Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
usis [Vakar]: Es baigi reti skatos, šķiet pirms 5 gadiem andreiko kko jēlu dziesmoja, par Rīgas gurķi kkada tirgū, pietika:) ticu ka esi uz pareiza ceļa, gurķus neliec.Vispār baisi, ka tu pat vēl pēc pieci gadi to atceries. Apsolu neko tādu nelikšu!
Tulīt to stambulas plejādi pieņems varbūt kādu kompensāciju varēs pieprasīt no Andreiko? Trauma izskatās nopietna, saprastu, ka dziesma būtu vēl ok.. bet šitād galvā skan.. ni ni.. es vairs Andreiko video nevērs..

mjuniorss, 3.novembris 2023, 22:20
kas ar to stambulas konvenciju,ko tie antikavseri cepās??
4.novembris 2023, 12:44 | links
 
Zēni,nesasteidzat ar to Saeimas atlaišanu.Nav jau zināms kādu ievēlēs nākošo.Pagaidām novērojumi liecina,ka ar katru sasaukumu tiek ievēlēta arvien stulbāka Saeima.Nezin,vai tik tiešām tauta saņem to ko pelnījusi,vai tā tikai nejaušība?

Bjorgvins, 4.novembris 2023, 08:37
kurš tad ievēl tādus grecovas,kaimiņus,gobzemus,paulus,loģiski ka tauta
4.novembris 2023, 12:42 | links
 
Ar katru sasaukumu pieaug arī procesa vērotāju viedums, jeb vecums, vari izvēlēties. :)
4.novembris 2023, 08:49 | links
 
Zēni,nesasteidzat ar to Saeimas atlaišanu.Nav jau zināms kādu ievēlēs nākošo.Pagaidām novērojumi liecina,ka ar katru sasaukumu tiek ievēlēta arvien stulbāka Saeima.Nezin,vai tik tiešām tauta saņem to ko pelnījusi,vai tā tikai nejaušība?
4.novembris 2023, 08:37 | links
 
usis [3.nov]: Es baigi reti skatos, šķiet pirms 5 gadiem andreiko kko jēlu dziesmoja, par Rīgas gurķi kkada tirgū, pietika:) ticu ka esi uz pareiza ceļa, gurķus neliec.
Vispār baisi, ka tu pat vēl pēc pieci gadi to atceries. Apsolu neko tādu nelikšu!
Tulīt to stambulas plejādi pieņems varbūt kādu kompensāciju varēs pieprasīt no Andreiko? Trauma izskatās nopietna, saprastu, ka dziesma būtu vēl ok.. bet šitād galvā skan.. ni ni.. es vairs Andreiko video nevērs..
3.novembris 2023, 22:20 | links
 
Es baigi reti skatos, šķiet pirms 5 gadiem andreiko kko jēlu dziesmoja, par Rīgas gurķi kkada tirgū, pietika:) ticu ka esi uz pareiza ceļa, gurķus neliec.
3.novembris 2023, 22:12 | links
 
usis [3.nov]: mjuniorss [4m]: usis [2m]: Pat neskatīšos, tur sarkanie stāstīs ka zili nejauki, vai neNeskaties, tur multene trīs sekundes. Temats sekss, pupi, var tev nepatik. Bet nu centos tev atbildēt kā mācēju..Nu sekss, pupi 3 sek, pa īsu, ieliec kko garāku, domāju tā tematika kurš ar kuru un kad ir stipri lēta, bet kādus % aizkustina noteikti
Saprotu tu vēl skaidrā, prasīgs un kasķīgs.. :))
Tass trīs sekunžu video iet uz riņķi.. saproti.. skaties cik gribi ilgi :))
3.novembris 2023, 21:59 | links
 
mjuniorss [3.nov]: usis [2m]: Pat neskatīšos, tur sarkanie stāstīs ka zili nejauki, vai neNeskaties, tur multene trīs sekundes. Temats sekss, pupi, var tev nepatik. Bet nu centos tev atbildēt kā mācēju..
Nu sekss, pupi 3 sek, pa īsu, ieliec kko garāku, domāju tā tematika kurš ar kuru un kad ir stipri lēta, bet kādus % aizkustina noteikti
3.novembris 2023, 21:56 | links
 
Usi, vai tev fb konta nav un nevari redzēt..
3.novembris 2023, 21:55 | links
 
usis [3.nov]: Pat neskatīšos, tur sarkanie stāstīs ka zili nejauki, vai ne
Neskaties, tur multene trīs sekundes. Temats sekss, pupi, var tev nepatik. Bet nu centos tev atbildēt kā mācēju..
3.novembris 2023, 21:53 | links
 
Pat neskatīšos, tur sarkanie stāstīs ka zili nejauki, vai ne
3.novembris 2023, 21:52 | links
 
Bebrs [3.nov]: Doma par atlaišanu ok bet visi, kas pieteikuši to paraksta vākšanu ir ar kremļa smaku. It kā jau tas pa lielo neko būtisku neizsaka - ja izies viss cauri, būs vēlēšanas. Hohma arī ir tur, ka šlesera dēļ vienu saiemu atlaida, un tagad šis grib atlaist pats sevi.
Pavasarī šlesera priekšlikums protams no viņa skanēja diezgan komiski. Bet pēc prezidenta balsošanas JV mahinācijām ir pavisam apsverama doma.
PROGRESĪVIE komunisti vai sarkanie, geji kā tur viņus dēvēt, kas ir reāli saskaņas projekts ar Ņenaševām priekšgalā. ZilZaļie zemnieki pārdevās iet kopā ar prokremlisko partiju, lai gan pirms vēlēšanām teica pretējo. Un JV jau ir galvā sakāpis. Bez Rinkeviča tur balsot par ko nav.
3.novembris 2023, 21:50 | links
 
usis [3.nov]: Tu kkā sajūti zilas un sarkanas, kā tieši?
https://www.facebook.com/reel/305795648885751?sfnsn=mo
3.novembris 2023, 21:44 | links
 
Doma par atlaišanu ok bet visi, kas pieteikuši to paraksta vākšanu ir ar kremļa smaku. It kā jau tas pa lielo neko būtisku neizsaka - ja izies viss cauri, būs vēlēšanas. Hohma arī ir tur, ka šlesera dēļ vienu saiemu atlaida, un tagad šis grib atlaist pats sevi.
3.novembris 2023, 21:44 | links
 
Tu kkā sajūti zilas un sarkanas, kā tieši?
3.novembris 2023, 21:41 | links
 
usis [3.nov]: mjuniorss [11m]: Kāds zin sīkāk, kad? kur? varēs parakstīties par saeimas atlaišanu?!Šleseram prasi, tam bij kkādas pretenzijas, div
Lai kā man besij viņš, bet šoreiz būs laikam bumbas jāmet kopā.. vēl trīs gadus sarkano un zilo partijas negribās redzēt. Reāli visas partijas ir uzmetušas vēlētājus.
Kaut ko lasīju, ka jāpaiet gadam pēc balsošanas tad tik var atlaist.. kaut kad novembrī būs gads!?
3.novembris 2023, 21:29 | links
 
mjuniorss [3.nov]: Kāds zin sīkāk, kad? kur? varēs parakstīties par saeimas atlaišanu?!
Šleseram prasi, tam bij kkādas pretenzijas, div
3.novembris 2023, 21:21 | links
 
Kāds zin sīkāk, kad? kur? varēs parakstīties par saeimas atlaišanu?!
3.novembris 2023, 21:17 | links
 
https://youtu.be/MeqfGV0TyhY?si=V5OO7To9KwiCw_pJ

jegersz, 3.novembris 2023, 14:09
krievija tak savējos nepamet,lai brauc mājās un būs laime
3.novembris 2023, 15:06 | links
 
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager