Labrīt visiem :)
Briest "ziepes" un vajag jūsu ieteikumus par sama kūpināšanu..
Mani lielpilsētas radi padzirdējuši, ka esmu kūpinatavu izveidojis piezvanīja un teica, ka vedīs samu, lai kopīgi nokūpinātu....
Kauns atzīties, bet neesmu ne reizi kūpinātu ēdis kur nu vēl kūpinājis....
Kādas lielākās nianses būtu jāievēro, lai iznāktu smeķīgs sams?
Paspēju atrast infu, ka sams ir jāgriež pa muguru, lai karstums vairāk tiek pie biezās puses.
Vai vienkārši kūpināt kā butis un līņus?
Paldies
Briest "ziepes" un vajag jūsu ieteikumus par sama kūpināšanu..
Mani lielpilsētas radi padzirdējuši, ka esmu kūpinatavu izveidojis piezvanīja un teica, ka vedīs samu, lai kopīgi nokūpinātu....
Kauns atzīties, bet neesmu ne reizi kūpinātu ēdis kur nu vēl kūpinājis....
Kādas lielākās nianses būtu jāievēro, lai iznāktu smeķīgs sams?
Paspēju atrast infu, ka sams ir jāgriež pa muguru, lai karstums vairāk tiek pie biezās puses.
Vai vienkārši kūpināt kā butis un līņus?
Paldies
7.augusts 2010, 10:40 | links