanālos pagaidām makšķerēt nevar, bet zvejot var?

Redzēju arī abus zinātniekus, tīklu licējus. Pusbomži. :)
5.maijs 2016, 16:33 | links
 
Tur kur tas ir tagad , tas nav bijis nekad.Ķīsī es copēju jau gadus 15 un regulāri. Domāju , ka lielākā problēma būs no drošības viedokļa. Dod dievs lai būtu bez sekām cilvēkiem
5.maijs 2016, 14:35 | links
 
camus
Ir, ir pēdējos pāris, ja ne vēl vairāk esmu viņu tur manījis. Ja ne pašā galā, tad pie saliņas pa vidu. Bija pacelts arī šis juatājums pirmo reizi kad redzēju viņu tur, tad arī saņēmu atbildi ko iepriekš uzrakstiju.
5.maijs 2016, 13:56 | links
 
Tajā vietā nekad nav bijis. Lieku " lielu cerību" , ka kāds lielais lainers uztīs to tīklu un tad varbūt būs reāla rīciba. Protams tā slikti domāt.... , bet kādi vēl varianti lai kaut kas notoktu.
5.maijs 2016, 13:37 | links
 
ups sorī, šeit + piemērs. :)
o.
5.maijs 2016, 12:05 | links
 
Vēlos vērst uzmanību, ka tie 10 000 pilsoņu paraksti mūsu 100 gudrajām galvām ir pie pakaļas. Jau pašā saknē to var izbalsot. Piemēru var pazavērt šeit, kur to izcērt jau pašā sākumā un ne pēc būtības.



Kā Jums patīk?
o

P.S. Sorrī, ka ne pa tēmu... un admins var pārnest uz atbilstošo.
5.maijs 2016, 12:02 | links
 
Un par to parakstīšanos tas ir sviests. Ja nemaldos pirms 3 gadiem MRK arī tādu lietu ierosināja, info bija arī copes bodēs. Tad parakstu bija vairāk, bet tāpat viss nomira dabīgā nāvē. Un pat ja būs 10 000, arī tad tas neko nedos, jo valsts NEKAD neaizliegs zveju iekšējos ūdeņos. Zvejniekiem ir pārāk daudz "galu", pat likums netiek izgrozīts tā, lai tas būtu loģiski. PAr ķīsi bija sižets pat BEZ TABU, kur ar kaimiņiem sacēlām brēku, bet arī tas nekur tālāk neaizgāja. Ķīsī ir atļauti zušu murdi, bet pārbaužu biežums viņiem nav noteikts, kad ir zušu laiks (laikam kkāds tur mēnesis bija) tad viņi drīkst ņemt piezvejā visu 10% apmērā no zušu svara, visā pārējā laikā (arī līdaku nārsta laikā) piezvejā var ņemt 100% visu. Arī tas, ka ziemā visi murdi ir iesaluši, tur pat policija vairs neko nevar izdarīt. Arī tas, ka tajos murdos puse zivju ir puvusi, un pēc tam tiek palaista ezerā, cilvēki šumējas, ka ezers piesārņots, kgan iemesls pavisam cits. Baigi gribās iebraukt ar kādu no VVD, Māri Olti, un kameru un pacelt kādu spārnu šobrīd augšā, bet, velns viņu zin kā lai to tagad dab'[u gatavu ar laikiem un visu citu...pacopēt arī kādā brīvā brīdī gribās...bet būs jāprovē kkas tāds maijā vēl izdarīt.
5.maijs 2016, 11:34 | links
 
camus
Ja nekļūdos, tad tas ir tīkls zinātniskiem nolūkiem, un kkādai vaislai. Viņš tur katru gadu maija sākumā tiek ielikts un stāv kādu mēnesi, pēc tam pazūd. Tas vien ja šis ir tas gadījums, nevis ofic zvejnieki nav kkādu savu murdu ielādējuši.
5.maijs 2016, 11:28 | links
 
Camus, es Tevi saprotu un atbalstu, bet cik ir parakstījušies pret zveju iekšējos ūdeņos ?
Bļauj daudzi, bet ielogoties elektroniski un pateikt nē ir spējis vien knapi tūkstotis pašlaik.

kadmijs, 5.maijs 2016, 10:26


Esmu viens no tā tūkstoša. Kadmij, aktualizē šo jautājumu vēlreiz un cel gaismā kur jāparakstās. Gan citi pēc atgādinājuma arī sarosīsies.
5.maijs 2016, 11:26 | links
 
Tas ir rezultāts. Tomēr interesanti kurš ierēdnis (tas nav ierēdnis bet kretīns)ir atļāvis tur likt to tīklu. Hallo juristi vai var viņus izčakarēt legāli?
5.maijs 2016, 10:57 | links
 
Camus, es Tevi saprotu un atbalstu, bet cik ir parakstījušies pret zveju iekšējos ūdeņos ?
Bļauj daudzi, bet ielogoties elektroniski un pateikt nē ir spējis vien knapi tūkstotis pašlaik.
5.maijs 2016, 10:26 | links
 
Kaut kā nelabs sākums. Nezinu kā pateikt... Cik vajag samaksāt lai atļautu ielikt tīklu Mīlgrāvja kanālā. Nu bez cenzūras nevaru izteikties. Puse Mīlgrāvja kanāla pirms tilta pārvilkta ar tīklu. Zvanīju policijai , tie saka , ka oficiālais. Kādam kretīnam jābūt lai tur atļautu likt tīklu. Vai tiešām ar Buļļupi nepietiek. Galvenā Ķīša artērija. Labi zivīm problēma, bet domāju , ka drīz tur arī kaut kas lielāks tiks noķerts. Kustība kā uz Brīvības ielas. Un naktī..... Šet forumā taču ir diezgan daudz arī cilvēku kas arī kaut ko lemj šajā jomā. Vai tiešām neko nevar izdarīt? Krieviski runājot "polnij bezpridel".
5.maijs 2016, 10:09 | links
 
Par to necopi tev taisnība - no 06:00-10:00 nevienas copes. Pārslēdzos uz strīpainājiem, kas gandarījumu arī nenesa - čupiņa nano ašuku un uz mikriņa paturēju mēra zaļsvārci (protams pārkoda 0.16 fļuriku). Ap 12:00 ar skābu ģīmi braucu ārā :)
Kā pārējiem?
5.maijs 2016, 00:18 | links
 
Hei, vīri! Kas notiek Ķīsītī, ko velkat? Es tikai vienu reizi- 2. maijā uz pāris stundām ieskŗēju. Īsā brīdī- 15 min laikā trīs copes, un viss... Viena mērā, viena zemmērā, viena norāvās.
Šodien veči kā traki haotiski skraidīja pa ezeru, noskatījos no malas. Pieļauju, ka tas necopes dēļ.
4.maijs 2016, 21:22 | links
 
Ķīšezerā ir arī jāpērk makšķerēšanas licence, vai pietiek ar makšķernieka karti?
P.S. Varbūt kāds var pastāstīt vietas, kur labāk priekš asariem un līdakām? Priekš mētāšanas (neesmu velcēšanas piekritējs)

MarisG1991, 3.maijs 2016, 13:57

licenzes nekādas speciālas nevajag pietiks ar makšķerēšanas karti,par vietām runājot ezers liels,lidz ar to vietu daudz,konkrētas vietas tāpat ja arī pateiks bez gps koordinātām neatradīsi.. :)
3.maijs 2016, 14:22 | links
 
Ķīšezerā ir arī jāpērk makšķerēšanas licence, vai pietiek ar makšķernieka karti?
P.S. Varbūt kāds var pastāstīt vietas, kur labāk priekš asariem un līdakām? Priekš mētāšanas (neesmu velcēšanas piekritējs)
3.maijs 2016, 13:57 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager