Nav ne vainas mazsālītām ziftiņām. Es parasti svaigi uzsālu kādu lašveidīgo, vai vimbu. Ja jau tiešām ļoti bail no "apakšīrniekiem", tad zivs jāsaldē vismaz -20 kādu nedēļu. Tas tā teorija.
Tagad jautājums tiem kas noliedz kulinārās izvirtības ar mazsālītu filejiņu vai tartaru. Ņammmm! Vai ir pieejama statistika, cik cilvēki LV gadā saslimst ar zarnu parazītiem, tieši no zivs? Domāju, ka uzturā svaigu zivs fileju lieto vismaz kš minimums 50% LV iedzīvotāju.
Tagad jautājums tiem kas noliedz kulinārās izvirtības ar mazsālītu filejiņu vai tartaru. Ņammmm! Vai ir pieejama statistika, cik cilvēki LV gadā saslimst ar zarnu parazītiem, tieši no zivs? Domāju, ka uzturā svaigu zivs fileju lieto vismaz kš minimums 50% LV iedzīvotāju.
18.janvāris 2024, 13:02 | links