Kūpinātavas

Kūpinātuves trubā līdz galam nevar iebāzt šļūteni- pārāk mīksta, trubas sākumā pielēju benzīnu un pašā kurtuvē litru benzīna, izdega benzīns, lupata savā vietā stāv. :D
7.aprīlis 2017, 11:52 | links
 
 
Zutis kūpināts Marināde u.t.t
http://mr-chef.ru/203-rechnoy-ugor-holodnogo-kopcheniya.html
5.aprīlis 2017, 18:35 | links
 
http://povar.ru/list/koriushka/
Viss ko var pagatavot no stinces
5.aprīlis 2017, 18:34 | links
 
Sveiki Vīri!
Varbūt kāds var atsūtīt Buma recepšu grāmatas?
gaarais20@inbox.lv
Jau iepriekš paldies!

gaarais, 10.marts 2017, 16:48

https://failiem.lv/u/wieonwm
https://failiem.lv/u/nllhhax
https://failiem.lv/u/otkyjgg
Visas grāmatas ir šajās saitēs
5.aprīlis 2017, 18:32 | links
 
Salaisti trubā uz ētera bāzes taisīto grilu aizdedzināšanas šķidrumu, pagaidi, lai pagaro, aiztaisi un nostiprini kurtuves durtiņas, pa spraugu iemet sērkociņu. Tad ej meklēt pie kaimiņiem vai nu kurtuves durtiņas, vai lupatu :):):)
5.aprīlis 2017, 15:58 | links
 
trubu gribēju iztīrīt ar lupatu, lupata iestrēga. Ar āķi un ar pagali ar naglām neizdodas izvilkt. Aizdedzināt neizdodas- dūmi neiet trubā, jo gaisa nav. Ir idejas kā izvilkt lupatu?

Alex, 5.aprīlis 2017, 11:38

Kā tad tu to lupatu tur iestampāji :). Bija man ar gadījums kad vajadzēja no kanalizācijas trubas dabūt ārā lupatas korķi. Paņēmām garu līsti un līstes galā ieurbām garu kokskrūvi kurai nokodām galviņu, sanāca skrūvpīķis. Sanāca to lupatu uztīt uz tās skrūves un izvilkt ārā.

snitraM, 5.aprīlis 2017, 13:13

Lupatu piesēju pie līstes. Pavilku atpakaļ, bet vajadzēja stumt tikai uz priekšu. :D
5.aprīlis 2017, 13:20 | links
 
trubu gribēju iztīrīt ar lupatu, lupata iestrēga. Ar āķi un ar pagali ar naglām neizdodas izvilkt. Aizdedzināt neizdodas- dūmi neiet trubā, jo gaisa nav. Ir idejas kā izvilkt lupatu?

Alex, 5.aprīlis 2017, 11:38


Kā tad tu to lupatu tur iestampāji :). Bija man ar gadījums kad vajadzēja no kanalizācijas trubas dabūt ārā lupatas korķi. Paņēmām garu līsti un līstes galā ieurbām garu kokskrūvi kurai nokodām galviņu, sanāca skrūvpīķis. Sanāca to lupatu uztīt uz tās skrūves un izvilkt ārā.
5.aprīlis 2017, 13:13 | links
 
Kāda truba? Varbūt no ārpuses var uzkarsēt līdz lupata sāk gruzdēt....
5.aprīlis 2017, 12:34 | links
 
No pretējās puses nevar izbakstīt atpakaļ?

jurciks66, 5.aprīlis 2017, 12:13


Tur pati kūpinātuve, kurai caurums tikai no augšas. Vistu iemarinēju, gaidu ciemiņus... :D
5.aprīlis 2017, 12:16 | links
 
No pretējās puses nevar izbakstīt atpakaļ?
5.aprīlis 2017, 12:13 | links
 
varbūt ar sprādzienu? ;)
5.aprīlis 2017, 11:42 | links
 
trubu gribēju iztīrīt ar lupatu, lupata iestrēga. Ar āķi un ar pagali ar naglām neizdodas izvilkt. Aizdedzināt neizdodas- dūmi neiet trubā, jo gaisa nav. Ir idejas kā izvilkt lupatu?
5.aprīlis 2017, 11:38 | links
 
Sveiki Vīri!
Varbūt kāds var atsūtīt Buma recepšu grāmatas?
gaarais20@inbox.lv
Jau iepriekš paldies!
10.marts 2017, 16:48 | links
 
Bakterioloģiskais ierocis - kūpinātava :D JĀIEVĒRO ELEMENTĀRA TĪRĪBA, UN VISS, NEVAJAG PĀRMUDRĪT.
1.marts 2017, 22:48 | links
 
dictiobacter
Alex
Dūmi iznīcina baktērijas. Labi mazgāties melnajā pirtī.
Par cinku uzdevu jautājumu veselības forumā.
1.marts 2017, 19:32 | citēt | ziņot | links

Sen tas mikrobioloģijā pārbaudīts, ka dūmiem nav nekādas kaut cik nozīmīgas antimikrobiskas iedarbības.
Dūmi tikai uzlabo garšas īpašības dažādiem kūpinātiem produktiem.
Žāvēta gaļa ilgi glabājas, ne jau dūmu klātbūtnes dēļ, bet gan tāpēc, ka tur parasti ir ievērojama sāls koncentrācija, no gaļas un dūmiem IZŽĀVĒTS ūdens un mikrobiem caur šūnapvalku bez ūdens nav iespējams uzņemt barības vielas.
Nokasiet no saviem žāvētavu sietiem taukaini smeķīgo aplikumu, ievietojiet ūdenī un kādu dienu nolieciet siltā vietiņ, lai pēc tam paskatītos mikroskopā.
Ja jūs tā izdarīsiet, tad varēsiet konstatēt, ka vienā kub/mm būs miljoniem mikrobu.
Dūmi ar gaļas, zivju ekstraktiem ir ļoti laba barotne daudziem mikrobiem.
Mikrobu vairošanos žāvētavās bremzē žāvēšanas procesa ievērojamais karstums un pēcžāvēšanas sausums.
Bez ūdens klātbūtnes mikrobi caur saviem šūnapvalkiem nevar uzņemt barības vielas un vairoties.
Tas tad ir ŽĀVĒTAS (ne mitras kūpinātas) gaļas konservējošais faktors , ievērojma sāls koncentrācija un sausums.
1.marts 2017, 22:30 | links
 
Pat piens un medus ir kaitīgs, ja tiek lietots par daudz.
Arī melni nokūpināta gaļa nav tā labākā, bet gan ilgi karsēta, žāvēta, mēreni apdūmota.
1.marts 2017, 22:29 | links
 
dictiobacter... lūdzu kādu linku par dūmu nekaitīgumu !!! (viņu, kā antiseptiķu nelietderību)
1.marts 2017, 22:25 | links
 
Kam pazīstama mikrobu dzīve, tas zinās, kā kūpināt, žāvēt, pasterizēt, sterilizēt utt...
1.marts 2017, 22:12 | links
 
1.daļa.
1. punkts Paņem, nopērk makšķeri.
2. punkts Aprīko makškeri ar auklu, pludiņu, spoli, āķi, pavadiņu, svariņu
3.punkts Sarok tārpus :D
1.marts 2017, 22:11 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager