Bralitis [19.02.19]: Nē nekad te Uldēn neiet kašķis par politiku . Te iet personīgie apdirsieni . Admin slēdz šo sadaļu .
P. S. Fak, man te jums kā bērniem ar bildītēm jarāda, paši neko neprotat...
19.februāris 2019, 20:19 | links
Bralitis [19.02.19]: Nē nekad te Uldēn neiet kašķis par politiku . Te iet personīgie apdirsieni . Admin slēdz šo sadaļu .
Uldiņ,un tu šito ru propopogandu skaties? Kauns...
Tonis, 19.februāris 2019, 20:15
Pravieti,savu cietumsarga profesionālo leksiku lietā liec? Daudz ar to neplāties,atnāks Plēsonis,-
Tonis, 19.februāris 2019, 18:53
A kas teica ka es kur biju aizgajis ? ;)
Blatnojs žargons man ar nav svešs , saprotu !
Bet žargons ir žargons un krievu tristavigie - kas cits !
Ramsi ņeputaj !
P/S Pravietis laipni lugts ! Ja jau Tonis mani atrada , tad jau nemaz tik gruti laikam nav !
plesigais, 19.februāris 2019, 19:36
Tonis [19.02.19]: Raihuci,tas jau tev vairāk piestāv...Nu jā, arī kad es parādos komentos... :)
CopesLietas.lv [19.02.19]: Labvakar! izskatās, ka esat ļoti aizrāvušies ar savstarpējiem apvainojumiem. Kādi ieteikumi, lai nevajadzētu tēmu slēgt ? Daļu nobanot, otrai izteikt brīdinājumus, vai padzēst pilnmēness asumus?
Admin
Labvakar! izskatās, ka esat ļoti aizrāvušies ar savstarpējiem apvainojumiem. Kādi ieteikumi, lai nevajadzētu tēmu slēgt ? Daļu nobanot, otrai izteikt brīdinājumus, vai padzēst pilnmēness asumus?bračka,kad iet runa par politiku tad pat ģimenes saietos iet kašķis vaļā,un tas nav tikai lv,bet visā pasaulē.Tāpēc ja te mēs izmetam villu un citur nelienam kašķi meklēt,nu tā kā foruma boksa rings tikai visi reizē sparingojam:DD
Admin
CopesLietas.lv, 19.februāris 2019, 19:46
Beidz filozofēt ņem polšu -nāc bariņā .. tu uzreiz slēgt,banot,brīdināt. Te ir sabiedrības spogulis. Te ir vpatiesā Latviešu tautas izpausme . Tikai šajā sadaļā var redzēt kādi mēs patiesībā kā tauta esam. Citās sadaļās kaut kā tomēr ietur distanci np Latviskā gara (kaut gan ar ik pa brīdim kaut kas izlec) . Manis dēļ vari slēgt šo sadaļu - piekrītu.
Bralitis, 19.februāris 2019, 19:52
Labvakar! izskatās, ka esat ļoti aizrāvušies ar savstarpējiem apvainojumiem. Kādi ieteikumi, lai nevajadzētu tēmu slēgt ? Daļu nobanot, otrai izteikt brīdinājumus, vai padzēst pilnmēness asumus?
Admin
Labvakar! izskatās, ka esat ļoti aizrāvušies ar savstarpējiem apvainojumiem. Kādi ieteikumi, lai nevajadzētu tēmu slēgt ? Daļu nobanot, otrai izteikt brīdinājumus, vai padzēst pilnmēness asumus?
Admin
skutans [19.02.19]: Ar to lenti šie apzīmē īpaši tupus un neapdāvinātus elementus, kaut kā pasvītro savu tupumu, tā to saprotu.Tagad autinjos pie spoguljiem vairs nemana, bet redzeeju, ka maajaas paarceljojushi, vismaz daljai, pie sienas vai pie kaadas ikonas.