Stintes

gurķīšu zivis!
uz pannas "griežas" jebkura pārāk svaiga zins. nav gana nomirusi :)) vajag vai nu copes laikā bik sasaldēt vai cept nākošā dienā :)
5.marts 2010, 12:12 | links
 
lauric
nav jau tā, ka tikai gastronomija...tev jau arī nav tikai tā, ka vilkt gribās...tad jau iedzen auto dubļos un velc ārā atspēries :))

forši ir, kad izdomā, kur būs...aizbrauc, un točna ir...un ja vēl laba kompānija - kas var būt labāks par šo? :))

bet par to ka salaku noķert - šepat forumā ir gari un plaši aprakstīts :)
5.marts 2010, 12:10 | links
 
Liels paldies viiriem par tik izsmellossaam atbildeem!Tad viss tas ir par gastronomiskaam izvirtiibaam. :) Un uz ko tad tos briinumus cope?Cik esmu raidijumos redzeejis,tad tur kaadas iipassaas copenes izmanto!Nu ne taadas kaa uz asari piemeeram!Kaadreiz jau vareetu pameegginaat,lai buutu vienkaarssi to lietu darijis! :) Lai vareetu deelam staastiit un mazdeelam,ka biju salakas kkert un sakkeeru pilnu rimi maisu! :)
5.marts 2010, 11:59 | links
 
Ups... :DDD
"mīklā" :DDD
5.marts 2010, 11:32 | links
 
Griežās parasti pārāk svaigas. Es parasti cepu nākamajā dienā, tad viss ir OK. Un mīlā arī saķep labi :)
5.marts 2010, 11:31 | links
 
Vakar pirmo reizi stintes uz pannas sāka "griezties", gudras namamātes saka, ka panna bija pa karstu, bet cepu kā citas reizes... Varbūt namatēvi var paskaidrot griešanās principu?
5.marts 2010, 11:17 | links
 
Spuņņos vēl naf ...........
5.marts 2010, 11:03 | links
 
Vai tad tiešām neviens nau bijis uz Ventaspili stintēs.Kās notiek ventspils pusē ar stintēm.
5.marts 2010, 10:51 | links
 
Gradi gan, taa shtelle isklausaas :)
5.marts 2010, 10:26 | links
 
Baidos, ka šovakar aiņemc.
Dvīņubračka jāapciemo ;))
5.marts 2010, 10:20 | links
 
Plds. Par vakaru saprati, vai ne?
5.marts 2010, 10:17 | links
 
Griezeej, spuras un astes īpašu smeķi un kriukšķi dod
5.marts 2010, 10:11 | links
 
BTW, citi no MRK arī Welcome :))))))
5.marts 2010, 10:01 | links
 
Pēc vajadzības :DDDDDDDD
5.marts 2010, 09:56 | links
 
Griesēj, a sievietes būs?
:)))
5.marts 2010, 09:55 | links
 
Protams, ka alus. Es gan nelikšu alu pie miltiem, kā Kilkas receptē, bet ........, protams :)))))))
Mr. Vieplis, varbūt vakarā stinc + alus vakaru pie manis?
5.marts 2010, 09:54 | links
 
Paldies Kungi ;)
Vēl vienc jautjums - vai cepot astes un spuras griežat nost, jeb cepat līdz kraukšķim?
5.marts 2010, 09:52 | links
 
Griesēj, un nedauc alus.
:))
5.marts 2010, 09:51 | links
 
Dr.Griezeej
Nu jā, bums pareizi glagoļī :)
Pie kulteņa pēc patika var dažādas garšvielas pievienot :) Galvenais lielākā daudzumā eļļas cept, lai skriukšķis lielāx :) Pirms lietošanas tik uz virtuves dvieļa notecināt lieko eļļu! Ir gan kadri, kam patīk glumāx :DD
5.marts 2010, 09:47 | links
 
Uzmanīgi atdali no pūšļa jo tur var būt tārpi,sakul ar olām un uz pannas virsū Das ist fantastish :))
5.marts 2010, 09:42 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager