Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
~ 15 litri no viena berza pa pedejo diennakti bija satecejis
3.aprīlis 2011, 20:39 | links
 
Bebrs- kā ar kļavas sulu ?
3.aprīlis 2011, 20:35 | links
 
Bērza sulas var glabāt tikai tādās plastmas pudelēs kur bijis minerāl vai parastais ūdens - cocacola, kvass un limpene naf laba.
Tagad riktīgi sāk tecēt - šovakar pilns spainis ar kaudzi :D
3.aprīlis 2011, 20:33 | links
 
tumsa un vesums nebutu problema,ir pagrabs zem namela,kur pat vasara ir vesi
3.aprīlis 2011, 20:27 | links
 
Bērzu sulā atrodās organiskās vielas, tikai rauga tīrkultūra garantē tās rūgšanas procesu, uz meža raugu bāzes var visu ko iegūt....
Vislabāk jau dzert svaigu , bet ap Latviešu galvenajiem svētkiem (Jāņiem) tā nākoša dienā iegūst savu īsto nozīmi, ir vēl variācijas pie pudeles atvēršanas....
3.aprīlis 2011, 20:20 | links
 
Epox59 visu pareizi izstāstīja,vēl tikai tas,ka jāglabā vēsā vietā un obligāti TUMSĀ.
3.aprīlis 2011, 20:17 | links
 
ok,pameginas tad vairakas receptes :)
3.aprīlis 2011, 20:15 | links
 
Vispār pēc senu kuršu paražas jādzer sula 2 nedēļ svaiga, 2 l dienā ....ja spiež maks tad ir recepte,( bet sliktāka) ar mazītiņa maizes raugu(sērkociņa galviņas lieluma) vai dažām rozīnēm...
3.aprīlis 2011, 20:09 | links
 
---un piepildi līdz lūpai , var teikt , ar kaudzīti !!
3.aprīlis 2011, 20:04 | links
 
DsKs> recepte vienkārša -bērzu sulām klāt neliec....neko !!!!
-tikai traukiem kuros pildīsi ir jābūt tīriem ,varētu pat teikt steriliem !!!!
Sulas glabājas un ir gardas vēl nākošajā pavasarī . Visi tie zariņi ,odziņas ,miziņas ir fufelis... ! :)
3.aprīlis 2011, 20:02 | links
 
sieviesuklubs.lv-tur diētas dakteris Andis Bērziņš par bērzu sulām.
3.aprīlis 2011, 20:01 | links
 
Bērzu sulu novāra (pasterizē 70 c), atdziestot pievieno vīna raugu tīrkūltūru(depo ir izvēle), atdzesējot pievieno raugu pēc noradījuma, izšķīdina uz 1l =5-10 gr cukara(medus), ielej plastmasas minerālpudelē(kur nekas cits nav bijis izņemot ūdeni) ...pirmas dienas siltumā , tad vēsumā uz mēnesi, kad dzeriens ir kļuvis dzidrs var lietot, labs ie pēc pirts...kļūst kā šampanietis, tik maz grādiņiem.
Var pievienot citrona, apelsīna miziņu, dod pikantumu ....
3.aprīlis 2011, 20:00 | links
 
Varbut kadam ir kada laba recepte,ka ilgaku laiku uzglabat berzu sulu,ko tiesi pievienot,utt. ... sula ir,pagrabs ir,komponentes domaju iepirks - nav receptes ... ka perforetam urbanistam rodas problemas ar sadam lietam,jau ieprieks pateicos :)
3.aprīlis 2011, 19:52 | links
 
sagittario,šovakar "jācopē" atkal naktiņš!
Tā teikt,lai stāv rezerve sirds mieram.
Vēl bikiņ un viss sāksies!
;)
3.aprīlis 2011, 13:41 | links
 
avtt- apsveicu ar pirmo lomu!
:)))
3.aprīlis 2011, 13:21 | links
 
Nu,šogad pirmie!
3.aprīlis 2011, 08:11 | links
 
Pirmie tārpi?
3.aprīlis 2011, 08:09 | links
 
Tā pati slieka,tikai naktstārps!;)
Ja kas,vakar vakarā ,pirmie jau tika salasīti!
3.aprīlis 2011, 08:05 | links
 
Naktstārps tā ir tā pati slieka?
3.aprīlis 2011, 08:03 | links
 
jegogo, liec špini mierā līdz 1.maijam. Protams, ezerā ir zandarti. Un sami arī. Ja gribi asarus - pasēdi ar grunteni un naktstārpu - viss kas var gadīties:))
2.aprīlis 2011, 10:47 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager