Pirmo reizi sačakarēju vistas...bļ.....
Jautājums zinošākiem- kāda iemesla pēc varētu sabojāt kūpinatas vistas, kas pēc nokūpināšanas vispār nav ēdamas, garšo pēc riktīgi vecām....
varbūt tomēr karstums vainīgs, jo vistas pirku riktīgi svaigas ceturtdien.
Pirmo reizi pamēģināju pēc buma receptes.
Trēsdien uzvārīju marinādi, esenci nedabūju, bet uz trijām vistām uzliku divas pudelītes 9% etiķi, nu ta kā autors iesaka bik stiprāk un bik sāļāk kā gribētos, ceturtdien nopirku broilerus un zem sloga ieliku vistas marinādē un uz nakti atstāju virtuvē, nākošā dienā noņemu slogu samainu vistas vietām un prom uz pagrabu, kur ir vēsāks kā iekšā, un tad svētdien kūpināju aptuveni trīs stundas ap 70-80 grādos.
Nu vēl viena iespēja, ka sākumā kad ieliku vistas, es uz kādu pusstundu atstāju dāmas atbildīgās par temp. jo bija steidzami jāizbrauc nu un šīs kad sākās lietus bik nolaida temp uz kādi 40-50 moš tas varētu būt?
Ko jūs sakat? Vai par ilgu noturēts siltā telpā ( nu it kā marinādei vajadzētu palīdzēt) vai sākuma procesā tā liktenīgā pusstunda ar zemo temp
19.jūlijs 2010, 11:36 |
links