Laivas un to motori

Viens onka pa Lielupi vizinās/makšķerē vecās javeles ļuļkā. Gazika stūre, pakaļā elektromotors. Vot konstruktors.
Tik pat inčīgi, kā Vihrs ar kamaza turbīnu:DDDD
19.augusts 2010, 15:09 | links
 
guntarskl- ok laikam pa sarezhgjiitu, bet to pumpi ko teici pamekleeshu:)
v,s,o,p!- es jau kaa no rudens nedzeru, jo manas anti-epileptiskaas zaales nevar savienot ar alko, daudz komplikaaciju!
un neesu neekaads kandzhas rijeejs, nez no kurienes, un man nau nekaada sakara ar degpunktu un tur iesaistiitiem cilveekiem;)
vienkaarshi daram to kas mums patiik, ja nee tad nedaru! un seedeet visu muuzhu peleekaa dziivesveidaa ar nau tolks:)
man ir 33 gadi un man patiik jautriiba un uzmaidiit lieku reizi, nevis dziivot peleeku dziivi un buut niigram:)
19.augusts 2010, 15:08 | links
 
guntarskl - nu tu jau kā vecss vācietis iesaki risinājumu ar 3 gadu garantiju...džekam taču vajag tikai (citēju) "nomochiit garaam terasei lai tuuristi iereec pa mums bishku :)" un tāpēc nevajag eļlas sūkni ar piedziņu, bet moš pietiek, ja uz laivas borta uzraksta. TURBO...un INTERNATIONAL, lai nepadomā ka mēs te province kaukāda... :))
19.augusts 2010, 15:01 | links
 
Ir ciemi, kur dzen labu ļergu, un ir tādi, kur dzen nezin ko, sadzerās un pēc tam zem tilta brīnās par pazīstamiem čomiem "degpunktā" :(
Evian, nu novadi savu entuziasmu un novatorismu ražošanā, nebūs sevi jāspīzdina. Nopirksi ko gribēsi !!!
19.augusts 2010, 14:59 | links
 
Evians,
Mēģināt jau var turbīnot laivas motoru, bet nekas labs tur nesanāks. Abu cilindru izplūdes gāzes jāsavieno vienā un jāpievieno turbīnai. Pēc turbīnas jau seko izpūtējs. Tad vajag turbīnas saražoto/saspiesto gaisu dabūt abos, vai vienā karburātorā(kā kuram motoram). Tad tev vajag atsevišķu(visdrīzāk autonomu) ūdens sūkni, kurš jāpieslēdz turbīnas dzesei. Tas vis būtu salīdzinoši vienkārši. Pats pēdējais, turbīna jāeļļo! Tātad, eļļas tvertne, eļļas sūknis, un kaut kas, kas to eļļas un ūdens sūkni piedzen.
Padomā vai ir vērts, jo nekas tur nesanāks.
Un Tavai laivai točna tādu nevar likt:DDD
19.augusts 2010, 14:50 | links
 
evians...Jautrs puika,tas labi!
19.augusts 2010, 14:38 | links
 
DsKs cope ir tikai atpuuta, daudz neiespringstam detaljaas, bet pieturos pie savaam paarbaudiitaam lietaam! bez copes ar daudz kaifiigu veidu kaa atvilkties! galvenais lai ko dariitu, tas sagaadaatu tev prieku!
:)
19.augusts 2010, 14:26 | links
 
orest nesmejies;) paskaties juutjuubii kaa dzeks uz 3m laivas varbuut nepilni 4 bija uzkabinaajis 50hp ar ruchku! labs skats:) manlieks dzeks tik kaad 25 procent iegaazeeja no kopeejaas jaudas:) un zini ir taads mopeeds kaa honda dax 70,90.110 ja nemaldos par motoora kubatuuru! tad dzeki bija salikushi turbiinas, un viens pat divas bija uzmetis, laikam frichi, tas mopis ar 10coll ritenjiem gaaza pa utobaani uz 180! mees te ar chomu shtukojaam vai laivu motoram nevareetu piemest turbiinu, vinjam 3.80 veca alumiinene ar yamaha 20hp divtaktnieku! un choms taads pats freeks ( auns ) kaa es! un manaa ciemaa centraa ir kafejniica ar terasi zem tilta, un vasaaraa daigi daudz krievu, frichu un citu zemju tuuristi kas seez uz terases un kaifo! bet shad tad biezie vieteejie somi ziimeejas ar uuber sportiskaam laivaam nomochijoot garaam kaa rakjetes:) bet mums fishka savaadaaka, ar vecaam laivaam un veciem motoriem piekaast vieteejos ar sportinieceem, un nomochiit garaam terasei lai tuuristi iereec pa mums bishku:) bet nevaram nekaadi sadabuut info vai laivas motoram var piemest turbiinu:)))
19.augusts 2010, 14:21 | links
 
Rodas jautajums pa kuru momentu sanak pamakskeret ... smilsu maisi,pumpis,vilni,jasture,acis pilnas ar udeni,utt ... psc patiesiba :)
19.augusts 2010, 14:08 | links
 
Ērgli, ūdens nevis iztek ārā tapēc ka priekša augšā. bet tapēc ka viņu izrauj ārā. Difuzors nazivajetsa:)))
Makšķerējot uz enkura vai uz velci, tas neiet cauri, jo vajag ātrumu.
19.augusts 2010, 14:05 | links
 
c360 ir drenāža, ja braucot priekša augšā, tad parauj tik vārstu un ūdens lielāka daļa iztek ārā. Maini laivu, būt lētāk :D
19.augusts 2010, 14:01 | links
 
Vēl vienkāršāks ir rokas(ne elektriskais) bilžu sūknis. Pieskrūvē pie tranča, un ik pa brīdim papumpē. Ļoti jaudīgs un parocīgs.
19.augusts 2010, 13:58 | links
 
Sapīsies vados un noslīksi glābjot savus smilšu maisus :))))
19.augusts 2010, 13:48 | links
 
Evians, nevajag sarežģīt. Jebkurā Somijas laivu bodē nopērc bilžu sūkni, neko daudz viņi nemaksā. Akvārijam nav ne tie diametri, ne tā jauda, un vēl pārveidotāju...PZĢ
:)
19.augusts 2010, 13:46 | links
 
man ir fiicha vienu akvaarija pumpi paarveidot par laivas cherpaku, vajag pumja nonjemt fitru, un udens izteces vietaa shljauku, un taa kaa tas straadaa uz 220v bet parveidojas ar paarveidotaaju uz 6v , tad uz parastu mazo akjiiti arii darbinaashu:)
19.augusts 2010, 13:27 | links
 
Bet pumpis ta būs divrocīgais, ka ta sūknēsi?:))))))
19.augusts 2010, 13:22 | links
 
orests
un vēl piedevām fantomene!
:)))
19.augusts 2010, 13:20 | links
 
un pa laikam turot vienaa rokaa ruchku un ar otru cherpiit araa uudeni, nav joka lieta ar taadu mazu laiveli vizinaaties taa pat kaa riigas juuras liicii djorgaa! bet man poo:) laivu nemainiishu:) pagaajshgad djorgaa ar to jonsooniiti ar kuru laivu nevareeju savaldiit, tik pa veejam! pret vilni ganriiz no laivas izmeta, tagad ar 10 un smiltiim galaa iet cauri vilnjiem tikai udens pumpis mozh buus jaanopeerk:)
19.augusts 2010, 13:19 | links
 
Lasu un smejos...forša laiva,ja jāvedā līdz divi smilšumaisi.
19.augusts 2010, 13:18 | links
 
ne shad tad uz ezera stundas laikaa gjorga ar nenormaalu veeju un vilnjiem un lietus gaazeem, un lai tiktu uz kaadas salinjas ir jamauc aatri, vai ja nee atri jaamauc maajaas, tie tev nav metri bet kilometri, un gadiijies djorgaa mochiit uz pillu klapi 20km liidz maajaam:)
19.augusts 2010, 13:14 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager