konservēšana

Karpu, karūsu konservi
Copmani, ievietoju arī karpu forumā, ceru ka Kazimirs atsauksies :D
3.jūlijs 2012, 13:29 | links
 
Karpu forumā man smalki izstāstīja par konservēšanu. Visvairāk, ja nemaldos speciālists ir Kazimirs :D
3.jūlijs 2012, 13:26 | links
 
volvo-labi, vnk pirmo reizi šajā majas lapā esmu, tapēc vēl īsti neorientējos šeit :D
3.jūlijs 2012, 13:15 | links
 
Par karpu konserviem jautā karpu forumā...D...
3.jūlijs 2012, 13:12 | links
 
Man nesen tiešām radās līdzigs jautājums + arī kādas zivis var konservēt, krievijā ļoti, ļoti daudz tā dara ar Ķīšiem vai tā arī var?
3.jūlijs 2012, 13:12 | links
 
Sveiki! Ir ļoti nepieciešama recepte un viss process ka pagatavot karpu/karūsu konservus. Ir vēlme pašiem priekš ziemas tos sagatavot. Vēlētos uzzinat sekojošo-kā sagatavot svaigās zivis, kadas garšvielas jāizmanto, jāaplej ar eļļu (kādu labak) vai ūdeni? kas vēl jāpievieno klāt konservu bundžā, cik ilgi javāra aizvākotās bundžas, kādā temperatūrā, lai izzustu indīgās vielas (dzirdēju ka zem 140 grādiem šī indīgā viela nepazūd). kā ar atdzesēšanu pēc vārīšnas, atstāt katlā vai likt uzreiz aukstā ūdenī! Būšu ļoti pateicīgs ja kāds padalīsies ar savu pieredzi un informāciju!!!
3.jūlijs 2012, 13:02 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager