Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
BET. Godīgi sakot, nešaubos, ka EU uzmestu arī Latviju! Un ja Polija var par sevi pastāvēt arī bez EU palīdzības, tad Latvijai būtu *izģec Polijas tagadējā situācijā!
15.novembris 2021, 22:25 | links
 
Agrāk dīvainus uzskatīju 5G sazvērestības, kur varbūt arī ir pamats pārbaudīt vai ir kaitīgs, vai nav veselībai.
QR kods jau ir nex level.. Un par diviem metriem ar kaut kur dzirdēju, cilvēki tiek pieradināti pie tāda attāluma, lai kameras atpazīst sejas.
15.novembris 2021, 22:23 | links
 
breksugans [15.11.21]: Man pēdējā laikā krietni sāk mainīties attieksme pret EU... Atgādina brežņeva cccp... Nav mugurkaula, nav nostājas... Tikai intereses... Šitā uzmest/pazemot Poliju- ar 2% no izmaksām!!! Laikā, kaf Polija sargā Vāciju no mērkaķu invāzijas!!!

raihs, 15.novembris 2021, 21:48

Neuztraucies, Latviju vēl ne tā uzmetīs. 100%. Atceres šito ko uzrakstīju. Nopetni.
Info no īpašiem avotiem.
Nu...ko lai saka... Cik diez "īpaši" tie avoti cilvēkam ar niku "brekšugans", un piecas pamatskolas līmeņa gramatikas kļūdas pāris teikumos... Toties kompetents viedoklis jsunās pasaules kārtības organizēšanā! Nu nē, 2x dienā es bildi nelikšu!
15.novembris 2021, 22:17 | links
 
Raih, bildi studijā. Un nekur tālu neliec, jūtu vajadzēs vēl!
15.novembris 2021, 22:16 | links
 
Man pēdējā laikā krietni sāk mainīties attieksme pret EU... Atgādina brežņeva cccp... Nav mugurkaula, nav nostājas... Tikai intereses... Šitā uzmest/pazemot Poliju- ar 2% no izmaksām!!! Laikā, kaf Polija sargā Vāciju no mērkaķu invāzijas!!!

raihs, 15.novembris 2021, 21:48


Neuztraucies, Latviju vēl ne tā uzmetīs. 100%. Atceres šito ko uzrakstīju. Nopetni.
Info no īpašiem avotiem.
15.novembris 2021, 21:55 | links
 
Skatos ka pamatīga razborka :)
Draugi, atslābstiet.
Jūs te varat plūkties uz vela paraušanu, bet tikmēr Valūtas fonds, ANO, Psaues banka, vadošas farmācijas compānijas, PVO turpina strādāt pie jaunās pasaules kārtības.
QR codi tikai sākums cilvēces pārbaudei uz pakļaušanu, pagaidiet tik, tālāk nāks "labākas" bombongas.
15.novembris 2021, 21:53 | links
 

Man pēdējā laikā krietni sāk mainīties attieksme pret EU... Atgādina brežņeva cccp... Nav mugurkaula, nav nostājas... Tikai intereses... Šitā uzmest/pazemot Poliju- ar 2% no izmaksām!!! Laikā, kaf Polija sargā Vāciju no mērkaķu invāzijas!!!
15.novembris 2021, 21:48 | links
 
Jāsaka, ka avatars tev ļoti atbilstošs, Bebra kungs....
15.novembris 2021, 21:38 | links
 
Viss sen skaidrs un zvaigznēs ierakstīts :)

Trešā deva palielina imunitāti, tāpēc pēc ceturtās devas jūs esat aizsargāts. Kad 80 % no iedzīvotāju ir saņēmuši piekto devu, ierobežojumus var samazināt, jo sestā deva aptur vīrusa izplatīšanos un neļauj vīrusam izplatīties. Es esmu mierīgs un ticu, ka septītā deva atrisinās mūsu problēmas un mums nav iemesla baidīties no astotās devas. Devītās devas klīniskā fāze apstiprina, ka antivielas saglabājas stabilas pēc desmitās devas. Vienpadsmitā deva garantē, ka nav jaunu mutāciju, tāpēc vairs nav nav iemesla kritizēt ideju par divpadsmito devu.
15.novembris 2021, 21:28 | links
 
Nu kārtigs vatniks.-D
15.novembris 2021, 21:17 | links
 
ka visskaļāk smejas tas, kurš smejas pēdējais

Lielbritānijā daļu no degvielas un pārtikas produktiem veikalos ar kravas auto jau piegādā armija
15.novembris 2021, 20:52 | links
 

Jāā! Kā redzat, es ar bildi pa tukšo apkārt nemētājos! Bilde IR godam jānopelna! Llort! Apsveicu, tu to esi godam paveicis! Lasu un nevaru noticēt, kā var būt TĀDS idiots!
15.novembris 2021, 20:46 | links
 
atvainojos, nevis uzsildīšanas, bet
iesildīšanās
(погано розумію вашу мову)
15.novembris 2021, 20:44 | links
 
Redzams tev ar ir zināms. Bildi atkārtot.
15.novembris 2021, 20:26 | links
 
Izdzivos tikai tie, kam ir savs kartupelu lauks un cuka kleti. Un bise. Bet jus sukasiet bitkoinus.
15.novembris 2021, 20:25 | links
 
Kapitalisti zin risinajumu. Tagadejais viruss ir tikai trenins, uzsildisanas...
15.novembris 2021, 20:22 | links
 
Šis zābaks ordeni pelnījis!
15.novembris 2021, 20:11 | links
 
Llort [15.11.21]: Bet es domāju, ka pedagogu (policistu, kravas auto vadītāju, būvnieku un tml) trūkumam ir cits iemesls. Un gan vīruss, gan (ne)vakcinācijā – tās it tikai atrunas. Pajautājat jebkurus skolniekus par profesijas izvēli, vai viņi grib strādāt tur, kur vajag atbildību un kur netīrs darbs. Nē! Visi grib kļūt par blogeriem, tiktokeriem, artistiem, māksliniekiem, sportistiem, konsultantiem, žurnālistiem un ttl. Tās viss pateicoties politikai un soctikliem. Tā ir globālā problēmā un kapitālisti pagaidām nezin, ko darīt ar šo. Plus problēmas ar ekoloģiju, citam saslimstībām (autizmu), migrantiem un pārāk lielu iedzīvotāju skaitu uz planētas.
Visu uzreiz var atrisināt, palaižot vel vienu, jaudīgāku vīrusu. Un vakcīnu viņam…
Krieva ir nopelnījis bildi. Komentēt te ir lieki.
15.novembris 2021, 19:49 | links
 
Ir kautkāda bezizmēra stulbuma aka kurā smelties stulbumu? Depresņakā dzīvojošais varētu painteresēties pats par programmu Iespējamā misija, piemēram.
Otrkārt, kur var izraut domu, ka kapitālisti nezin lietām risinājumu? Kā tad mēs, kapitālisti, tomēr tiekam galā ikdienā? :)
15.novembris 2021, 18:38 | links
 
Bet es domāju, ka pedagogu (policistu, kravas auto vadītāju, būvnieku un tml) trūkumam ir cits iemesls. Un gan vīruss, gan (ne)vakcinācijā – tās it tikai atrunas. Pajautājat jebkurus skolniekus par profesijas izvēli, vai viņi grib strādāt tur, kur vajag atbildību un kur netīrs darbs. Nē! Visi grib kļūt par blogeriem, tiktokeriem, artistiem, māksliniekiem, sportistiem, konsultantiem, žurnālistiem un ttl. Tās viss pateicoties politikai un soctikliem. Tā ir globālā problēmā un kapitālisti pagaidām nezin, ko darīt ar šo. Plus problēmas ar ekoloģiju, citam saslimstībām (autizmu), migrantiem un pārāk lielu iedzīvotāju skaitu uz planētas.
Visu uzreiz var atrisināt, palaižot vel vienu, jaudīgāku vīrusu. Un vakcīnu viņam…
15.novembris 2021, 17:40 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager