Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
svens76 [8.sep]: L200 [15:33]: jegersz [9:51]: Ar mums ir *irsā, pie tam vēl totālā, bez variantiem...

raihs, 7.septembris 2023, 23:45

Diemžēl... viena pati NA neko neizdarīs, kura turklāt tagad atstāta opozīcijā...

Par protestiem & piketiem arī taisnība... tas pats pagājušā gada skolotāju pikets - "prasība" bija tik samudžināta, ka neviens nevarēja pateikt, pret ko tad īsti piketē un ko konkrēti iegūs... "mana" skolotāja pabuntojās, bet nekas nemainījas...

ā, un ko jūs sakāt par idiotu Masku https://www.washingtonpost.com/technology/2023/09/07/ukraine-starlink-musk-biography/??

Īsumā: "SpaceX" pērn pārtrauca "Starlink" satelīta interneta pakalpojumu Ukrainas zemūdens droniem, kad tie sāka uzbrukumu Krievijas Melnās jūras flotei... (no citiem avotiem) ķip baidījies, ka krievi atbildēs ukraiņiem ar kodolraķeti...

IMHO - ja ir šādi "draugi", tad ienaidniekus nemaz nevajag...

daddy_j, 8.septembris 2023, 09:02

Maskam pilns rublis jau nav kādu laiku.Dakter, kur jūs praktizējiet?pārsvarā laivā
Tas bija jautājums dakterim jegerzs :D
8.septembris 2023, 18:59 | links
 
.. un te uzrodas smerdeļi, kas grib jopt, kko pārmest !!!
8.septembris 2023, 18:58 | links
 
daddy,, es nezinu tavu profesiju,,, bet esmu pārliecināts, ka lūdzi TTA (to tur augšā) lai tu neesi sarakstos, ko vajag Černobiļā !!@
8.septembris 2023, 18:57 | links
 
daddy.Nu nav runa par raudāšanu.Vienkārši objektīvi un loģiski secinājumi par dažām lietām. Protams,vālējam tālāk.Gandrīz katru dienu copē. Zivis ķeras.Pa vidu prieks par basketbolu.Nav pamata skumjām un melanholijai.

Bjorgvins, 8.septembris 2023, 18:48


Tieši tā!! Ir bijis sliktāk, kad pa 2-3 jāmetās, lai uz copi aizbrauktu... es rīt uz Babīti...
8.septembris 2023, 18:50 | links
 
daddy.Nu nav runa par raudāšanu.Vienkārši objektīvi un loģiski secinājumi par dažām lietām. Protams,vālējam tālāk.Gandrīz katru dienu copē. Zivis ķeras.Pa vidu prieks par basketbolu.Nav pamata skumjām un melanholijai.
8.septembris 2023, 18:48 | links
 
Ir arī pozitīvais.Mums ir daudz dzeramā ūdens. varbūt kādreiz ar to pelnīsim.Ja vien kāds mauka neatnāks un neatņems.Dabas katastrofas arī teiksim tādas maigas.Ļoti maz īndīgu rāpuļu un kukaiņu.Izņemot kara un mēra laikus,latvieši badu nav miruši.Par to liecina mūsu ēdienkarte.Tajā nav iekļauti vardes,tārpi,kukaiņi.Kā arī suņi un kaķi. Latvieši nemedī stārķus un gulbjus.Citām tautām ir gājis sūdīgāk.

Bjorgvins, 8.septembris 2023, 18:39


tas tiesa!! latvietim vajag arī kaut ko sirdij (stārķi, gulbi un dzērvi) :) un Dievzemīte ir virs globālās applūšanas robežas un mērenā klimatā... redzēsiet, drīz vien visādi spāņi un itāļi brauks pie mums vasarās, no karstuma glābties!!
8.septembris 2023, 18:43 | links
 
mjunior,, tev vēl būs(ir) iespēja sevi parādīt !!
Ko ta man, pāris pavasari atlikuši, un atmiņas.. :)
8.septembris 2023, 18:40 | links
 
Ir arī pozitīvais.Mums ir daudz dzeramā ūdens. varbūt kādreiz ar to pelnīsim.Ja vien kāds mauka neatnāks un neatņems.Dabas katastrofas arī teiksim tādas maigas.Ļoti maz īndīgu rāpuļu un kukaiņu.Izņemot kara un mēra laikus,latvieši badu nav miruši.Par to liecina mūsu ēdienkarte.Tajā nav iekļauti vardes,tārpi,kukaiņi.Kā arī suņi un kaķi. Latvieši nemedī stārķus un gulbjus.Citām tautām ir gājis sūdīgāk.
8.septembris 2023, 18:39 | links
 
Nu ko jūs zēni.

Bjorgvins, 8.septembris 2023, 18:24


Oi, bļin...okupācija, kari...Tu vēl bīskapu Albertu piemini, ka viņš pie visa vainīgs :)))

LV problēma ir šī raudulība, jā, visi citi vainīgi paaudzēs, mēs vienīgie cietējiņi, balti un pūkaini, tautas tērpos stāvam...

nospļaujies, nopirdies (paliks vieglāk!!) un skaties uz priekšu!! Pagātnes apraudāšana ne pie kā nenovedīs. Pasaule lūzerus nemīl!!
8.septembris 2023, 18:36 | links
 
Tāks...man arī pietdiena sākas...

Junior, ne jau mēs to karu sākām...es vienmēr esmu teicis, ka ar kaimiņiem jādzīvo draudzīgi un tā s draudzības un mierīgas līdzāspastāvēšanas labā var vienu otru vardīti/krupīti norīt... preventīvi pasākumi - dalība ES, NATO, eiro ieviešana ir veikti...

bet, kad kaimiņš sāk uzvesties kā traks, tad viss, laiks novilkt robežas un pateikt, ka nav mums vienas ārvalsts pilsoņi (krievi) "mīļāki" par pārējiem - afgāņiem, kurdiem, vjetnamiešiem... gribat šeit uzturēties - MĀCIETIES VALODU!!

...un nevajag, ka viņš LV ir dzimis, senči paaudzēs dzīvojuši, bet izdevīguma dēļ paņēmis RU pasi un tagad neko vairs... braukt nav kur. Lai vēršās pie paša Pu!
8.septembris 2023, 18:30 | links
 
Nu ko jūs zēni.Vēl pavisam nesen daudzi no jums valkāja rozā brilles un viss bija labi.Ja es un vēl kāds reāli domājošs ierunājās par kādu valsts vīru neizdarību,tad tika pārmests,ka viss slikti.Nu tagad visi korītī dzied,ka viss slikti.Nav taisnība,viss slikti vēl nav.Varēja būt sliktāk.Viss ir likumsakarīgi.Nevar būt vairāk,kā ir iespējams būt.Par politiķiem.Pēdējos 120 gados latviešus plucinājuši 2 pasaules kari,atbrīvošanās cīņas,3 revolūcijas,okupācijas.Tādos sūda laikos pirmos nīdēja ārā gudrākos un aktīvākos.Genofonds tika izkauts vai piespiests emigrēt.Un nu mēs gribam, lai mums būtu baigi zinošie valstsvīri.A no kurienes ņemt izejmateriālu?Jāiztiek ar tādiem kā ir.labāku nebūs.Pagaidām ar katrām vēlēšanām izskatās sūdīgāk.Varenās valstis -nu UK.ASV- tur ir politiķu dinastijas.Cilvēkbērns ar mātes pienu iezīž politiku.Dabūn attiecīgu izglītību.Iet cauri visai varas vertikālei.I to visādus baķus nogāž. Par bagāto valsti.Nu 33 gadus atpakaļ visi taurēja,nu tik būs,nāks bagātība kā pa reni.Es jau tad teicu,ka mēs nevaram būt bagāta valsts.Pēc definīcijas.Kā tā?Mums nav ne zelta,ne dimantu raktuvju,ne citu dārgmetālu.Ar dzintaru tālu neaizbrauksi.Mums nav ne naftas,ne gāzes,ne ogļu.Nu neviena kaut cik sakarīga izrakteņa.Nu ja- ir smiltis,māls.dolomīts,kūdra.Nu tā ne visai. Nav aizjūras teritoriju un koloniju,kur kaut ko varētu sarakāt.Nu nav.Teicu - vienīgā iespēja - smagi un cītīgi strādā lai būtukaut cik pārtikuši. Tu ko!Nah strādāt.Mēs būsim tilts starp Krieviju un Rietumiem.Tranzīts odnako.Nu nu.Kur tā laipiņa palika?Nu tagad trūkst darba roku.Jo ir uzaudzēta vismaz viena paaudze,kura māk strādāt tikai ar datoru. Tāpēc jābūt pieticīgākiem. Nav ko gaudot.Viss ir tā,kā tam jābūt.
8.septembris 2023, 18:24 | links
 
.. brāl,, tieši tāpēc jautāju , vienkāršā nepaplašinātā teikumā : *kurš vainīgs un ko darīt * !!!
*KO dari tieši TU* un darīt man, ja jau uzņemies rupora lomu !!
Ja nesaproti algoritmu, nu sorry, tad neko !!
*vissirslikti.lv*.. nu tur vienīgi:)
8.septembris 2023, 18:24 | links
 
Jon-Hill [8.sep]: .. arī Raihs postu, kādi latvieši ņuņņas,,, tik ja atgriezīsinies pusotru gadu atpakaļ,, tas pats Raihs raksta, ka autumātu roķelēs neņemšot, jo nevarot Latvijai tādā veidā palīdzēt,, nu nekādi... !!!
Klausies provakator. Tev no sākuma jāsaprot, karš ir galējais risinājums. Lai izvairītos no tā ir jāveic preventīvi pasākumi iepriekš, ko šodien valdība, tautieši, ļoti ignorē.
Ko, kāpec protams viņš pats lieliski argumentēs.
Tāpēc arī es izteicos skaļi, ka saņemsim tieši to, ko esam pelnijuši neizpildot savus mājasdarbus. Pec 30 gadiem joprojām latvietim nav skaidrs kāda ir valsts valoda un kāpēc tā ir tik svarīga.
8.septembris 2023, 18:18 | links
 
Ko gribu pateikt !!
Beidzam tukši dirst, kādi latvieši netādi !!
bet, ja gribam(u), varam (u) kko mainīt, sakam par lietu !!
8.septembris 2023, 18:14 | links
 
.. arī Raihs postu, kādi latvieši ņuņņas,,, tik ja atgriezīsinies pusotru gadu atpakaļ,, tas pats Raihs raksta, ka autumātu roķelēs neņemšot, jo nevarot Latvijai tādā veidā palīdzēt,, nu nekādi... !!!
8.septembris 2023, 18:09 | links
 
.. biedr, mjuniors,, ... *uzsaukumu vispasaules latviešiem, par kuru tik sen jau runāja latviešu ploretariāts* uzsazsāki Tu,, ne es! Es tikai gribu precizēt, kas tieši man būtu jādara, lai varu laimē diet !!
Palasi savus pāris postus iepriekš !!
8.septembris 2023, 18:04 | links
 
Jon-Hill [8.sep]: .. un tomēr atgriežoties pie sāpes,, kas ir tas: pa rupjo ??
Es jūtu, ka Tev ir ko teikt, sāc!
8.septembris 2023, 17:59 | links
 
.. un tomēr atgriežoties pie sāpes,, kas ir tas: pa rupjo ??
8.septembris 2023, 17:54 | links
 
mjuniorss [8.sep]: Ar tevi man jau sen skaidrs! Spirts un medmāsiņas tev ir neierobežotā daudzumā..
Nekomentēšu iepriekš rakstīto, bet ar humoru viss kārtībā, labs :DD
8.septembris 2023, 17:53 | links
 
mjuniorss [8.sep]: svens76 [23m]: a kurš te par kaut ko sūdzas? tak viss zajebis, copējam un priecājamies. esam dzīvi un veseli:)))Ar tevi man jau sen skaidrs! Spirts un medmāsiņas tev ir neierobežotā daudzumā..
tas arī, spirtu gan vairāk dalu kā lietoju
8.septembris 2023, 17:49 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager