Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
L200 [18.nov]: Adekvāti vai neadekvāti, par to tev nav jālauza galva. Ja cilvēks nesaprot, ka eksports ir panaceja, nevis valsts sektora un budžeta izpļepinātaju liekēžu ordas, tad par ko mēs te runājam. :)
Pats saprati ko uzrakstīji?
Diemžēl dēļ tādiem kā tu mēs arī esam tur kur esam!
18.novembris 2023, 11:34 | links
 
jegersz [18.nov]: L200 [8:21]: Nevajag heitot tos, kuri izvēlejās notīties. Ar IQ tur ir maz sakara. Tev butu jālaiza zoles tiem, kuri strādā ārvalstīs un naudu šeit tērē.Heitoju čīkstētājus, kuriem visi citi vainīgi. Tev vajadzētu zināt, ka aizbraucēji, lai arī iekrājumus tērē arī šeit no viņiem ir mazāks pienesums kā no tiem, kas šeit strādā pat par daudz mazāku algu, maksā nodokļus,izmanto pakalpojumus un pērk preces! Jebkurā gadījumā tava retorika un pieņēmumi nav adekvāti!
Adekvāti vai neadekvāti, par to tev nav jālauza galva. Ja cilvēks nesaprot, ka eksports ir panaceja, nevis valsts sektora un budžeta izpļepinātaju liekēžu ordas, tad par ko mēs te runājam. :)
18.novembris 2023, 11:05 | links
 
Daudz laimes Latvijai dzimšanas dienā!

ehh, ja smilkstošās kuces un raudātāji internetā savu enerģiju un laiku tērētu izglītojoties un domājot kā uzlabot savu emocionālo un finansu situāciju, nevis "analizētu" šlesera un roslikova idejas kā destabilizēt valsti un pēctam tupus pūstu abiem stabulītē..
18.novembris 2023, 10:32 | links
 
L200 [18.nov]: Nevajag heitot tos, kuri izvēlejās notīties. Ar IQ tur ir maz sakara. Tev butu jālaiza zoles tiem, kuri strādā ārvalstīs un naudu šeit tērē.
Heitoju čīkstētājus, kuriem visi citi vainīgi. Tev vajadzētu zināt, ka aizbraucēji, lai arī iekrājumus tērē arī šeit no viņiem ir mazāks pienesums kā no tiem, kas šeit strādā pat par daudz mazāku algu, maksā nodokļus,izmanto pakalpojumus un pērk preces! Jebkurā gadījumā tava retorika un pieņēmumi nav adekvāti!
18.novembris 2023, 10:00 | links
 
jegersz [17.nov]: Tujēgerīt tads pusbomārs vien esi, ja nebutu mantojumu, ganjau pie miskastes mētātos :)

L200, 17.novembris 2023, 19:51

IQ virs 80 jau nevajag, lai stulbus un nepatiesus pieņēmumus izteiktu!
Nevajag heitot tos, kuri izvēlejās notīties. Ar IQ tur ir maz sakara. Tev butu jālaiza zoles tiem, kuri strādā ārvalstīs un naudu šeit tērē.
18.novembris 2023, 08:21 | links
 
Daddy.Tu visu uzrakstīji pareizi.Varētu likt mācību grāmatās.Tikai ir maza sūdīga niansīte.Tu vārds vārdā kopēji Šlesera runu.Kaut kā drusku aizdomīgi. Par NA.Nu nav viņi tādi izstumtie.Paši nesagribēja iet valdībā.Gan jau atgriezīsies.Es vienmēr esmu piekritis daudziem taviem komentiem.Un ķoti cienu tavu humora izjūtu.Nušoreiz jāsaka kā tautas sakāmvārdā -gudri dirst nav malku cirst.
18.novembris 2023, 08:10 | links
 
Dārgais mjunior.Pirmkārt apsveicu Tevi valsts svētkos.Un visus pārējos arī.Lai Saeima nepareiza un valdība greiza,valsts mums tomēr ir.Mjunuors. Tu esi pārspējis pats sevi.Nakts vidū uzcirti parodiju Bjorgvinam.Un pie tam tādu palagu.Ilgi pūlējies? Manā diezgan garajā dzīvē neviens nav pacenties mani parodēt.Pie tam svētku naktī.Man no laimes un prieka saskrēja asaras acīs.Vienīgi diez vai tava parodija uzlaboja saspīlēto situāciju.Ja nu vienīgi Tev.Uzraksti,ka palika vieglāk ap sirdi.Es priecāšos par tevi.Varbūt tu tēmē uz ķebli jaunajā Saeimā?Nu tajā kas nāks pēc gāztās Saeimas.Es tikai par tevi.Tikai pasaki kā sauksies pareizā partija.Nu tā kura izcels Latviju saulītē.Un vedīs panākt un apdzīt Lietuvu un Igauniju.
18.novembris 2023, 08:02 | links
 
Nu nepietiek vien nosaukties par nacionāļiem, lai būtu cieņā un godā ! :)
18.novembris 2023, 07:55 | links
 
Bjorgvin, Tu latviskā pieticībā pats runā sev pretī :) Tu atzīsti, ka "Saeimas sastāvs nu galīgi nav tas labākais. Valdības koalīcija ir tālu no optimāla. Tas ir fakts". Bet neko darīt negribi, visādi aizbildinoties... kronis visam ir - var būt vēl sliktāk... tb Tev dibenā ir skabarga, sāp, bet labāk neaiztiksi, lai neiestumtu vēl dziļāk :DD

Uz to arī viņi izbrauc, gadiem uz letiņu slinkumu un pelēcību, tā slikti un šā slikti, labāk jau nebūs, grūtdienīši...

Pats redzēji, kā pašreizējo koalīciju sastutēja, minimāls pārsvars, jaunas vēlēšanas šo pārsvaru-līdzsvaru var izmainīt.

Latvijas valstī nacionālā partija - opozīcijā, nu piedodiet...
18.novembris 2023, 06:39 | links
 
Vēl būtu zolīdi pieminēt cik partijas ir pārstājušas eksistēt līdz šodienai. Bet to jau daudzi ir aizmirsuši. JV ir spēks! Ja nebūs mūs nebūs jūs. Baidies.. apkārt karš..
18.novembris 2023, 03:31 | links
 
Parodēsim izcilos Bjorgina tekstu. Mats matā ir tautas iebiedēšanas taktika, ko pielieto vienotība, kopš 2014. Gada. Sākam..
"Jāatzīst pēdejie komentāri tiešām ir aplami un tāpēc es atbalstu saeimas atlaišanu. Nav jau grūti iet iebiedēšanas taktikai līdzi. Cilvēki ir emocionāli, viņi sastingst un nav gatavi pārmaiņām. Bailes atzīt to, ka ir kļūdijišies savā izvēlē, viņi visam atrod izskaidrojumu, pamatojumu, lai arī tie ir aplami. Jā JV kopš kalvīša laikiem neizskatās diez ko labi un ir tālu no optimālā. Jautājums- vai Saeimas atlaišana uzlabos esošo situāciju? Visticamāk, ka nē. Jo mēs vienotība novilkām sarkanās līnijas neiesim kopā ar prokrieviskajām parijām, ZZS, bet lai īstenotu savas politiskās ambīcijas mēs sarkanās līnijas novilkām par zaļām. un tagad viss ir kā pa vecam, kad atlaidām pirmo reizi valdību, vēl labāk. Ir valdībā saskaņa! Beidzot saskaņa Nenaševas jaunatnes nometnes aktivo pilsoni utt. Beidzot, nedraudzīgo valstu pārstavji ir draudzīgi. Mēs ilgstoši nejaucām uzvaras pieminekli, ilgstoši pārdevām uzturēšanas atļaujas. Nacionāļi visulaiku uzvedās kā naciki, mēs esam eiropeiska valsts.velkamististi. kraisainā karogā ir spēks. Žogu mēs tā negribīgi būvejam jau kopš 2018.g. jo saprotam tas nav ētiski ar kaiminiem ir jādtaudzejas. Rail baltik būs vēl garāks žogs,pat reiz divi.. 2059 gadam būs, bet jums jābalso tik pat mums. Mazliet novirzijos no tēmas..
Ja mēs mainīsim valdību ka zeķes nebūsim spējīgi pieņemt budžetu, cilvēkiem ir tāpat īsa atmiņa. Valdības mums nebija visu vasaru, kopš noshēmojām Rinkēviču. Uzmetam NA, AS, paņēmām vietā citus un nekas slikts nenotika. Nav jēgas atlaist saimu vecie vēži tikai citās kulītēs!
Protams mēs gribam dzivot pārtikušā un ideālā valstī, bet tas nav iespējams zinot pasaules notikumus. Piemēram Igauņi, Leiši jau šodien mums ir par septiņiem gadiem priekšā un tendence, atvainojos dati rāda nākošajos desmit būsim jau 15 gadi atpalikuši. Nu nevaram mēs būt tāda laimes sala, saprotiet. Dati to rāda, ikp ir negatīvo zīmi, bet tas nekas aizņemsimies un 4-5g. Rādīs atkal ar pluszīmi! Un mēs saprot, tas nav mūsu mērķis. Pat ārvalstu investori to saprot, viņi investē 32miljardi Lt., 35 miljardi EE, mums gana ar 20miljardu investīciju. Un būs vēl citi sūdi, galvenais ir noturēties uz ūdens, labāk jau gaisā. Tulīt nopirksim vēl 30 lidmašīnas par nodokļu naudu, leiši muļki sen atteikušies no valsts avikompānijas, viņi apgalvoja, ka tas nes tikai zaudējumus, bet vai leiši ko saprot. Mums būs 100,lai labāk skan.. starp citu kariņam jau ir sava.. bet saiemā mēs esam tomer simts. Katram sava.. un tauta -bus arī jums! Jūs tik turaties.
Protams mums ir šleseri un rosļikovi, kas grib izjaukt to plānu. Nesmuki no viņu puses, tagad vēl viņi ir kopā ar nacionāļiem grib mūs atlaist šajos laikos saušmas, vēl tik daudz darāmā. P.s. zeķes mainīt, jeb saeimā partnerus drikstam mainit tikai mēs. Nacionāļi šodien ir jau buldozer un gobzem elektorats.
Vai jums to visu vēl vajag? Man nē.
18.novembris 2023, 03:25 | links
 
Hm.udens2 nākas atzīt,ka daži pēdējie komentāri ir tīri sakarīgi.Es arī neatbalstu Saeimas atlaišanu.Nav jau grūti iet pavadā trobeles cēlājiem.Cilvēki ir emocionāli un vieglākais variants ir balsot pret kaut ko.Jā Saeimas sastāvs nu galīgi nav tas labākais. Valdības koalīcija ir tālu no optimāla.Tas ir fakts. Jautājums - vai Saeimas atlaišana un jaunas vēlēšanas situāciju uzlabos?Būsim objektīvi un godīgi pret sevi.Visticamāk,ka nē.Kam tas būtu izdevīgi?Visticamāk valstīm,kuras ir nedraudzīgas Latvijai. Ja mēs visu laiku atlaidīsim Saeimas,mainīsim valdības kā zeķes,nebūsim spējīgi pieņemt budžetus(kaut vai švakus),šūposim to laiviņu, kurš par to priecāsies?Protams,ka gribētos dzīvot pārtikušā un ideālā valstī.Bet laikamjau šobrīd tas vienkārši nav iespējams.Es domāju,ka visi zin kādi sūdi darās pasaulē.Un diez vai tik drīz beigsies.Iespējams vēl jauni nāks klāt.Nu nevaram mēs būt laimes sala bardaka vidū. Galvenais vispār noturēties virs ūdens.Tāpēc,dārgie tautieši,pirms daliet savus parakstus pa labi vai kreisi,biku padomājiet. Neļaujieties negatīvām emocijām un šleseriešu propogandai.Un atceraties kas ir un bija Šlesers. Diez vai šis tipiņš cepās par Latvijas valsts un latvju tautas labklājību.Jau šīs vēlēšanas parādīja, ka daļai tautas ir īsa atmiņa.Un jaunatnei,kura tajā laikā kad Šlesers rušinājās politikā,bija iespēja zem galda neaizķeroties staigāt,ļoti patīk tik "pareizi" runājošais politiķis.Un tieši Šlesers uzsāka šo parakstu vākšanu.Iespējams,pēc nākošajām vēlēšanām šleseru un rosļikovu Saeimā būs vairāk.Jums to vajag?

Bjorgvins, 17.novembris 2023, 22:10


+1
17.novembris 2023, 22:23 | links
 
Tujēgerīt tads pusbomārs vien esi, ja nebutu mantojumu, ganjau pie miskastes mētātos :)

L200, 17.novembris 2023, 19:51


IQ virs 80 jau nevajag, lai stulbus un nepatiesus pieņēmumus izteiktu!
17.novembris 2023, 22:23 | links
 
Hm.udens2 nākas atzīt,ka daži pēdējie komentāri ir tīri sakarīgi.Es arī neatbalstu Saeimas atlaišanu.Nav jau grūti iet pavadā trobeles cēlājiem.Cilvēki ir emocionāli un vieglākais variants ir balsot pret kaut ko.Jā Saeimas sastāvs nu galīgi nav tas labākais. Valdības koalīcija ir tālu no optimāla.Tas ir fakts. Jautājums - vai Saeimas atlaišana un jaunas vēlēšanas situāciju uzlabos?Būsim objektīvi un godīgi pret sevi.Visticamāk,ka nē.Kam tas būtu izdevīgi?Visticamāk valstīm,kuras ir nedraudzīgas Latvijai. Ja mēs visu laiku atlaidīsim Saeimas,mainīsim valdības kā zeķes,nebūsim spējīgi pieņemt budžetus(kaut vai švakus),šūposim to laiviņu, kurš par to priecāsies?Protams,ka gribētos dzīvot pārtikušā un ideālā valstī.Bet laikamjau šobrīd tas vienkārši nav iespējams.Es domāju,ka visi zin kādi sūdi darās pasaulē.Un diez vai tik drīz beigsies.Iespējams vēl jauni nāks klāt.Nu nevaram mēs būt laimes sala bardaka vidū. Galvenais vispār noturēties virs ūdens.Tāpēc,dārgie tautieši,pirms daliet savus parakstus pa labi vai kreisi,biku padomājiet. Neļaujieties negatīvām emocijām un šleseriešu propogandai.Un atceraties kas ir un bija Šlesers. Diez vai šis tipiņš cepās par Latvijas valsts un latvju tautas labklājību.Jau šīs vēlēšanas parādīja, ka daļai tautas ir īsa atmiņa.Un jaunatnei,kura tajā laikā kad Šlesers rušinājās politikā,bija iespēja zem galda neaizķeroties staigāt,ļoti patīk tik "pareizi" runājošais politiķis.Un tieši Šlesers uzsāka šo parakstu vākšanu.Iespējams,pēc nākošajām vēlēšanām šleseru un rosļikovu Saeimā būs vairāk.Jums to vajag?
17.novembris 2023, 22:10 | links
 
Taisnība, aizvakar aizbraucu, visapkārt zaļš.
17.novembris 2023, 21:33 | links
 
Tie kuri aizpisa no LV laicīgi, tagad dzīvo diezgan zaļi. Nevajag sevi mānīt. Tujēgerīt tads pusbomārs vien esi, ja nebutu mantojumu, ganjau pie miskastes mētātos :)
17.novembris 2023, 19:51 | links
 
Kā tu zb. ar savu mācīšanos-ārsti, skolotāji tā kā nav mācījušies? Un tie , kuriem nav sanācis izmācīties ,tie nav cilvēki? Tiem neko nevajag? Tu jēger savos sūdos noslīktu,ja nebūtu tie ,kuri nav, nevarēja utt. gudras skolas iziet.

Viesturs2, 17.novembris 2023, 18:43


Iet runa par čīkstētājiem, kas vaino citus!!!
Ja skolotājs par savu algu var lamāt izglītības ministru, tad lielākā daļa vissirslikti čīkstētaju nevar, jo pie sava stāvokļa ir paši vainīgi un nevis Kariņš vai Zariņš, šādi čīkstot tik sevi māna! Aizbrauc uz Īriju un tad mazgā traukus 12h vai zemeņdobē strādā, dzīve šokolādē, Latvijā gan jau var atrast kvalificētāku darbu un tik pat cītīgi strādājot nemaz sliktāk nebūtu, bet Latvijā šādi jau nevar, jo grib, lai maksā par aiziešanu uz darbu, nevis rezultātu!
17.novembris 2023, 19:39 | links
 
Balsojam patiesībā pret sistēmu, katrā partijā ir sakarīgi cilvēki, bet kaut kā neredz, kad viņi tiktu pie teikšanas.
Man personīgi gribētos balsot par konkrēto cilvēku. Kaut vai partijas ietvaros.
Partijai ir jāturas pie partijas merķiem, solījumiem.
Jaunā vienotība smuki apjāja iepriekšējo saeimu un tagad ar, ar pieredzi.

mjuniorss, 17.novembris 2023, 19:24
tad beidzot būs:) Šitos atlaidīs un tad nākamie būs tie kas 100% pildīs solījumus
17.novembris 2023, 19:34 | links
 
 
Balsojam patiesībā pret sistēmu, katrā partijā ir sakarīgi cilvēki, bet kaut kā neredz, kad viņi tiktu pie teikšanas.
Man personīgi gribētos balsot par konkrēto cilvēku. Kaut vai partijas ietvaros.
Partijai ir jāturas pie partijas merķiem, solījumiem.
Jaunā vienotība smuki apjāja iepriekšējo saeimu un tagad ar, ar pieredzi.
17.novembris 2023, 19:24 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager