Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
udens2 [13m]: udens2 [9:28]: Didrihsone un Kašers. Tika aizskarta vārda brīvība.

mjuniors, 15.marts 2021, 23:40tur kādu arestēja vai izsaca uz menteni??Tu esi stulbs vai akls?

mjuniors, 16.marts 2021, 09:51gan jau ka stulbs,bet kurā brīdī tur tika aizskarta vārda brīvība,tā arī nesapratu??Tas ka pediņi sacepās ka aizskar viņējos jau nav vārda brīvibas aizskaršana.Parasta interneta vilošanās,kāda notiek arī šajā forumāEs netaisos tev skolot vai mēģināt tērēt savu laiku tevis izglītošanā. Meklē mātē googlē. Par šo ir daudz apspriests.
Kādēļ nerunā par Hermaņa apgalvojumiem, tas par sarežgītu tev, vai tie ir kārtējie meli?

mjuniors, 16.marts 2021, 12:45
Nu redz,no apgalvojuma par vārda brīvības ierobežošanu iznāca tikai čiks:)Un nevajag zem tā pabāzt kaut kādu viedokļu apmaiņu kur kādam nepatika izteicieni par zilajiem,tā nav vārda brīvības apspiešana
16.marts 2021, 12:52 | links

udens2 [16.03.21]: udens2 [9:28]: Didrihsone un Kašers. Tika aizskarta vārda brīvība.

mjuniors, 15.marts 2021, 23:40tur kādu arestēja vai izsaca uz menteni??Tu esi stulbs vai akls?

mjuniors, 16.marts 2021, 09:51gan jau ka stulbs,bet kurā brīdī tur tika aizskarta vārda brīvība,tā arī nesapratu??Tas ka pediņi sacepās ka aizskar viņējos jau nav vārda brīvibas aizskaršana.Parasta interneta vilošanās,kāda notiek arī šajā forumā
Es netaisos tev skolot vai mēģināt tērēt savu laiku tevis izglītošanā. Meklē mātē googlē. Par šo ir daudz apspriests.
Kādēļ nerunā par Hermaņa apgalvojumiem, tas par sarežgītu tev, vai tie ir kārtējie meli?
16.marts 2021, 12:45 | links

udens2 [9:28]: Didrihsone un Kašers. Tika aizskarta vārda brīvība.

mjuniors, 16.marts 2021, 09:51
gan jau ka stulbs,bet kurā brīdī tur tika aizskarta vārda brīvība,tā arī nesapratu??Tas ka pediņi sacepās ka aizskar viņējos jau nav vārda brīvibas aizskaršana.Parasta interneta vilošanās,kāda notiek arī šajā forumā
16.marts 2021, 12:35 | links

Var. Es varu. Manās acīs ticīgais ir psihiatriskās slimnīcas potenciāls klients. Manā desmit baļļu sistēmā viņš momentā zaudē piecas balles, automatiski, bez apelācijas iespējām! 21ajā gadsimtā ticēt reliģijām? Tas būtu piedodams līdz 20ā gadsimta vidum, ne vairāk!
15.marts 2021, 22:56 | citēt | ziņot | links

Tāds pat potenciālais klients esi Tu! Jo savā ticībā esi pārliecināts ateists. Ateisms ir tieši tāda pati ticība, tik noliedzošā formā! Tā kā arī laiks posties uz Tvaiceni!
16.marts 2021, 10:27 | links

udens2 [16.03.21]: Didrihsone un Kašers. Tika aizskarta vārda brīvība.

mjuniors, 15.marts 2021, 23:40tur kādu arestēja vai izsaca uz menteni??
Tu esi stulbs vai akls?
16.marts 2021, 09:51 | links

Didrihsone un Kašers. Tika aizskarta vārda brīvība.

mjuniors, 15.marts 2021, 23:40
tur kādu arestēja vai izsaca uz menteni??
16.marts 2021, 09:28 | links

Didrihsone un Kašers. Tika aizskarta vārda brīvība.
15.marts 2021, 23:40 | links

OHo Tallinas mērs krievu propogandas raidijumā 60 minut.Tas ir nu gan savādi.
15.marts 2021, 23:30 | links

udens2 [15.03.21]: mjuniors [26m]: Raih, Valts Dalbiņš
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159209959064295&;;;id=616194294Un? Esmu ievērojis, ka vislielako huiņu šobrīd nes reliģiozie idioti... Un nav svarīgi, vai budisti, vai krišnaīdi, vai džizaskraististi... Tā kā reliģiozitāti uzskatu par psihisku novirzi, tad vienkopus ar viņu ticību "vīriņam ar baltu bārdu debesīs", ir izskaidrojama viņu nosliece uz dažādām sazvērestības teorijām, bez jebkāda loģiska pamata... Un tādi zombiji arī ir lielākie marinu, gobzemu un graveru elektorāts

raihs, 15.marts 2021, 22:43Tiko noraidīja eitanazijas pieņemšanu,jo baznīca to neatbalsta.
Tikmēr ASV kaut kāds mācītājs bij pateicis ka sievietēm vajagot sekot savai veselībai un neaptaukoties lai vīriem paliktu pievilcīgas,tad nu nabags dabuja kārtīgu heita devu par to:)
Jā, tā bija marasma paraustunda! 4 no sešiem "speciālistiem" bija mācītāji! Kādā, bļin, sakarā??? Mums valsts ir saistīta ar baznīcu? Atkal Bordāna "proģelkas"? Es tā kā nesaprotu - viņus sauca uz Saeimu, lai konsultē??! Jāmeklē būs atkal mana bilde...
15.marts 2021, 23:16 | links

raihs [15.03.21]: Var. Es varu. Manās acīs ticīgais ir psihiatriskās slimnīcas potenciāls klients. Manā desmit baļļu sistēmā viņš momentā zaudē piecas balles, automatiski, bez apelācijas iespējām! 21ajā gadsimtā ticēt reliģijām? Tas būtu piedodams līdz 20ā gadsimta vidum, ne vairāk!
Es jau par to arī iesmēju 21.gs. mācītājam nepiesien fake news izplatīšanu.
15.marts 2021, 23:04 | links

mjuniors [26m]: Raih, Valts Dalbiņš
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159209959064295&;;id=616194294Un? Esmu ievērojis, ka vislielako huiņu šobrīd nes reliģiozie idioti... Un nav svarīgi, vai budisti, vai krišnaīdi, vai džizaskraististi... Tā kā reliģiozitāti uzskatu par psihisku novirzi, tad vienkopus ar viņu ticību "vīriņam ar baltu bārdu debesīs", ir izskaidrojama viņu nosliece uz dažādām sazvērestības teorijām, bez jebkāda loģiska pamata... Un tādi zombiji arī ir lielākie marinu, gobzemu un graveru elektorāts

raihs, 15.marts 2021, 22:43
Tiko noraidīja eitanazijas pieņemšanu,jo baznīca to neatbalsta.
Tikmēr ASV kaut kāds mācītājs bij pateicis ka sievietēm vajagot sekot savai veselībai un neaptaukoties lai vīriem paliktu pievilcīgas,tad nu nabags dabuja kārtīgu heita devu par to:)
15.marts 2021, 22:59 | links

mjuniors [15.03.21]: Es tik strikti uz to ta neskatos. Tik zinu LU elektorāts, kas skaitās mūsu guru izglitības nesēji ir aizrautīgi ticīgie. Vai viņi ir gobzem elektorāts?
Valts Dalbiņš nav gobzem elks. Nu nevar visu tik primātiski vienkāršot..
Var. Es varu. Manās acīs ticīgais ir psihiatriskās slimnīcas potenciāls klients. Manā desmit baļļu sistēmā viņš momentā zaudē piecas balles, automatiski, bez apelācijas iespējām! 21ajā gadsimtā ticēt reliģijām? Tas būtu piedodams līdz 20ā gadsimta vidum, ne vairāk!
15.marts 2021, 22:56 | links

raihs [15.03.21]: Neklausīšos es grāveru, ar pamatinformāciju pietika! Man arī Samanta nepatīk, bet ne jau par to es runāju! Man liekas, ka savējie būtu jaatbalsta, lsi kādi viņi būtu! Tas pats Merzļikins- liekas lecīgs gailis, bet es vienmēr turu īkšķi, lai nostāv sausā!
Vari neklausīt Grāveru, tads pat nav mans mērķis. Tik veidoju iezīmes, kad domāt citādi iezīmes nav vairs ļauts.
15.marts 2021, 22:51 | links

Es tik strikti uz to ta neskatos. Tik zinu LU elektorāts, kas skaitās mūsu guru izglitības nesēji ir aizrautīgi ticīgie. Vai viņi ir gobzem elektorāts?
Valts Dalbiņš nav gobzem elks. Nu nevar visu tik primātiski vienkāršot..
15.marts 2021, 22:49 | links

mjuniors [15.03.21]: raihs [13m]: Un grāvers!?? Ak dies! Pensionējies mūziķis-virusologs!Raih, tu ironizē. Bet paklausies ko runā cilvēks. Tev pat nav jāpieņem absolūtais viedoklis kā pilnīgu patiesibu. Un kādēļ nedrīkst domāt citādi?
Man personigi to Samantu tīnu ciest nevaru, tāpēc es viņu ignorēju.
Neklausīšos es grāveru, ar pamatinformāciju pietika! Man arī Samanta nepatīk, bet ne jau par to es runāju! Man liekas, ka savējie būtu jaatbalsta, lsi kādi viņi būtu! Tas pats Merzļikins- liekas lecīgs gailis, bet es vienmēr turu īkšķi, lai nostāv sausā!
15.marts 2021, 22:47 | links

mjuniors [15.03.21]: Raih, Valts Dalbiņš
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159209959064295&id=616194294
Un? Esmu ievērojis, ka vislielako sviestu šobrīd nes reliģiozie idioti... Un nav svarīgi, vai budisti, vai krišnaīdi, vai džizaskraististi... Tā kā reliģiozitāti uzskatu par psihisku novirzi, tad vienkopus ar viņu ticību "vīriņam ar baltu bārdu debesīs", ir izskaidrojama viņu nosliece uz dažādām sazvērestības teorijām, bez jebkāda loģiska pamata... Un tādi zombiji arī ir lielākie marinu, gobzemu un graveru elektorāts
15.marts 2021, 22:43 | links

raihs [15.03.21]: Un grāvers!?? Ak dies! Pensionējies mūziķis-virusologs!
Raih, tu ironizē. Bet paklausies ko runā cilvēks. Tev pat nav jāpieņem absolūtais viedoklis kā pilnīgu patiesibu. Un kādēļ nedrīkst domāt citādi?
Man personigi to Samantu tīnu ciest nevaru, tāpēc es viņu ignorēju.
15.marts 2021, 22:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager