Zivju pagatavošanas receptes

bums [20.11.19]: Uzpumpē līdz 0.5 atm uzsildi līdz 2,5 atmosfērām tas būs 115*C - 20 min noturi un slēdz āra Atstāj līdz otram rītam lai atdziest -atdziestot process turpinās ,bet lēni .Gaļai šie parametri būs nedaudz niknāki
Bet kā tad ar botulisma varbūtību! Šī T jau ir pa mazu priekš iznīcināšanas??!
23.novembris 2019, 23:57 | links
 
Vēl ieteikums- uzreiz pēc procesa neko negaršo un nemēģini Taisi pirmo bundžu vaļa uz Ziemassvētkiem -tad viss jau būs ievilcies un smeķīgs
20.novembris 2019, 22:56 | links
 
Uzpumpē līdz 0.5 atm uzsildi līdz 2,5 atmosfērām tas būs 115*C - 20 min noturi un slēdz āra Atstāj līdz otram rītam lai atdziest -atdziestot process turpinās ,bet lēni .Gaļai šie parametri būs nedaudz niknāki
20.novembris 2019, 22:49 | links
 
bums [20.11.19]: Nēģis ir jācep Pec tam griež gabaliņos liek bundžas Es lieku 300 gramīgajās bleķenēs Sāls nedaudz piparus drusku Lauru lapu nelieku Režīms tāds pats kā jebkurai zivij Vienīgaisleju pāris ēdam karotes buljona kuru iegūstu novārot galvas un astītes ,kuras paliek pāri no nēģu gabalošanas tas arī būtu viss Konervēts nēģis glabājas ilgi pagājušo nedēl attaisīju 2 gadīgu bundžu -super
Sveiks
Kāda T un cik minūtes pie darba T??
20.novembris 2019, 21:29 | links
 
Leudzu ;)
20.novembris 2019, 20:44 | links
 
Paļdīs
20.novembris 2019, 20:41 | links
 
Laļļdīs, bums!
20.novembris 2019, 20:40 | links
 
Nēģis ir jācep Pec tam griež gabaliņos liek bundžas Es lieku 300 gramīgajās bleķenēs Sāls nedaudz piparus drusku Lauru lapu nelieku Režīms tāds pats kā jebkurai zivij Vienīgaisleju pāris ēdam karotes buljona kuru iegūstu novārot galvas un astītes ,kuras paliek pāri no nēģu gabalošanas tas arī būtu viss Konervēts nēģis glabājas ilgi pagājušo nedēl attaisīju 2 gadīgu bundžu -super
20.novembris 2019, 20:32 | links
 
20.novembris 2019, 20:06 | links
 
20.novembris 2019, 19:57 | links
 
Kāds var padalīties ar neģu pagatavošanas recepti, autoklavā?
20.novembris 2019, 19:29 | links
 
20.aprīlis 2019, 17:05 | links
 
skiperis [20.04.19]: PaldiesNotīru, nofilēju sānus, ar pasmagu asu virtuves nazi 45 grādu leņķī sakapāju muguras un astes mīksto daļu vienā virzienā un tādā pašā veidā - pretējā virzienā. Iznāk 90 grādos sakapāts mīkstums un nav neviena mazā asaciņa jūtama. Lai garšo!
Paldies!
20.aprīlis 2019, 13:59 | links
 
Notīru, nofilēju sānus, ar pasmagu asu virtuves nazi 45 grādu leņķī sakapāju muguras un astes mīksto daļu vienā virzienā un tādā pašā veidā - pretējā virzienā. Iznāk 90 grādos sakapāts mīkstums un nav neviena mazā asaciņa jūtama. Lai garšo!
20.aprīlis 2019, 13:49 | links
 
kutis [20.04.19]: Sveiki gardēži. Kāds var padalīties ar info par labu vimbas recepti? Doma ir sacept gabaliņos un tad marinādē, bet nav nojausmas par tālāko procesu un garšvielu attiecībām???

Jancux, 20.aprīlis 2019, 12:29

Nemēdzu to saražģīt, veselu notīrītu viegli ieberžu ar sāli un lieku cepamtraukā, pārleju ar skābu krējumu, par virsu ripās apcepti sīpoli un mazliet samaltu piparu maisījumu, vāku virsū un cepeškrāsnī iekšā.
Manējiem un man garšo. :)
Nu es ar tā parasti daru tik ar saldo krējumu, bet nu gribas pamēģināt ko citu:) bet paldies!
20.aprīlis 2019, 13:15 | links
 
Sveiki gardēži. Kāds var padalīties ar info par labu vimbas recepti? Doma ir sacept gabaliņos un tad marinādē, bet nav nojausmas par tālāko procesu un garšvielu attiecībām???

Jancux, 20.aprīlis 2019, 12:29


Nemēdzu to saražģīt, veselu notīrītu viegli ieberžu ar sāli un lieku cepamtraukā, pārleju ar skābu krējumu, par virsu ripās apcepti sīpoli un mazliet samaltu piparu maisījumu, vāku virsū un cepeškrāsnī iekšā.
Manējiem un man garšo. :)
20.aprīlis 2019, 12:58 | links
 
Sveiki gardēži. Kāds var padalīties ar info par labu vimbas recepti? Doma ir sacept gabaliņos un tad marinādē, bet nav nojausmas par tālāko procesu un garšvielu attiecībām???
20.aprīlis 2019, 12:29 | links
 
Jauki! Sieviņas un mīļākās tik pārlaimīgas!
25.marts 2019, 18:57 | links
 
PROTEĪNS!!!
25.marts 2019, 18:55 | links
 
Nezinu kā ar ķīšu ikriem, bet vimbu- sablenderējam līdz viendabīgai masai. Pieliekam sāli, nedaudz cukuru un , ja grib, kādu garšvielu. Cepam kā pankūkas. Lieliskas pankūkas. Nu galu galā ikri jau tās pats kas vistas ola.
25.marts 2019, 15:55 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager