Zivju pagatavošanas receptes

Griezēj redz Tu jau neko prātīgu pateikt nevarēji,vai tiešam tik pieredzējis copmanis nu neko kā :DDDD uztaisīt!Te tomēr arī jauni copmaņi ir un nafig brukt,vari taču ko ieteikt un arī zinu Tev grūti uzklausīt!Visiem labums būs!A to sanāk ka te piecas upes un četri kas makšķerē,ja ķer kaifu no tā cita lieta!
1.jūlijs 2010, 23:26 | links
 
jeeska... tā nerunā... atnāks kazlēns un tevi pieskaitīs pie Onaanistu pulciņa :DDD
1.jūlijs 2010, 21:30 | links
 
Par tām joblām-alatai nav ne vainas, bet kaltējot jāiespiež starp diviem trekniem līņiem un vēlams vēdera dobumā kādu nēģi vēl ievītināt lai neizkalst...viņas jau mums tādas maziņas un liesas:-)
1.jūlijs 2010, 20:48 | links
 
vieplis - tu ani tikko nepamatoti aizskāri... es vēl nezinu kā reaģēt :DDDDD
1.jūlijs 2010, 20:23 | links
 
Mirtin, es nezinu. Laikam nē. Ceru, ka neesi sarūgtināc, ble.
:DDD
1.jūlijs 2010, 20:18 | links
 
vieplis - gribi nākamreiz paspiedīšu roku :DDDDDDDDD
1.jūlijs 2010, 20:11 | links
 
Griezeejs - ha ha ha tu esi Onanists.:DDD
1.jūlijs 2010, 20:09 | links
 
Ble, HOOK, kur Tu manu textu te redzēji?
1.jūlijs 2010, 20:07 | links
 
;DD
1.jūlijs 2010, 18:53 | links
 
Mirtin, tad redz kāpēc tev tas rokasspiediens ir tik ciešs.
:DD
1.jūlijs 2010, 18:52 | links
 
Receptes BĻAĢJ!
1.jūlijs 2010, 18:43 | links
 
Ja ņem tā pa lielo,Griezēja u Mirtina teksts ir meiteņu nedabūjuša un onānistu pulciņa cienīgs!Skaistu jUMS PORNO AR SARKANACAINU LINI! Paskatat Krievijas saitus,tik debīli Ausekļi var tā runāt!
1.jūlijs 2010, 18:41 | links
 
:DDDDDDDDDD
1.jūlijs 2010, 18:03 | links
 
avtt - tu neko nejēdz... labākā vobla ir no alatām... Prasti ņem saišķos pa 10, ver uz drāts un liek zem alkšņa pavēnī. Es gan parasti veru ar galvām uz leju, lai sūdi satek galvā. Tad nav jāķidā. Alatām jau maz sūdu, visi satek galvā. Galvu nolauž un var ēst ar visām ķišķām. ...
1.jūlijs 2010, 16:49 | links
 
A kāpēc ne no zuša?Pag,vot -vot no forelēm ,lūk kur būtu vobla!
p.s.sviests...
1.jūlijs 2010, 16:36 | links
 
Kā Jūs gatavojat voblu?
Pēc manas pieredzes - labākā sanāk no līņiem. Recepte mazliet nežēlīga.. bet ko vajag, to vajag, lai rūgtuma nav. Saķer līņus, dzīvus ieliek ledusaukstā ūdeni un tumšā lebuksī.. uz etoki 24h, lai šīm ieslēdzas 'ziemas režīms' un zarnas iztīra, tad rūgtuma nebūs, ēdot ribas un visu kas zemāks par muguru. Ar dvieli noslauka gļotas, un liek kārtās lauru lapu + sāls maisījumu - zivis.. lauru lapu + sāls maisījumu..zivi... karoč sapratām. Pēc ~30h sālīšanās rūpīgi noslaukām VISU sāli. Karinām aiz žokļa, lai galvā esošais mitrums lēnām sūcas uz leju un neļauj astei izkalst kā cepumam. Laiks? A tas no mēness fāzes atkarīgs.. reizēm ir gatavas 2 dienu laikā, reizēm teju nedēļu karājas kamēr pēc taustes ir liekamas uz zoba :) Saulē nekad nelieku, jo reizēm gadās ka virsa izkalst kā bruņa, a iekšpuse sāk pūt.
1.jūlijs 2010, 15:30 | links
 
ludzu kads pasakat kadu recepti
15.jūnijs 2010, 20:52 | links
 
nebija ta domat pasakat ludzu savas receptes ka jus vinus taisat? un vai jus zvinas tirat nost? paldies ludzu uzrakstiet vairakas receptes
9.jūnijs 2010, 20:31 | links
 
Cep,kūpina un galertā lieku.
9.jūnijs 2010, 16:53 | links
 
iesakat ka linus var pagatavot kads ludzu
9.jūnijs 2010, 16:46 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager