Kā te val bildi ielikt?
29.decembris 2018, 19:57 | links
Domaataajs [29.12.18]: Tā varētu būt. Citreiz arī desas pavāra pa starpu un tad žāvē tālāk. Desas ari mēdz apgrozīt, lai tauki nekrājas vienā galā.Par vārīśanu arī biju iepriekš dzirdējis. Vairāk ņemšanās, bet vajadzētu kautkad izmēğināt.
comprex [28.12.18]: Ar sauso nezinu vai labi savilksies, atkarīgs cik lieki gabali. Es taisu slapjo, ķiploks un sāls. Sāls tā, ka kartupelis uzpeld (nebūs par sāļu gala rezultātā), ķiploks pēc garšas. Turu 2 dienas. Man nekad šķiņķis sauss nav sanācis.Skaidrs, ka katram tā dūmubůda citādāka, bet cik ilgi un aptuveni kādā karstumā šis tiek kūpināts?
Sayed [28.12.18]: Sveiciens! Skatos šajā tēmā pēdējais ieraksts ir bijis 2008, tāpēc gribētos pacelt atpakaļ :) Esmu nesen sācis mājās kūpināt.. Tēma šeit ļoti gara un kas tās 100 lapas var izlasīt :)Ar sauso nezinu vai labi savilksies, atkarīgs cik lieki gabali. Es taisu slapjo, ķiploks un sāls. Sāls tā, ka kartupelis uzpeld (nebūs par sāļu gala rezultātā), ķiploks pēc garšas. Turu 2 dienas. Man nekad šķiņķis sauss nav sanācis.
Gribētos kāda kūpinātāja labu recepti aizņemties kā garšīgi nokūpināt kādu sivēna karbonādīti vai šķiņķīti. Ar pārējiem lopiem ir tā kā viss skaidrs, bet par sivēna karbonādi nekā.
Vairāk interesē laba sausā marināde priekš karbonādes.
Paldies un ne asakas :)
Sayed [28.12.18]: Sveiciens! Skatos šajā tēmā pēdējais ieraksts ir bijis 2008, tāpēc gribētos pacelt atpakaļ :) Esmu nesen sācis mājās kūpināt.. Tēma šeit ļoti gara un kas tās 100 lapas var izlasīt :)Vienkāršākā sausā marināde- sarīvē ar sāli un saspied daudz kiploku klāt. Atstāj uz 3 dienām un gatavs. Tiesa karbonāde un skinkis būss sauss. Es parasti nemu cauraudzi.
Gribētos kāda kūpinātāja labu recepti aizņemties kā garšīgi nokūpināt kādu sivēna karbonādīti vai šķiņķīti. Ar pārējiem lopiem ir tā kā viss skaidrs, bet par sivēna karbonādi nekā.
Vairāk interesē laba sausā marināde priekš karbonādes.
Paldies un ne asakas :)
Klau Džeki!
Domāju pirkt kūpinātavu savam tētim, kā dāvanu dzimšanas dienā. Viņš dzīvo privātmājā, bet tas tips kuras es dēvētu par privātdzīvokļiem (mazs zemes pleķītis un no visām pusēm kaimiņi) Tāpēc esmu noskatījis elektronisko Kūpinātavu vai tādu kūpināšanas kasti ko var uzmest uz atklātas uguns vai grila. Vai jums ir kādam ir bijusi pieredze ar šādu produktu?
REdgars, 9.decembris 2018, 15:28