Cilvēkam Rīgas dzīvoklī nav diez ko viegli tās voblas kaltēt, ir pat bijusi domā uzbūvēt apsildāmu siltinātu kasti - konteineru ko uz balkona novietot. Tāpēc zivis kaltēju tikai vasarā.
snitraM, 29.janvāris 2018, 14:30
Ja ir pieejama saldētava ar brīvu vietu, zivis var sasaldēt un noturēt līdz vasarai. Vai neizkaltīs un nemaitās garšu - grūti teikt. Ja zivs būtu cepama, diez kas nebūtu, bet voblai - pieņemu, ka tur tā atšķirība mazāk jūtama. Pats gan voblas neēdu, neapgalvošu ka tā ir/nav.
Vēl ir variants vakuuma pakās saldēt, bet nu tad vajag iekārtu, kas ne visiem ir.
Redz, pienāk vasara, varētu kaltēt, bet atkal nav to īsto zivju :)
29.janvāris 2018, 23:38 | links