Zivju pagatavošanas receptes

njāaa.Venttirgū bij laikam dubultnieks!!!ja vien pats aakkis nemaskējās!
:)))
22.augusts 2010, 22:23 | links
 
Juri, demagoģiju mēs nepieņemam....
:DDDDDD
22.augusts 2010, 22:20 | links
 
Ir jau tāds teiciens ka copes jomā citus visvairāk pamāca tas kas pats neko nejēdz un pamāca ar svešām idejām bet ne jau Āķis.
22.augusts 2010, 22:09 | links
 
Viņš jau tik copy-paste taisa :) Lielākoties interesanti paskatīties.
22.augusts 2010, 22:01 | links
 
Bebrs, kādā ziņā????
Es nopietni.
22.augusts 2010, 21:50 | links
 
Atceries Venttirgu?:DDDD
Es jau neko...man tik nepatīk, ka citu gudrības sev piedēvē......nezinot, pat tās, kuras ir muļķības:DD
22.augusts 2010, 21:50 | links
 
Guntar
Bik pāršavi, Āķis un Bums ir CL zelta fondi.
22.augusts 2010, 21:47 | links
 
Beidz, toties tāds, kā aakkis nav neviens cits! (ja neskaita klonu Ventspils tirgū) ;DD
Citi video un bilžu licēji var šim ūdeni pienest!
CL nebūtu CL bez aakka!
22.augusts 2010, 21:38 | links
 
Akis, citiem patīk, citiem ne....
Copē, liec savus copes rezultātus, savus copes knifus, savas atziņas, un sev saistošos copes viģikus...
Dažreiz Tu pāršau pār strīpu, ņemot par "taisnību" to, ko kaut kur "sagrābsti",vai noskaties savā viģiku arhīvā...
Dažreiz tas ir ļoti uzkrītoši:))))
22.augusts 2010, 21:00 | links
 
Man upes zivis bez ādas nav zivis,nu pa kotletēm ,pelmeņiem,frikadelēm cits stāsts.Jā nezināju guntarskl.ko cieni pie .....,bet nav problēmu,tikai citiem var nepatikt,ka es pa daudz lieku visādus prikolus.
22.augusts 2010, 20:24 | links
 
Evian, asars ir gana gards, lai viņu nomočītu:)))
Nu vienīgi, ja viņš ir ģimenes loceklis, tad..................
22.augusts 2010, 20:16 | links
 
p.s nevaru vairaak laikam nomochiit asari, smuks un gudrs:) zheel taka....
22.augusts 2010, 20:01 | links
 
andriskkk
Par asariem - man patīk darīt šādi - iedur mīkstumā aiz galvas un gar muguras spuru novelk ar nazi līdz astei. Tā no abām pusēm. Tad zem tās iegrieztās ādas paliek nazi un ar pāris veikliem vēzieniem atstāj asari bez kažoka. Sanāk smuka fileja. Tālāk cepeškrāsnī - apkārt apliek tomātus, baklažānus, cukini un to visu aplej ar krējuma mērci - izkausē krējumu, pieliek dilles, garžvielas (sāls, santa maria/vegetta, pipari (vislabāk asssssssie). Mērci tā, lai asaris viņā peldās. To visu pacep, lai virsa dzeltenbrūna paliek. Vai arī - vienkārši asari bez ādas apcept pannā - krakšķīgs,mmmmm.
-----------------------
es shodien akvaariijam uudeni nomainiiju taa lai vini tajaa peldaas, 200l igaazu un iegaazu, notiiriju stiklus , ieliku paaris smukus akmentinjus, izskaloju filrtu, sametu lielos taarpus, un tas viss dzidraa tiiraa udenii. stundas darbs:) cik asaris ir smuks, kad tu uz vinju blisinies un ka darbs ir izdariits:))) mmmmmmm.
taga jaaiet pirms atjezda shovakar mailiites dzekiem jaasaruupee:)
22.augusts 2010, 19:59 | links
 
Aki, piedod, šoreiz garām...mans alu nemīl...tikai meitenes un ņabīti,...savu vīniņu arī:)
Šogad jemšu vēl vienu 20L balonu, un likšu abuļiem klāt visticamāk pīlādzi. Pie Oliņkalna noskatiju, laba raža šogad.
22.augusts 2010, 19:32 | links
 
guntarskl;nu tiem kūpinājumiem pa virsu+garīgajam
22.augusts 2010, 19:24 | links
 
Tikai neaizrādiet,ka reklāmas lieku
22.augusts 2010, 19:15 | links
 
Labi,pa piedzeramo vēlāk,vienam otram var sanākt līdzīgi:
22.augusts 2010, 19:10 | links
 
smerdel, tev kartupeļi aizripoja
22.augusts 2010, 18:54 | links
 
aki, ieliec vidiku par tām daudzajām sulām, kuras vajag pie tām zivīm.
22.augusts 2010, 18:48 | links
 
Ir daudz paņēmienu kā taisa,es karinu ēnā-caurvējā(šķūnī).Pie Melnās jūras tie haholi krāmēja uz skārda jumta,vējš+saule un liela temperatūra.Ir kas taisa vjalaja riba,tās nav kaltētas.Vispār baigi daudz sulas vajag pie tām zivīm!
22.augusts 2010, 18:22 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager