Atvainojiet, pārvietošanās ierobežojumus!
15.marts 2021, 22:31 | links
mjuniors [15.03.21]: Utānijā opozīcijas viedokli ar likumu ir lēmuši ir vieta cietumā. Šeit, grib iestāstīt to pašu, viedoklis, kas nesakrīt, nosaukt to par fake news. Sakritību nekad nesaskatam?Nav! Tā marina nesa reālu sviestu, apzinātus melus! Par to ir jāsoda!
Protams es to visu nonivilēju līdz vienkāršībai, bet kopsaucējs ir..
udens2 [23m]: nekas,gan tu atēdīsies viltus ziņas un arī sapratīsi ka jabūt segumam,nevis katrs var pasniegt baumas kā patiesību.Kamēr viedoklis neietekmē kopējo sabiedrības veselību,drošību,pilnīgi pajāt,lai katrs idiots vārās savā sulā un muld ko grib.Bet pašlaik ir laiks kad tā stulbā muldēšana par vakcīnu bīstamību un sabiedrības sabaidīšanu diezgan smagi atspēlēsies ja sabaidīta tiks liela tautas daļa.Būs vakcīnas,nebūs ko vakcinēt,tad nu varēsim ar šiem ierobežojumiem vēl velns zin cik gadus mocīties.
Piemēram viltus ziņas par 5G,ir idioti kas veselas sazvērestības teorijas par to bīda,savāc aiz sevis sekotājus,pa vidam ir radikālaki idioti kas iet un dedzina tās antenas,tikai laika jautājums kad tā dedzināšana beigsies ar nelaimi,kad sadegs kāds nevainīgs cilveks.Tāpēc tie izplatītāji būt jābāž cietumā,jo viņi ir reāls drauds:)) mazliet tevi apbēdināšu, vēl neviens mācītājs par fake news nav ieliks cietumā.
Domā plašāk, dažādu viedokļu argumentācija nav fake news. Arī cilvēks var būt pārliecināts savā 'aplamajā' viedoklī nav fake news nesējs. Tas ir lielisks termins, kā rusafobija utt. Lai noslāpētu citādu viedokli.
Un tavs viedoklis par Grāveri ko viņam darīt.. nenāk tev pašam smiekli par sevi kas, lai noteiktu otram ko darīt? Komunist jebio..
mjuniors, 15.marts 2021, 22:12
raihs [15.03.21]: Man jau liekas, ka tu vari stāstīt visiem, ka Zemevir plakana, cik uziet, nevienam no ļainuma nekāda. Bet ja tu sāc nest sviestu, kurš var radīt reālu ļaunumu, par to ir jāatbild! Precīzākais piemērs ir tā feldšere, marina laikam, neatceros. Ļoti pareiza rīcība no valsts puses!Piekrītu par Marinas gadījumu. Lab, mēģināšu atrast piemērotu viedokli, ko es domāju.
udens2 [15.03.21]: nekas,gan tu atēdīsies viltus ziņas un arī sapratīsi ka jabūt segumam,nevis katrs var pasniegt baumas kā patiesību.:)) mazliet tevi apbēdināšu, vēl neviens mācītājs par fake news nav ieliks cietumā.
Piemēram viltus ziņas par 5G,ir idioti kas veselas sazvērestības teorijas par to bīda,savāc aiz sevis sekotājus,pa vidam ir radikālaki idioti kas iet un dedzina tās antenas,tikai laika jautājums kad tā dedzināšana beigsies ar nelaimi,kad sadegs kāds nevainīgs cilveks.Tāpēc tie izplatītāji būt jābāž cietumā,jo viņi ir reāls drauds
MV-F [15.03.21]: udens2 [39m]: pagajušo pavasar bij pilns nets ar rakstītājiem kam paziņas bij sodīti ka divatā brauc mašīnā:DDDNu gan, "nabadziņi" - taisnību viņiem, redz, runāt neļaujot :))) Marasmatiķu bars... Paskatieties TV24, katru dienu cilvēki dirš, ko grib, par valdībad stulbumu, par ierobežojumu bezjēdzību, utt! Un redz, neko- arvien darbojas! Un tā ir valsts apmaksāta televīzija!!!
Nu man FB ir divi covidioti(personīgi arī dzīvē ļoti labi pazīstu) kas visu laiku izplata sazverstības teorijas par covidu arī par vakcīnāmmkaut kā neviens nenāk un nearestē viņus,kaut arī vajadzētu,sen būtu jāliek punkts tām fake news izplatīšanāmTu pieminēji vienu fake ziņu. Man ar tādi ir personāži. Es uz viņiem ar skatījos skeptiski un arī tagad skatos. Bet ir viens liels,bet. Viņus ignorēt un sodīt par to nedrīkst. Pirmkārt ir jāiedziļinās kādēļ viņiem tāds viedoklis. Jo iespējams viņu šie ierobežojumi ir visvairāk skāruši. Otrs, ir arī viņiem taisnība! Paklausies Grāveru ko runā, Hermani. Ir vēl daudz populāru atpazīstamu cilvēku, kas runā citādāk nekā tv.. un viņi raksta paskaidrojumus.
Tas nav normāls dialogs.
Es konkrēti jau sen neatbalstu mūsu valdību. Kā tādu varu ar neatzīstu..
Un vispār pasaki kas ir viltus ziņa? Viedoklis, kas nesakrit ar tavu ir viltus?
mjuniors, 15.marts 2021, 21:01
Zelta vārdi.
Labi ka vēļ par "viltus ziņām" nebāž cietumā, bet nešaubos ka turpioties šitai politikai būs arī tā.
Piesiedīs runāt "tisnību".
Udens, nu re atbildēji tipiski un aplami. Kā teicu tev vēl nesaprast.nekas,gan tu atēdīsies viltus ziņas un arī sapratīsi ka jabūt segumam,nevis katrs var pasniegt baumas kā patiesību.
juniori, 15.marts 2021, 21:23
udens2 [39m]: pagajušo pavasar bij pilns nets ar rakstītājiem kam paziņas bij sodīti ka divatā brauc mašīnā:DDD
Nu man FB ir divi covidioti(personīgi arī dzīvē ļoti labi pazīstu) kas visu laiku izplata sazverstības teorijas par covidu arī par vakcīnāmmkaut kā neviens nenāk un nearestē viņus,kaut arī vajadzētu,sen būtu jāliek punkts tām fake news izplatīšanāmTu pieminēji vienu fake ziņu. Man ar tādi ir personāži. Es uz viņiem ar skatījos skeptiski un arī tagad skatos. Bet ir viens liels,bet. Viņus ignorēt un sodīt par to nedrīkst. Pirmkārt ir jāiedziļinās kādēļ viņiem tāds viedoklis. Jo iespējams viņu šie ierobežojumi ir visvairāk skāruši. Otrs, ir arī viņiem taisnība! Paklausies Grāveru ko runā, Hermani. Ir vēl daudz populāru atpazīstamu cilvēku, kas runā citādāk nekā tv.. un viņi raksta paskaidrojumus.
Tas nav normāls dialogs.
udens2 [18m]: pagajušo pavasar bij pilns nets ar rakstītājiem kam paziņas bij sodīti ka divatā brauc mašīnā:DDDviltus ziņa ir ziņa kurai nav nekāda seguma,pierādījumu.
Tas nav normāls dialogs.
mjuniors [15.03.21]: svens76 [12m]: visi izķerti un atlaisti atpakaļ:)Nomierināji, ne jau ka palaidi vaļā, bet to, ka sabildēji vairākas bildes vairākām dienām uz priekšu.. :))man bilžu gadam uz priekšu:)bet jau visas vienaadas šķiet, tāpēc lieku tās reti
svens76 [15.03.21]: visi izķerti un atlaisti atpakaļ:)Nomierināji, ne jau ka palaidi vaļā, bet to, ka sabildēji vairākas bildes vairākām dienām uz priekšu.. :))
udens2 [15.03.21]: pagajušo pavasar bij pilns nets ar rakstītājiem kam paziņas bij sodīti ka divatā brauc mašīnā:DDDTu pieminēji vienu fake ziņu. Man ar tādi ir personāži. Es uz viņiem ar skatījos skeptiski un arī tagad skatos. Bet ir viens liels,bet. Viņus ignorēt un sodīt par to nedrīkst. Pirmkārt ir jāiedziļinās kādēļ viņiem tāds viedoklis. Jo iespējams viņu šie ierobežojumi ir visvairāk skāruši. Otrs, ir arī viņiem taisnība! Paklausies Grāveru ko runā, Hermani. Ir vēl daudz populāru atpazīstamu cilvēku, kas runā citādāk nekā tv.. un viņi raksta paskaidrojumus.
Nu man FB ir divi covidioti(personīgi arī dzīvē ļoti labi pazīstu) kas visu laiku izplata sazverstības teorijas par covidu arī par vakcīnāmmkaut kā neviens nenāk un nearestē viņus,kaut arī vajadzētu,sen būtu jāliek punkts tām fake news izplatīšanām