Pareizi Antoha! Nemāci citus dzīvot, un neviens tevi nekur nesūtīs! Labāk fufciku pie rīta kopejas un ar smaidu pa dzīvi!
Lai nu kas, bet “nizkij poklon” mūsu kalpiem! Aš sorok rubļej dobavka na propoj!
Mūsu gados saka- agrāk satikāmies restorānā, tagad aptiekā! Lai gan, šad tad kāja paslīd un attopos lasot “spīsok bļuģej”. Saprotu, ka neko vairs nesaprotu, vai esmu stipri atpalicis. Piem., vakar pārņēma nepārvarama kāre nobaudīt ceptas salakas ar kaut kādām smalki dēvētām piedevām. Piedzīvoju dziļu vilšanos. Piecas bezgaršas reņģītes ar rīvētiem runkuļiem. Vienīgi, manu ego un pašsajūtu “pacēla” šefpavāra kompliments, kuru pagaršojis atvēlēju kundzei. Finālā šefpavārs dabūja noklausities pamācību, ko šai receptē uzlabot.
Visā visumā, tā neko. Pārbraucu, uzcepu četras, daiļās kaimiņienes vistu dētas olas ar sačurkstinātu cauraudzīti un kārtīgu ņuku Ķelmēnu rupmaizes.
Jā,jā! Viss tik dārgs, tik dārgs, tik mūsu bio ogas, kā,vidēji, maksāja 3,5€ tā maksā.
P.S.
Tik pensijas pielikums sanācis pa īsu mūsu vakardienas gastronomiskajām izvirtībām.
Lai nu kas, bet “nizkij poklon” mūsu kalpiem! Aš sorok rubļej dobavka na propoj!
Mūsu gados saka- agrāk satikāmies restorānā, tagad aptiekā! Lai gan, šad tad kāja paslīd un attopos lasot “spīsok bļuģej”. Saprotu, ka neko vairs nesaprotu, vai esmu stipri atpalicis. Piem., vakar pārņēma nepārvarama kāre nobaudīt ceptas salakas ar kaut kādām smalki dēvētām piedevām. Piedzīvoju dziļu vilšanos. Piecas bezgaršas reņģītes ar rīvētiem runkuļiem. Vienīgi, manu ego un pašsajūtu “pacēla” šefpavāra kompliments, kuru pagaršojis atvēlēju kundzei. Finālā šefpavārs dabūja noklausities pamācību, ko šai receptē uzlabot.
Visā visumā, tā neko. Pārbraucu, uzcepu četras, daiļās kaimiņienes vistu dētas olas ar sačurkstinātu cauraudzīti un kārtīgu ņuku Ķelmēnu rupmaizes.
Jā,jā! Viss tik dārgs, tik dārgs, tik mūsu bio ogas, kā,vidēji, maksāja 3,5€ tā maksā.
P.S.
Tik pensijas pielikums sanācis pa īsu mūsu vakardienas gastronomiskajām izvirtībām.
17.oktobris 2019, 13:03 | links