Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
MV-F [29.03.19]: MV-F [15m]: Bet vislabāk man patīk 16 martā nacionāli un tt noliek ziedus un piemin ...bet paši kurina tautu starp krieviem un lv ..paši ir piedalījušies visus gadus .. genocīda ... masveida izbraukšana no lv ...un vēl tagad turas ar visiem zobiem savos krēslos

Jurasasaris, 29.marts 2019, 11:56

Vecozēn, pieņemsim visā tev ir taisnība, nu faktiski ja sīkāk izanalizē, tad būtu 70%.
Bet es neatbalstu 13janvāra scenāriju.
Kāda vella pēc bija jālien vecrīgā un jādemolē veikali, tie taču nav saistīti ar valdību.
Ja mērķis ir valdības gāzšana, nu ta bliež pa valdību, nevis nevainīgiem uzņēmējiem.
Ja izlien Kariņš laukā ņem aiz krāgas un pagrabā iekšā, tur badā kamēr izpilda tautas gribu.
Bet atceries ka Pabriks ir aizsardzības ministrs....
Kaut kā vienmēr sanāk tā dīvaini, ievēl kaut kādu valdību, atrodas kāds saimā lietu bīdītājs pret valdību, un ta visi panesas.
Ko ta visu laiku sēž mierā ka visus pārējos gadus pārējie "miljonāri" 3A&co un vēl citi, izkāsa miljoniem naudas no valts, tagad vēl Ušakovs ar bēdīgu seju sprauž batonus visiem, ka nav ne centa ņēmis, Ko tad šos ņeņem tauta pie rīkles, neiet dezināt villas. Tikai spēj pie saimas rindiņā, korī paklaigāt stundu un plakātus palivināt.
Varbūt vajag sākt no cita gala?Tāpēc ka te nav Spānija un Itālija te ne viens ņemts ne arminieks nebūs par tautu,jo visi mīž pa savu darba vietu ,jo savad viņi citu nekā nemāk un būs jābrauc sēnes lasīt ...

Jurasasaris, 29.marts 2019, 14:04

Lieta tāda, ja protestā pret valdību būtu puse no Latvijas iedīvotājiem, tad rezultāts būtu.
Bet ko var gribēt ja Latviešu politikāņi sataisa 101 pariju, bet Ušakovs rullē ar vienu ceļa rulli tam visam pāri - kā, teikt Latvieši aiziet ~52-60%, bet Ušakova atbalstītāji visus gadus 100% liek krustu šim kungam. Nu nevar būt ka viņi nesaprot un domā ka krustu liekot to apglābās.
Ja Ušakovam vajag protesta gājienu pret viņa atlaišanu, tad aktivizē visu iespējamo Rīgas satiksmes aprīkojumu, lai no visām malām atvestu par brīvu ekskursijā uz Rīgu lauķus no pierobežas kas tic pasakām. Ja vēl Ušakovs uzsauktu tostu un cienātu ar vodku, tad viņa atbalstītāji tusētos pie domes nedēļu vai mēnesi bez gulēšanas. Maidans garantēts.
Nu tā jau ir ...un tāpēc ir viena jāatbalsta kas kko mēģina darit
29.marts 2019, 14:27 | links

MV-F [15m]: Bet vislabāk man patīk 16 martā nacionāli un tt noliek ziedus un piemin ...bet paši kurina tautu starp krieviem un lv ..paši ir piedalījušies visus gadus .. genocīda ... masveida izbraukšana no lv ...un vēl tagad turas ar visiem zobiem savos krēslos

Vecozēn, pieņemsim visā tev ir taisnība, nu faktiski ja sīkāk izanalizē, tad būtu 70%.
Kāda vella pēc bija jālien vecrīgā un jādemolē veikali, tie taču nav saistīti ar valdību.
Ja mērķis ir valdības gāzšana, nu ta bliež pa valdību, nevis nevainīgiem uzņēmējiem.
Ja izlien Kariņš laukā ņem aiz krāgas un pagrabā iekšā, tur badā kamēr izpilda tautas gribu.
Kaut kā vienmēr sanāk tā dīvaini, ievēl kaut kādu valdību, atrodas kāds saimā lietu bīdītājs pret valdību, un ta visi panesas.
Ko ta visu laiku sēž mierā ka visus pārējos gadus pārējie "miljonāri" 3A&co un vēl citi, izkāsa miljoniem naudas no valts, tagad vēl Ušakovs ar bēdīgu seju sprauž batonus visiem, ka nav ne centa ņēmis, Ko tad šos ņeņem tauta pie rīkles, neiet dezināt villas. Tikai spēj pie saimas rindiņā, korī paklaigāt stundu un plakātus palivināt.
Varbūt vajag sākt no cita gala?Tāpēc ka te nav Spānija un Itālija te ne viens ņemts ne arminieks nebūs par tautu,jo visi mīž pa savu darba vietu ,jo savad viņi citu nekā nemāk un būs jābrauc sēnes lasīt ...

Lieta tāda, ja protestā pret valdību būtu puse no Latvijas iedīvotājiem, tad rezultāts būtu.
Bet ko var gribēt ja Latviešu politikāņi sataisa 101 pariju, bet Ušakovs rullē ar vienu ceļa rulli tam visam pāri - kā, teikt Latvieši aiziet ~52-60%, bet Ušakova atbalstītāji visus gadus 100% liek krustu šim kungam. Nu nevar būt ka viņi nesaprot un domā ka krustu liekot to apglābās.
Ja Ušakovam vajag protesta gājienu pret viņa atlaišanu, tad aktivizē visu iespējamo Rīgas satiksmes aprīkojumu, lai no visām malām atvestu par brīvu ekskursijā uz Rīgu lauķus no pierobežas kas tic pasakām. Ja vēl Ušakovs uzsauktu tostu un cienātu ar vodku, tad viņa atbalstītāji tusētos pie domes nedēļu vai mēnesi bez gulēšanas. Maidans garantēts.
29.marts 2019, 14:18 | links

MV-F [29.03.19]: MV-F [13m]: Bet vislabāk man patīk 16 martā nacionāli un tt noliek ziedus un piemin ...bet paši kurina tautu starp krieviem un lv ..paši ir piedalījušies visus gadus .. genocīda ... masveida izbraukšana no lv ...un vēl tagad turas ar visiem zobiem savos krēslos

Nu kā, būs jauna valdība, būs darba vietas, būs prēmijas par labi padarīto.
Un grautiņi tika izprovocēti nevis vienkārši vot ejam un daram..tur bij' kas to virza uz to ..speciāli un gan jau kad samaksāja Ždanoka
29.marts 2019, 14:16 | links

Jurasasari,
Paskaties uz lietām globālāk, kas izriet no jaunās pasaules kārtības (attīstības)noteikšanas veidošanas principiem. Ja ES ir iedalījusi zināmām (nojaušām kādām) valstīm vietu "возле парашы", tad tur mums tā ir, un lietu un vietas kārtību neviens nemainīs. Nekāda pašnoteikšanās te nebūs un pēc ES "konstitūcijas" tas nav nemaz iespējams, kamēr būs pie varas ultra labējo, labējo un centristu koalīcija. Un nav svarīgi cik kuram balsis koalīcijā eirolatvijā. Kā zinams summa jau no konstantā saskaitāmo daudzuma nemainās. Vari šūmēties cik uzziet, tādi gobļini (gobzemēni), kas var mainīt "savu apmetni " piecu minūšu laikā un nodot savus draugus (bratanus) un tendēnti uzurpēt varu savu ambīciju vadīti, man ir pie pēcpuses. Nav pienācis kārtējās atmodas laiks, jo patreiz ir valstī inertums, jeb haoss. Tā nenotiks stihiski, kaut arī vara pati vairs nesaprot, ko darīt rīt...... Automātiski tiek pildīti Briseles komisāru cirkulāri. Tauta kārtējo reizi ar lozungiem (nepiepildāmiem), kā nupat pārliecinājāmies, jūtās piečakarēta. Neviens neiedrošināsies runāt pretī ES ne pie kādiem apstākļiem. Tikai ES reālā sabrukuma procesa laikā tad arī būs iespējams kaut ko lemt, bet atkal ne prognozēt. Te jāskatās, kādas ziepes vēl Tramps paspēs sastrādāt. Būs vai nebūs NATO 5.panta reāli solījuma turētāji. Būs vai nebūs ES savs karaspēks. Un kādas slepenas vienošanās noslēgs Pasaules varenie par ģeopolitisko stāvokli pasaulē. Ja tas nenotiks (vēlams pēc iespējas ātrāk notiktu) karš vardarbīgā formā ir neizbēgams. "Dunči tiek asināti un draudi nupat jau reāli izteikti. Mums neviens viedokli nav vēsturiski prasījis, nekad, un ne pie kādiem apstākļiem nakotnē neprasīs, ko mēs vēlamies. Tā kā kārtējā atmoda šobrīd nav iespējama ne pie kādiem apstākļiem, un "ķiģelis kabatā" var ienest tikai lieku anarhiju un represijas. Šobrīd labākajā gadījumā mēs varam paši vairs noteikt malkas, ūdens un apbedīšanas piederumu cenu un perspektīvā fekāliju centralizēto Domes noteikto izvešanas kārtību no privātmajām un cenu par to attīrīšanu. Tev es personīgi no sirds iesaku, ja esi zaudējis garīgo līdzsvaru un jūti, ka tuvojas bezizeja privātajā dzīvē, gatavo priekšnoteikumus, lai sekmigi varētu migrēt uz ārzemēm pie saviem bērniem, kuri , kā es ceru, ir labi tur iekārtojušies un ir ar mieru savus vecākus pieņemt. Beidz tērēt savu garīgo enerģiju tukšratā (manā izpratnē), jo pilnīgi naivi turpināt domāt, ka vari kaut ko vērst uz izaugsmi pozitīvā virzienā.
Pārējiem lasītājiem novēlu ievērot toleranci pret manu tekstu, jo uz pārējiem tas neattiecas.
29.marts 2019, 14:10 | links

MV-F [13m]: Bet vislabāk man patīk 16 martā nacionāli un tt noliek ziedus un piemin ...bet paši kurina tautu starp krieviem un lv ..paši ir piedalījušies visus gadus .. genocīda ... masveida izbraukšana no lv ...un vēl tagad turas ar visiem zobiem savos krēslos

Nu kā, būs jauna valdība, būs darba vietas, būs prēmijas par labi padarīto.
29.marts 2019, 14:08 | links

MV-F [29.03.19]: Bet vislabāk man patīk 16 martā nacionāli un tt noliek ziedus un piemin ...bet paši kurina tautu starp krieviem un lv ..paši ir piedalījušies visus gadus .. genocīda ... masveida izbraukšana no lv ...un vēl tagad turas ar visiem zobiem savos krēslos

Varbūt vajag sākt no cita gala?
Tāpēc ka te nav Spānija un Itālija te ne viens ņemts ne arminieks nebūs par tautu,jo visi mīž pa savu darba vietu ,jo savad viņi citu nekā nemāk un būs jābrauc sēnes lasīt ...
29.marts 2019, 14:04 | links

Jurasasaris [10:46]: Parasti jau vairāk nav ko pateikt un nav savas domas ,bet gribas kko izriet ..tad piejajas pa gramatikuAr tavu pašreizējo rakstības manieri un formātu tevī nav iespējams ieklausīties. Vai nu tu esi nemitīgā dzērumā vai vienkārši esi stipri dumjšs.
Piesauc visādas svarīgas vērtības, bet pats valodiņu izvazā kā lupatu pa grīdu.

zhora_zirgs, 29.marts 2019, 13:34

Cepums Tev!!!
29.marts 2019, 14:02 | links

Bet vislabāk man patīk 16 martā nacionāli un tt noliek ziedus un piemin ...bet paši kurina tautu starp krieviem un lv ..paši ir piedalījušies visus gadus .. genocīda ... masveida izbraukšana no lv ...un vēl tagad turas ar visiem zobiem savos krēslos

Varbūt vajag sākt no cita gala?
29.marts 2019, 13:54 | links

Grilē var saiet ar jūsu neizdaribu ,ka tik man labi ,,a citi strādā firmas un tt pa kapeikām maksā liekēžiem naudu ..a jums pofig ...ka jau īsti latvieši ....man nav pofig un tāpēc atbalstu tos kas mēģina cīnīties pret tādiem liekēžiem ...to vai kas sanāks domājams nē jo pilns ar tādiem kā jūs kas domā ka tik mani tas neskar ... dažiem labiem ir labas firmas būtu aizveduši savus strādniekus uz mītinju nevis te muldejusi
29.marts 2019, 13:44 | links

Nu, Norvēģijā arī 3500 eur ir tas pats kas pie mums 800, ja salīdzina ar izdevumiem.
Ja tur būtu alga 6000 eur, ta varētu arī kaut ko iekrāt.
Tāpēc pirms testies kaut kur pasaulē, vajag paskaitīt visus ciparus un savilkt kopsaucēju, lai nesanāk finišā ka aizbraucot jāgrauž garoza.
29.marts 2019, 13:36 | links

Jurasasaris [29.03.19]: Parasti jau vairāk nav ko pateikt un nav savas domas ,bet gribas kko izriet ..tad piejajas pa gramatiku
Ar tavu pašreizējo rakstības manieri un formātu tevī nav iespējams ieklausīties. Vai nu tu esi nemitīgā dzērumā vai vienkārši esi stipri dumjšs.
Piesauc visādas svarīgas vērtības, bet pats valodiņu izvazā kā lupatu pa grīdu.
29.marts 2019, 13:34 | links

Jurasasaris, 29.marts 2019, 12:00

Man patīk šie zābaki, kas publicē šada veida komentārus :):). "Vienotības Latvija" :):):):).
Vispār jau šo valdību atbalstīja JKP, KPVLV, NA un PAR. Vienotībai ir tikai 8 balsis Saeimā. Bez citu politsko spēku atbalsta viņi nevar izdarīt pilnīgi NEKO. Bet pie visa ir vainīga Vienotība, bet pārējie jau neko. :):):)
Kad jūs zābaki sāksiet domāt ar galvu?

"Atlajst sajmu"! :). Asari, paņem vēl līdzi kādus akmeņus ko iemest kādas kafejnīcas logā un benzīnu, ko apliet kādas mašīnas uz aizdedzināt. Pierādi, ka esi reāls idiņš...

Shm_didzis, 29.marts 2019, 13:13

vēl jau Gobzems spridzināja - visi ZZS ir komunisti, bet pats kad uzaicināja veidot valdību dikti naski iekļāva ZZS provizoriskās valdības sastāvā, Kariņš izviedoja, bez ZZS (JKP, KPV, A/PAR, NA un JV) kurš ta tur ir lielāks komunistu mīlis beigās? reizēm rodas sajūta ka Gobzemam ir mērena personības dalīšanās problēma.
29.marts 2019, 13:27 | links

Tak šitam jau sen nav visi mājās, ja kāds vēl atceras kādu sviestu tas rakstīja ar banoto marģerīša profilu.
29.marts 2019, 13:26 | links

Headhunter [29.03.19]: Viena aktiera teātris. Nez, cik ilgi vaimanās.....
Es ar nesaprotu, kaut kas cilvēkam grīstē sagājis
29.marts 2019, 13:24 | links

Jurasasaris, 29.marts 2019, 12:00

Man patīk šie zābaki, kas publicē šada veida komentārus :):). "Vienotības Latvija" :):):):).
Vispār jau šo valdību atbalstīja JKP, KPVLV, NA un PAR. Vienotībai ir tikai 8 balsis Saeimā. Bez citu politsko spēku atbalsta viņi nevar izdarīt pilnīgi NEKO. Bet pie visa ir vainīga Vienotība, bet pārējie jau neko. :):):)
Kad jūs zābaki sāksiet domāt ar galvu?

"Atlajst sajmu"! :). Asari, paņem vēl līdzi kādus akmeņus ko iemest kādas kafejnīcas logā un benzīnu, ko apliet kādas mašīnas uz aizdedzināt. Pierādi, ka esi reāls idiņš...
29.marts 2019, 13:13 | links

VISS labi ir tikai sliktam saimnieka !
Jo LABS saimnieks vienmēr atradis ko izdarit labāku SAVĀ saimniecībā !
;) !

plesigais, 29.marts 2019, 12:00

Neviens jau nesaka ka ir ideāli viss, bet pavisam noteikti ir krietni labāk nekā te daži mālē un/vai iedomājas. Uzlabot var un vajag ļoti daudz ko.
29.marts 2019, 13:10 | links

29.marts 2019, 12:00 | links

VISS labi ir tikai sliktam saimnieka !
Jo LABS saimnieks vienmēr atradis ko izdarit labāku SAVĀ saimniecībā !
;) !
29.marts 2019, 12:00 | links

Bet vislabāk man patīk 16 martā nacionāli un tt noliek ziedus un piemin ...bet paši kurina tautu starp krieviem un lv ..paši ir piedalījušies visus gadus .. genocīda ... masveida izbraukšana no lv ...un vēl tagad turas ar visiem zobiem savos krēslos
29.marts 2019, 11:56 | links

Viena aktiera teātris. Nez, cik ilgi vaimanās.....
29.marts 2019, 11:39 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager