irseejs [07.02.20]: Es neesmu lingvists, bet man šķiet ka tev nebūs šoreiz taisnība.Bet man šķiet, ka pirms "ka" jāliek komats, šīrant! :)
7.februāris 2020, 23:12 | links
irseejs [07.02.20]: Es neesmu lingvists, bet man šķiet ka tev nebūs šoreiz taisnība.Bet man šķiet, ka pirms "ka" jāliek komats, šīrant! :)
NeoZb [07.02.20]: Janķel, ej nomazgājies, smirdi atkal pa gabalu.
raihs [07.02.20]: NeoZb [35m]: Par kuru , viņu struktūrvienību ir runa?Nu kā tad tā, šitā izblamēties!? Latviski nesaka "ir runa" - tas ir tiešs tulkojums no krievu "идёт речь"! Latviski pareizi jāsaka "tiek runāts"!
raihs [07.02.20]: "ir runa" vai "iet runa" principā ir viens un tas pats. Nepareizi ir abi varianti
NeoZb [07.02.20]: Par kuru , viņu struktūrvienību ir runa?Nu kā tad tā, šitā izblamēties!? Latviski nesaka "ir runa" - tas ir tiešs tulkojums no krievu "идёт речь"! Latviski pareizi jāsaka "tiek runāts"!
udens2 [07.02.20]: Labas ziņas, LDz veselus deviņus gadus uzturēja nelikumīgu strukturvienību, radod valstij zaudējumus miljona apjomā. Vai nav skaisti dzīvot Latvijā. :DDDDDPar kuru , viņu struktūrvienību ir runa?
A jūs te jozim uzbrūkat.
NeoZb, 7.februāris 2020, 20:18Nez vai LVM ar nav kaut kas tamlīdzīgs,nebrīnos ja uzpeldēs
Labas ziņas, LDz veselus deviņus gadus uzturēja nelikumīgu strukturvienību, radod valstij zaudējumus miljona apjomā. Vai nav skaisti dzīvot Latvijā. :DDDDDNez vai LVM ar nav kaut kas tamlīdzīgs,nebrīnos ja uzpeldēs
A jūs te jozim uzbrūkat.
NeoZb, 7.februāris 2020, 20:18
Jozis.
Pastāsti tīri ieinteresēja kāds setups tev ir? Dīzeļģenerators + saules baterijas? Un reāli kāds ir mēneša patēriņš vidēji gadā un cik ir izmaksas?
irseejs, 7.februāris 2020, 19:55